- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bambano
titán
válasz
PistiSan #128 üzenetére
a sörödet ne fizessék?
hint: úgy látom, hogy te is, meg mások is, meg a tisztelt hatalom is azt hiszi, hogy akkora óriási profitráta van a szolgáltatásban, hogy csak úgy ki lehet fizetgetni többszáz forintokat.hát nincs.
majd az fog történni, hogy a szolgáltatás listaára mondjuk 3000 forint, akkor kapsz 50 forint kedvezményt, ha csoportosan lehet beszedni, vagy kapsz 300 forint büntetődíjat "készpénzkezelési felár" vagy hasonló dumával, ha ügyfélszolgálaton akarod készpénzzel befizetni. az átutalás meg marad 3000 forint, csak fizeted érte a bankodnak a jutalékot.
-
Keem1
veterán
Én a díjnetet használom, onnan megy OTP-re egyből a fizetnivaló, így nem kell sehol megadnom a kártyaadatokat.
Egyébként meg megadom én bárhol, a netes kártyával fizetek OTP rendszeren kívül, az interneten. Ott pont akkora a számlapegyenleg, amennyit épp fizetni akarok, egyébként pedig nulla forint van rajta. -
törölt tag
Igen szerintem is első körben kisebb boltoknál fog elterjedni ahol, nem akarnak jutalék miatt bankkártya terminált üzemeltetni.
Én is szívesebben fizetnék igy ahol nem tudok bankkártyával fizetni kp meg nincs nálam ATM pedig messze van a kp felvétel díja pedig sokkal több mint az utalás költsége.
Biztos sokan fogják ezt használni jó kezdeményezésnek tartom. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest