- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
2001 ota vagyok tag (AxA időszakot is beleértve). Itt ugye nem megvétel volt csak névváltás. 2014-15 volt csodakártyám, majd 2017 ben újratársitottam az új EP kártyával (régi lejárt de nem küldtek újat 16 ban mert nem volt tagdíj befizetés), akkor még simple nélkül, szerensére azóta is anélkül működik. Viszont ha app ba szeretnék manuálisan kártyával befizetni már csak simple lehetséges.
-
MadMancs
veterán
Azért hogy a negatívba pici pozitív is legyen, viszonylag gyorsak voltak. De akkor is gáz, pl ha az ember utazás előtt venne jegyet. Pl 260km es utnál nem szoktam mostanába átszállás utánra megvenni a jegyet csak előtte, köszönhetően annak hogy máv 90km es úton képes késni 50percet is, amivel csatlakozást lekésem, IC lévén meg buktam a következő 170km es útra szóló jegyet. 2x kellett visszakönyörögni tőlük az árát. Ilyen távon már nem 2Ft ról beszélünk 2 főre. Apphoz csak a kedvezmény miatt ragaszkodom, alap esetben is 10%, @ jelzésű esetén 20%. 2-4ezer símán megspórolható lenne. De így hogy ilyen megbízhatatlan az egész..
-
MadMancs
veterán
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Nem külföldi régiós fiók kell, hanem a Google Pay által támogatott bankkártya! Nekem Magyarországi Google fiókom van, és a Curve kártya simán megy vele(ami meg ugye nem magyar),mert ezt támogatja,de úgy tudom, hogy hazai bankkártyákkal még nem. A támogatott kártyakibocsájtók listája link
-
Keem1
veterán
En ilyennel nem találkoztam. Évek óta (amióta létezik) csak a telefonnal fizetek, és 1x volt elutasítás, mint utóbb kiderült, akkor a teljes OTP rendszer állt, az ATM pénzfelvétel is.
A fizikai kártya otthon pihen. Nincs rá szükségem, mert POS fizetés telefonnal, netes fizetés webkártyával megy, kp felvételem félévente egyszer van.
Szerintem a hiba okát a te készülékedben kell keresni.Ha az OTP-nél minden olyan jól menne, mint a Simple NFC fizetés, a világ legjobb bankja lenne.
-
Rage47
veterán
igen
"A témához kapcsolódik, hogy a Simple alkalmazást már körülbelül 700 000 ügyfél használja, amely tömeg 20 milliárd forint összértékű költést generált az elmúlt nagyjából másfél évben. A számok tükrében az OTP jelenleg megoldottnak látja az androidos platform lefedettségét, így nincs napirenden a Google Pay bevezetése."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest