Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
7Heads Drago #157 üzenetére
Na látod.
Én hol írtam, hogy 300 ezer az összes kínai fiatal?
Azt írtam, hogy ENNYI TANUL az USÁ-ban.
Mr. Nulla Szövegértés. -
nyisziati
veterán
válasz
7Heads Drago #139 üzenetére
"1,4 milliárd emberből csak 300.000 a fiatal? És még nálunk van a baj a matekkal? Nincs több kérdésem...
Kb. ebből is látszik, hogy a szövegértésed a nullához közelít.
Én ezt írtam: "Lásd USA, ahol több, mint 300 ezer(!!!) kínai diák tanul."
-
nyisziati
veterán
válasz
janeszgol #131 üzenetére
Pont ezért jönnek el otthonról.
Ha minden kommentjüket cenzúráznák, kb. fél éven belül 100 alá csökkenne a társadalmi kreditjük, és akkor még a városukat se hagyhatnák el.
Úgyhogy ők ezt megelőzik.
Az engedelmesek, akik befogják a szájukat, meg maradnak. Ezért se lesz ott semmiféle forradalom. -
nyisziati
veterán
"Amíg vannak fiatalok, addig lesz szerencsétek netek öregeknek, mivel mi tudunk változtatni a dolgokon."
Ezt írtad. Valami nagyon nem oké veled ma, dobj be egy duplát...
"minden buktatható..."
Nézz már szét Ázsia történelmében, hány demokratikus célú forradalom buktatott meg arrafelé diktatúrát.A csőd meg nem indít el semmit, max. az állam ráteszi a kezét a vállalkozásokra, főleg, ha hitel is kell. Úgyhogy én még nagyobb állami befolyást várok Kínában.
-
nyisziati
veterán
válasz
janeszgol #124 üzenetére
Minden évben mindenhol vannak népirtások. Az USA se mindenható, hogy mindenhol ott legyen.
Éhínség miatt is meghal 4-500 ezer ember évente, de ezeket a helyi kormányoknak kell megoldani.
Egyébként érdekes, hogy Kína segítségül hívása fel sem merül. Pedig némelyek szerint jobbak, mint az USA...
-
nyisziati
veterán
válasz
janeszgol #123 üzenetére
Én akkor éltem és egyáltalán nem kívánom vissza.
De aki visszakívánja, az is csak a gazdasági részét, a diktatúrát nem.
Komcsi párt meg nem nyert már 10 éve, ha a fideszre gondolsz, ők már az MDF bukása után simeresen átpozicionálták magukat jobbközépre.
A választásokat meg pont nem a fiatalok döntik el, hanem a 3 millió nyugdíjas.
Ahogy a brexitet is az ottani idősebbek döntötték el.
A kínai rezsim meg nem buktatható, ilyen politikai butaságot ne hangoztass.
Nem véletlen jönnek ide (meg máshova) a kínai fiatalok, letelepedési kötvénnyel vagy anélkül.
Lásd USA, ahol több, mint 300 ezer(!!!) kínai diák tanul.Érdekes módon nem az USÁ-ból mennek oda tanulni.
-
nyisziati
veterán
válasz
7Heads Drago #93 üzenetére
Megmondtam: amerikai RENDSZERBEN élünk, amiben Kína bérgyártó.
És én amellett vagyok, hogy ez maradjon is így.
Vagyis nyugodtan használok kínai cuccot, amíg nem játszák a főnököt.
Egyébként meg Amerika is ezt akarja, nekik se céljuk a bérgyártás leépítése, maximum annyira, hogy ne nőjön fejükre Kína. -
nyisziati
veterán
1) Akkor én is kérdezek: az, amit Kína csinál, jobban tetszik?
Mert én semmi pozitívat nem látok abban, hogy egy bérmunkából (és lopásból illetve orgazdaságból) megtollasodott totális diktatúra főnököt játszik.
2) Szerintem gondolkodj el rajta, hogy modern korunkban mi az, ami nem az amerikai gazdasági-társadalmi rendszer része.
-
nyisziati
veterán
Senki nem vesz be semmit, sőt. Már a legelején tisztáztuk, hogy Kína gyengítése a cél, és mi ezzel teljesen egyetértünk.
Amit meg a fórumtárs írt, butaság. Az amerikai GDP meg kb. 60%-kal magasabb a kínainál, úgyhogy egy darabig még biztosan nem előzik meg az USÁ-t se nem veszik meg kilóra.Aki meg Kínát támogatja az USÁ-val szemben, arról meg inkább nem írom le a véleményem.
Ha nem tetszik az USA, vedd le a ruháidat és öltözz népviseletbe, és ne használj semmilyen modern eszközt.
Személyesen nekem pedig nem hiányoznak a szovjet elvtársak helyére a kínai elvtársak.
Nem is értem, hogy lehet azokat a hazug komcsikat akár erkölcsileg támogatni. Miközben a teljes társadalmi-gazdasági rendszerünk az USA rendszerén alapszik. -
nyisziati
veterán
Itt nemcsak a százalék a lényeg, hanem hogy mely szegmens szenvedi el.
Valószínűleg az olcsóbb típusok, mint a P40 lite kevesebb piacot fog veszteni, mint a csúcstelefonok (P40).
Viszont a haszon meg a drágábbakon van, úgyhogy pénzügyileg ez a 20% akár 50%-os mínuszt is jelenthet a profitban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest