Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
LostKnight #202 üzenetére
28 meccs akkor lenne ha saját magad ellen is játszanál.
Lejátszott meccsed meg azért lehet kevesebb a ténylegesnél, mert az ellenfeled még nem töltötte fel a győztes meccseit. -
Volgafan
senior tag
válasz
LostKnight #143 üzenetére
De ez fasza,az összes nyert meccsemet töröltétek GG!!!faszom játszon így........
-
G4ga
őstag
válasz
LostKnight #93 üzenetére
persze mert megkertem h elvezzuk a jatekot ne pedig verre meno csatat vivjunk.
Mindanyian nem most kezdtetek. mindenkinek tobb 'szaz' meccs van a karakterebe, nekem kb 15 es ebbol 10 most jatszottam. Tudatosan osszeallitott szazszor kijatszot kombokat hasznaltok. Mire kuzdjek?
nem vagyok bajnoksagba valo meg... nem rabolom se a sajat idom se a ti idejetek.
Arrol nem beszelve h az esetleges pontjaitokat is.
Lasd Almodo elleni 2. meccsem amit megnyertem, de nem azert mert jobb voltam.
Hanem azert mert szep komotosan 3 orbra kusztunk mind ketten es onnan kezduk a haborut.
sikerult a promo mo miatt gyoznom. de semmi masert... biztos vagyok benne ha sajat stilusat jatsza es nem enged ennyit sehol sem lettem volna. ahogy ez latszik is Shooter es Csirke elleni meccsem is.bajnoksag keretein kivul szivesen jatszok barkivel aki hajlando a szintemre leereszkedni es idott pocsekolni ram ( a szo hasznalat nem rossz indulatu felre ertes ne essek ).
Schumacher se a Forma 1be kezdte... ugy gondolom nekem nincs meg hejem egy bajnoksagban.a pontokat irjatok be, aki szivesen jatszik velem avval teremeszetesen lejatszom a meccseket vasarnap este.
Tapasztalatott gyujteni neveztem, senkitol nem varhatom el h ne hozza a legjobb formajat hisz bajnoksagban vagyunk.
Ugy erzem negyon keves vagyok hozzatok kepest igy feleslegesnek erzem a kuzdelmet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest