- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
nyisziati #126 üzenetére
1,4 milliárd emberből csak 300.000 a fiatal? És még nálunk van a baj a matekkal? Nincs több kérdésem...
Nézz már szét Ázsia történelmében, hány demokratikus célú forradalom buktatott meg arrafelé diktatúrát.
Akkor ezek szerint a kínai diktatúrának sose lesz vége? Előtte rengeteg más formában éltek még. Tudtommal nem csak forradalom van egy állam megbuktatására. De nyugodtan nézz már történelem könyvet is. Szépen behoztátok Giovan!-val megint a politikát. Pár hsz-szel fentebb meg egymás vállát veregetve sz én véremet szívtátok hasonlóért. Ha időrendben nézitek írtam a politikáról, aztán arról hogy kár ide ezt behozni. Aztán meg Giovan! is ezt mondta, amit máris nem tart be. -
janeszgol
félisten
válasz
nyisziati #126 üzenetére
"A választásokat meg pont nem a fiatalok döntik el, hanem a 3 millió nyugdíjas."
- pont ezt írtam én is."A kínai rezsim meg nem buktatható, ilyen politikai butaságot ne hangoztass."
- minden buktatható, szóval ilyen ostobaságokat ne hangoztass!"Érdekes módon nem az USÁ-ból mennek oda tanulni."
- Most csődbe kerülnek a kínai cégek többsége. 10 évvel ezelőtt élvezték az állami támogatást (de ennek ugye egyszer vége), a hitelezők nagyvonalúak voltak, és most megisszák ennek a levét. Ez elindíthat valamit. -
7Heads Drago
veterán
válasz
nyisziati #87 üzenetére
Most úgy állítod be a dolgokat mintha itt mindent csak az Usa-nak köszönhetnénk. Érdekes hogy a fantasztikus Usa-d is támogatta amikor a sok gyártó oda települt ki. Az Eu-s, amcsi bérezéshez képest vicc összegért dolgoztatnak embereket, gyerekeket.
Persze tudom te nem vagy Usa fan. Nyilván csak az emberi jogok lelkes jogvédője. Persze ez esetben meg érdekes hogy nem látod az Usa jogsértéseit. Az is felettébb érdekes hogy minden egyes fórumban felsoroltok egy rakás jogsértést, problémát Kínából miközben az Usa-nak kizárólag a hálózati cuccokkal és az információ szivárgási lyukakal van problémája. Pont telibeszarják az összes többi általatok felhozott gondojat Kínával kapcsolatban. Szóval ha a tényeknél maradunk, akkor csak azzal érvelj amivel az Usa-nak is gondja van. Lényegesen kevesebb lenne a vita is a fórumon ha csak erre szorítkozna mindenki. -
7Heads Drago
veterán
-
válasz
nyisziati #88 üzenetére
Neked nem tetszik, amit Kína csinál, az indiánoknak meg nem tetszett az, hogy leigázták az addigi életüket... lehet ezt boncolgatni, de nah... engem kellemetlenül érintene, hogy jönne egy hajó, és lemészárolnának... ha már sarkítunk a tényekre.
Mindegy amúgy mit írunk, neked van igazad, ezek a tények... Széllel szembe meg minek pisálni
-
-
atike
nagyúr
válasz
nyisziati #66 üzenetére
Én csak kérdezek:
"Aki meg Kínát támogatja az USÁ-val szemben, arról meg inkább nem írom le a véleményem"
Ha valakinek nem tetszik az amit az USA csinál - akár mással, akár jelen esetben Kínával akkor az azt jelenti, hogy Kínát támogatja az USA-val szemben?
"Ha nem tetszik az USA, vedd le a ruháidat és öltözz népviseletbe, és ne használj semmilyen modern eszközt."
Ez hogy jött ki...?
-
-
-
-
viktorhu
veterán
válasz
nyisziati #66 üzenetére
Meg hát nekünk is óriási károkat okoz a kínaiak egyenlőtlen bánásmódja. Az oké, hogy most megy a visítás az amerikai diszkrimináció miatt, de próbálj meg te eladni valamit Kínába, és akkor látni fogod, hogy ott sokkal keményebben fognak bánni veled:
- eleve diszkriminatív piacra jutási feltételek
- ha épp olyan kedvük van, kitiltják a termékedet meghatározatlan időre
- az alap, hogy lenyúlják a technológiádat
- ha átvernek, a kínai bíróság 99%, hogy nem neked fog igazat adni, a rendőrség azt fogja mondani, hogy állapodjatok megDe közben ha velük szemben bármiféle korlátozás van, akkor rohannak a wto-hoz, megy a propaganda stb.
Valakinek helyettünk is fel kellett vennie a kesztyűt, mert a mi gazdaságunkat is veszélyezteti, hogy onnan ide mindent, innen oda meg csak amit ők akarnak, ameddig ők akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest