- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
nyisziati #126 üzenetére
1,4 milliárd emberből csak 300.000 a fiatal? És még nálunk van a baj a matekkal? Nincs több kérdésem...
Nézz már szét Ázsia történelmében, hány demokratikus célú forradalom buktatott meg arrafelé diktatúrát.
Akkor ezek szerint a kínai diktatúrának sose lesz vége? Előtte rengeteg más formában éltek még. Tudtommal nem csak forradalom van egy állam megbuktatására. De nyugodtan nézz már történelem könyvet is. Szépen behoztátok Giovan!-val megint a politikát. Pár hsz-szel fentebb meg egymás vállát veregetve sz én véremet szívtátok hasonlóért. Ha időrendben nézitek írtam a politikáról, aztán arról hogy kár ide ezt behozni. Aztán meg Giovan! is ezt mondta, amit máris nem tart be. -
janeszgol
félisten
válasz
nyisziati #126 üzenetére
"A választásokat meg pont nem a fiatalok döntik el, hanem a 3 millió nyugdíjas."
- pont ezt írtam én is."A kínai rezsim meg nem buktatható, ilyen politikai butaságot ne hangoztass."
- minden buktatható, szóval ilyen ostobaságokat ne hangoztass!"Érdekes módon nem az USÁ-ból mennek oda tanulni."
- Most csődbe kerülnek a kínai cégek többsége. 10 évvel ezelőtt élvezték az állami támogatást (de ennek ugye egyszer vége), a hitelezők nagyvonalúak voltak, és most megisszák ennek a levét. Ez elindíthat valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő