-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #1004 üzenetére
Az infós lapon amit a tecsó kirakott nem hiba szerepel,hanem hogy a vásárló vegye figyelembe a rendszer foglalását, így csak 2 gb marad szabadon.(ha visszalapozol be lett téve róla kép hsz 653)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #1001 üzenetére
Milyen szoftverhiba?? Legalább hüleséget ne írj! Nem hiba,hanem direkt partícionálták így,ami nem jó.
JoeleHU
2 dolgot tudsz tenni
1.sd kártya bele(32gb max)
2.otg kábel és pendrive
Minden telefonon így van,a teljesnek sosem a max van felírva. Pl G2-esem 16gb,de a teljesre 10,86 van írva,mert a rendszer foglalását nem veszi bele a teljesbe. Ez androidon így van. De ha megnézel egy laptopot ott is így van. Vagy sd kártyát(8-7,41),stb... -
joelke HU
őstag
válasz
Wiz Khalifa #1001 üzenetére
Ez szuper és akkor ezzel mit lehet kezdeni? Nincs megoldás?
-
F.B.I.
veterán
válasz
Wiz Khalifa #993 üzenetére
Nagyon gyenge a kijelző benne...
-
haris
őstag
válasz
Wiz Khalifa #991 üzenetére
Ez tényleg nagyszerű.....Ja nem is
Te magad írod:
"az akku, ram, és tárhely sovány de akinek netezni kell bomba vétel!"
Mennyi ideig??? És kiemeled az ingyen office-t, ami tényleg elengedhetetlen a netezéshez.Értem én, csak 20ezer, arra jó, hogy elkölts 20 ezret, de nekem az nem okoz gondot, simán elköltöm bármire, de nem erre költeném.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Wiz Khalifa #978 üzenetére
Teljesen korrekt termék, ennyiért, ilyen minőségben semmi nincs kis hazánkban. Játékokról annyit, hogy Angry birds go, Badland meg még vagy 3 van fent a gyereknek és nem problémázik.
-
üszök
őstag
válasz
Wiz Khalifa #978 üzenetére
Megnyomtad a bekapcsoló gombot?
Szólj egy eladónak legközelebb. -
üszök
őstag
válasz
Wiz Khalifa #961 üzenetére
Én kedd este nyomogattam a tabot a reptériben. Alig bírtam ott hagyni.
-
hacki87
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #972 üzenetére
Szerintem a gta szintű játékokat felejtsd el, főleg ha nagy a hely igénye. Én a real boxinggal játszottam rajta. S4hez képest mintha csúnyább lett volna, a carx drift a pálya elején hajlamos volt laggolni. Netezni youtubezni tökéletes,billentyű egér komboval szöveget szerkeszteni is jó. SZERINTEM.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Wiz Khalifa #971 üzenetére
Most olvastam a listába hogy nem olyan jó játékokra. Bár az nem lenne gyakori de na.
-
b0bcat
addikt
válasz
Wiz Khalifa #966 üzenetére
3 napig oda tudod visszavinni, utána szerviz. Bár rémlik olyasmi, hogy úgy változott meg a törvény, hogy a vásárlás helyén is le kell tudnod adni...
-
b0bcat
addikt
válasz
Wiz Khalifa #964 üzenetére
Nem akad. A képernyő betekintési szögei teljesen jók (IPS).
-
ZS3NI
őstag
válasz
Igen, megéri.
Komolyan srácok, én vagyok az egyetlen aki kicsit beleolvas egy topicba mielőtt kérdez? Kb az egész topicban 3 témával foglalkoztak végig.
1. megéri e
2. 2 év gari
3. root -
b0bcat
addikt
válasz
"Megéri az árát?"
Meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest