- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
Verseny zárás!
Az egységes pontozás érdekében a linekiler, ovobacsi és murdeer ellen játszott meccseket nem veszem figyelembe. az említett játékosok az össz., meccs 50% sem teljesítették.
Lostknight vs Shooterasd
Prometheusz vs Shooterasdlejátszásra került, de repet nem kaptam, így pont nem jár ezen meccsekért.
hasonlóan azon 1:1 eredménnyel zárul meccsekhez melyekről csak az egyik rep került beküldésre. ( a beküldött részekért term. jár a pont, csak a hiányzókért nem)xRyougi vs Shooterasd
nem került lejátszásra, oka hogy shooter nem mert kiállni xRyougi ellen.
xRyougi 2 bónusz pontot kap, shooter 2 büntető pontotOnset vs Merdarogh
nem került lejátszásra mivel Merdarogh napok óta nem elérhető.
ez esetben eltekintek a bónusz és büntetőpont osztástól.Darkzbane vs Merdarogh
nem került lejátszásra mivel Merdarogh napok óta nem elérhető.
kaptam egy ranked meccsről repet így jár az 1 pont Darkzbane számára.
valamint mivel Darkzbane napok óta próbálja felvenni kapcsolatot Merdaroghal, aki nem reagál ezen üzenetekre semmit, adok 1 bónuszpontot Darkzbane számára és 1 büntetőpontot Merdaroghnak.A korábbi felvetésre reagálva miszerint LoLHunCsirke csal.
röviden arról van szó hogy az említett játékos SoM-ot használ. ( t2-es pure nature lap. )Tabella:
A győztesnek gratulálunk!
És azoknak is akik kitartottak a verseny végéig. -
Murder3
addikt
akkor onset amik még ma lemennek vedd be aztán ahogy van zárd le, nem zárunk ki senkit aki kevesebbet emtn az is ugyan úgy ott lesz ahol van jeélen pillanatba.
-
LoLHunCsirke
tag
Murder ellen(csak 1 játszottunk aztán murder eltűnt): [link]
-
Razuel
aktív tag
Jólvan, én meg este nem leszek. Akkor zárjatok le így, vagy zárjatok ki, vagy nemtudom, nekem mindegy.
-
Murder3
addikt
én nem hiszem h tudok játszani épp mással vagyok most elfoglalva bf helyett, utóbbi időbe fel se nagyon lépkedtem csak eladogatam pár lapot.
még este lehet fellépek aztán max akkor...
-
Darkzbane
tag
Merdaroghot nem találtam online és ma többet nem tudok gamelni.
Itt van egy meccs ellene rankeden találkoztunk múlt héten, a semminél több ,ha esetleg kell a pontozáshoz vagy ilyesmi.
Darkzbane vs Merdarogh 1:0
-
Razuel
aktív tag
Shooter nem akarja lejátszani, linekiller szerintem kuka, murderrel meg elvileg délután valamikor lejátszom.
-
OnSeT
őstag
Este zárjuk a versenyt! Aki akar még repet linkelni addig megteheti.
+3 nap sztem elég volt -
LostKnight
csendes tag
Hali, én shooterrel lejátszodtam már régen ő nyert 2-0 ra bevallom
neki kéne azt feltölteni, ha nem teszi fel az az ő baja, még lehet fel is tenném de azóta már azt se tom hol van az a rep.
IGN: LostKinght
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Darkzbane #219 üzenetére
zárnám én szívesen elhiheted, főleg úgy hogy pár ember jelentkezése azért lett visszautasítva, mert hétvégére lett tervezve a verseny s ők csak hét közben érnek ár gémelni....
linekiller mellett, ovobacsi, murdeer van nagyon elmaradva.
emellett még hiányzik pár döntetlen mérkőzés egyik fele, mely zárás szempontjából lényegtelen, mivel ezeknél a győztes fél önként mond le az 1-1 pontról.
valamint a fent említett 3 játékos elleni meccseket leszámítva a
Lostknight vs Shooterasd
Prometheusz vs Shooterasd
xRyougi vs ShooterasdOnset vs Merdarogh
Darkzbane vs Merdarogha versenykiírásbán található táblázatban megtekinthető hogy mely meccsek hiányoznak.
-
Darkzbane
tag
Linekillernek 4 lejátszott meccse van a 26 ból szóval szerintem ezt már kár húzni
-
OnSeT
őstag
nem ellenfelenként vannak rögzítve az adatok, hanem meccsenként.
a 2:0-s win 2 meccsből tevődik össze ezért 2 pont.
az 1:1-es döntetlennél 1 win van azért ér 1 pontot.
a másik az bukás, az megy az L- oszlopba, de ezért nincs pont osztás.a winek felosztásának csak statisztikai jelentősége van, hogy miképp oszlik meg az egyes játékosoknál.
teccikérteni???
de ha ragaszkodsz hozzá felezem a pontjaidat.
-
LostKnight
csendes tag
Hali, amúgy ja linekiller én nem láttam az első nap óta, ovobacsit is rég láttam nem tom velük lejátszani, aki jelentkezik az mér ilyen inaktiv, Murder holnap velem is játszd le pls még te vagy nekem
-
Murder3
addikt
mért van 2 win ha 1 emberi mérközést 1 meccsenk veszel?
akkor 1 win kéne h legyen
mért kapok 2 pontot 1 győzelemért, ha meg nem akkor 4 win van
mert 4-et nyertemhogy pontozol te?
elejétől is fura volt h minden meccset után számolsz pontot jobb lett volna a klasszikus foci pontozás. -
OnSeT
őstag
2 wined van és 2 döntetlened. az 4 pont. ennyi van a neved mellé írva.
ha több pontot szeretnél linkelj még nyert meccseket.mivel linekiller és Ovobacsi eléggé el van maradva a meccsekkel, (vagy csak a repeket nem linkelik), ki lesznek zárva amennyiben nem mutatnak aktivitást rövid időn belül.
ez esetben az általuk játszott meccsek eredménye is törlésre kerül.
-
Murder3
addikt
amúgy nekem 2 winel és pontal több van mert csensa ellen 2:0-ra nyertem
-
Darkzbane
tag
Linekiller állítólag nem is szokott online lenni, így hogy játsszam le a meccsünket? : D
-
Darkzbane
tag
Darkzbane vs Shooterasd 2:0
-
OnSeT
őstag
válasz
LostKnight #202 üzenetére
28 meccs akkor lenne ha saját magad ellen is játszanál.
Lejátszott meccsed meg azért lehet kevesebb a ténylegesnél, mert az ellenfeled még nem töltötte fel a győztes meccseit. -
LostKnight
csendes tag
Hali, nekem még Ovobacsival, Murderrel, és Linekillerrel van meccsem, szóval ezeket az embereket várom játtékba. Ja és nem értem ha most van 18 lejátszott meccsem, (14 en vagyunk akkor 28 meccs van nem 26 sztem rosszul van kiírva) és még 3 emberrel játszok az 24 LM lesz. lehet azért mert valaki akitől kikaptam 2-0 ra nem rakta fel?
IGN: LostKinght
-
OnSeT
őstag
válasz
shooterasd #187 üzenetére
Kik ellen játszottál? Eredmények?
Darkzbane Döntetlen 2 meccsnek számít, a win megy a D oszlopba, a bukás a L -be. Össz. meccsnél azért látható pár helyen páratlan szám mert csak az egyik rep került linkelésre.
-
Darkzbane
tag
A tabella hogy áll most? Amúgy a döntetlen meccs az nem 2 darab lejátszott meccsnek számít?
-
Darkzbane
tag
Na én 4 emberrel nem tudtam még játszani
Merdarogh
Shooterasd
Linekiller
PrometheuszÍrjátok meg mikor értek rá és megpróbálok online lenni
-
OnSeT
őstag
válasz
BladeHero #191 üzenetére
emiatt ne aggódj, murderrel mi gyakran egymásnak esünk, de ettől függetlenül ingame ugyanúgy együtt gémelünk.
csak van pár dolog amiben nem értünk egyet.
pl az állandóan visszatérő téma hogy a frost OP.
és egyszerűen lehetetlen megértetni vele hogy simán verhető ha tudod a módját. -
Murder3
addikt
válasz
BladeHero #191 üzenetére
Nem emiatt lett most balhé, meg már minden rendbe van csak annyi h semmit nem tudtam háttéről csak amit onset beírt a közösbe,nekem meg az rosszul esett eléggé.
Most hogy tudok a háttéről megértem az indokát és meg is döbbent ismételten.Igazából a ti kilépésetek még hasznos tapasztalatokkal is szolgált volna, az értetlenekdés,szabályok semmibevétele,tisztességtelenség az amivel nem tudunk mit kezdeni.
-
BladeHero
tag
OnSet nem kel Murder-t hibáztatnod nem azért léptünk ki(legalábbis én nem azért),mert ő majdnem vissza lépett.Nem is volt semmi bajom a szervezéssel sem csak megláttam,hogy mindenki nagyon jó játékos.Feladtam,mert nem akartam szenvedni.Én azt gondoltam,hogy mindenki megkapja utánam a 2 pontot és elvagyok felejtve.Ebből persze baj lett,mert nem tetszett,hogy kiléptem/tünk.Tudom,hogy ezt nekem már tudnom kellet volna,hogy nem lesz esélyem.Be is vallom ez hiba volt de,hogy emiatt most ekkora gond legyen ezt soha sem gondoltam volna.Murder,OnSet azt látta köztetek,hogy barátokból ellenségek lesztek,emiatt a verseny miatt.És ezt azért írtam,hogy ez egy játék ne veszekedjetek ilyenből higgyétek el,nem éri meg.Köszönöm,hogy azért szerveztetek egy versenyt.
-
Murder3
addikt
Elejétől fogva sokkal nagyon tervem volt, ezt is te ajánlottad, hogy egy kedvcsináló/próbának csináljuk a komoly verseny előtt.
Én pedig egy rendszeresen megrendezett és szezonálisan futó 1v1 és 2v2 bajnokságot szerettem volna létrehozni, ha már ilyen sok magyar összejött ide.Nem készültem és nem is érdekelt ez a verseny mert ennél sokkalta fontosabb volt a többi kidolgozása és ebből a versenyből a tapasztalatok elvonása.
Te meg mert gyuribá begőzölt miatta fogod és azt mondod nem lehet versenyt csinálni a sértődések miatt, végtére te uygan azt csináltad mint pl gyuribá h kilépett mert törölték a győztes meccseit.
Meg ha jól emlékszem én kezdeményeztem a tome verseny után is a 2v2-es versenyt aztán te találtad ki ezt a próba/kedvcsináló 1v1-et előtte.
Mielőtt felhozod az ilyenek eszedbe juthatna ez az apró tény.... -
shooterasd
újonc
asd
-
Darkzbane
tag
Darkzbane vs Xryougi 1:1
-
Darkzbane
tag
-
Murder3
addikt
válasz
Darkzbane #179 üzenetére
a szervezéstől, ti nem érthetitek ezt teljesen, mivel ez csak amolyan próba lett volna a többi előtt...
elég sok mindnekivel nem meccseltem még
eléggé elmenr a kedvem most emiatt.
de ok felmegyek, bár nem sok erőm egm kedvem de nem is hiszem h nyernékXd szal legalább a repekkel nem kell szaroznom -
Murder3
addikt
a baalnszos probléma jogos, de mivel ez csak proba volt ezért én már a kövi versenykere külön rendszert kezdtem,kezdtünk kidolgozni, épp ez lenne a lényege ennek a versenynek..
hogy a gyengébb játékosok is tudjanak tétre játszani és ne lépjenek ki mert úgyis mindnekitől kikapnak és akkor meg utolsó helyek lesznek úgyis, hanem h saját szintükön lévő játékosokkal tudjanak versenyezni.én mikor onset visszaléptt írta aznap nem voltam fent se én a többi versenyt kezdtem el fejlesztgetni h mi lenne a jó, engem teljesen váratlanul érintett h hirtelen így bedobta meg csalódtam is mert nem ez volt megbeszélve.
ennyi most ezé robbant ki ez a vita a topickba is... -
LostKnight
csendes tag
LostKnight vs. Darkzbane (1-1)
itt a győztes meccs [link]
-
Darkzbane
tag
Darkzbane vs LolHuncsirke 1:1
Darkzbane vs Lostknight 1:1http://data.hu/get/4135877/replays.rar
Xryougival pedig egyeztettem csak nem tudott rám várni többet de később lejátsszuk a többiek pedig írjanak rám ha vannak (ign : Darkzbane)
-
LoLHunCsirke
tag
Darkzbane ellen (1:1) : [link]
-
Razuel
aktív tag
Én már csak azt nem értem, hogy a balansz miatt mért kell kilépkedni? Mindenki pontosan tudja, hogy milyen szinten van pvp-ben és milyen színek vannak a játékban. Akkor mit vártatok, hogy majd hagyja magát a másik, vagy olyan deckkel megy mindenki ami ellen jó vagy, vagy mi? Akkor már jobb lett volna nem is nevezni.
Az egy dolog, hogy közbejön valami mint Zotyának. De azért kilépni, mert felbasztad magad az x. vereség után, az vicc.
Én se sírtam, hogy olyanoktól kaptam ki, akiket normális esetben simán megverek. Egész nap másnaposan, fájó fejjel játszottam, de akkor is lejátszottam a meccseket, ha már neveztem..
-
Murder3
addikt
ja mert te tudtad előre hagyjuk már.
nem kezdtem el bomlasztani nem mondtam senkinek hogy lépjen ki meg amúgy is megvolt a konrét ok mért léptek ki erre írtam h mit lehet/kell másként csinálni legközelebb.
Próba volt, ezért nem ment élesbe ennek meg ép ez a lényege h mit csináljunk máshogy majd..gyuriba volt aki azé lépett ki mert nem tetszett neki h törölted a meccseket,,,istenem 1 ember a többeikenk a balanszal meg egyéb okok miatt léptek ki...de még így is maradtak sokan, nem látom az okát a tetteidnek.
-
Darkzbane
tag
-
OnSeT
őstag
én meg arra nem számítottam hogy szervezőként elkezded bomlasztani a társaságot.
a létszám miatt meg abszolút nem kellett vna jelentkezned, mert így is 17en voltunk a startkor.további versenynek meg nem látom értelmét mert eddig mindegyik ugyanúgy végződött, ez, a tome és az is, amit anno Juliano szervezett.
a társaság fele mindig besértődött vmin.
versenyt szervezhetsz nélkülem is, lesz aki átveszi a helyem
-
Murder3
addikt
mint írtam h mindenki megkapja a 2 pontot utánnan különben is én csak a létszám miatt indultam nem azért mert olyannyira akartam pont ezért.
meg arról nem én tehetek h kiléptek miattam.Meg nem ezt vártam volna miután megbeszéltük.
Tomos verseny után én se adtam fel annak ellenére, hogy csúnya lebőgés volt ott, itt sokkal nagyobb érdeklődés volt és sokkal jobban is megy,
ennek ellenére ilyen hirtelen indok miatt feladod.... -
OnSeT
őstag
te miről beszélsz?
próbáld meg már értelmezni amit leírtam.egy szóval sem mondtam hogy feladom ezt a versenyt. még 3 emberrel van vissza meccsem, ha online lesznek, velük ezeket még lenyomom, meg a verseny kiértékelését is megcsinálom azoknak, akik nem adták fel a versenyt.
viszont további versenyeket én nem kívánok rendezni.
-
Murder3
addikt
jó akkor ezt nincs értelme be se fejezni, részemről lefújva.
Onset részedről is lefújhatod, ezért felesleges volt bele kezdeni, hogy aztán fogd és feladd. -
Murder3
addikt
Közérdekű Közlemény
Kérem aki még játszik az foglalja már össze, hogy kikkel játszott eddig és kikkel kell még játszania.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #156 üzenetére
Csirke elfelejtette linkelni a másik felét. bár nem csodálom
Onset vs LoLHunCsirke 1:1 [link]
a szokásos instant do ellen , t1el. és win
-
LostKnight
csendes tag
XY szerint a shrine of m. nem adhat ennyi powert amúgy, ezt csak irta valaki a beküldött replayem alapján csirkével, én nem tom nem értek a shrine of m.-hoz
-
HangFalx
csendes tag
HangFal vs Merdarogh (1-1) kemény meccs volt
[link]
UI: Szerintem csirke nem csal csak a shrine gyorsan adja neki vissza a powert.
-
Magic-Horse
csendes tag
válasz
Magic-Horse #145 üzenetére
Eddigi meccseim:
Merdarogh vs Almodo 2:0
Merdarogh vs Csensa 2:0
Merdarogh vs LostKinght 2:0
Merdarogh vs ShooterAsd 1:1
Merdarogh vs xRougi 1:1
Merdarogh vs Prometheus 2:0
Merdarogh vs Lolhuncsirke 0:2
Merdarogh vs Hangfal 1:1Itt jegyezném meg, hogy úgy hallottam, LoLhuncsirke csal, és extra manát kap a semmiből. Utána lehetne ennek nézni?
-
OnSeT
őstag
Közérdekű közlemény!
Mivel még elég sok meccs vissza van, a verseny nem kerül zárásra a mai nap. Addig tart amíg nem játszottátok le az össze meccset. A végtelenségig azért ne húzzuk, próbáljátok teljesíteni a hátralévő találkozókat a kövi hét első felében.
-
Razuel
aktív tag
Eredmény jelentés: (Ma nem voltam a toppon és sokat játszottam egymás után úgyhogy lehet tévesen írom az eredményt, de nincs erőm megnézni a reppeket.. Szóljatok ha tévedek.)
xRyougi vs Merdarogh (1-1)
xRyougi vs LostKnight (1-1)
xRyougi vs Csirke (0-2)
xRyougi vs Prometheusz (1-1)
xRyougi vs Almodo (2-0)
xRyougi vs HangFal (2-0) -
LostKnight
csendes tag
LostKnight vs. xRyougi (1-1) itt az enyém: [link] nekem nincs bajom semmivel csak mindenkit arra kérek hogy ne száljon ki több ember, mert 2-0 játszodtam predátorkill-el és kiszált, most meg Gyuriba is kiszáll? az jó mer vele is 2-0 játszodtam, még valaki akar kiszálni akit megvertem?
, amúgy ez csak játték nem történt semmi, nekem csak fárasztó ennyi meccsen koncentrálni...
-
jangoo0123
csendes tag
OnSet nincs itt ezzel probléma, te vagy a szervező, te döntesz kész, aki nem bírja megérteni, hogy mit miért, annak nincs itt keresnivalója, ezért kérlek ne hagyd abba versenyzést. Azért most miért kell rinyálni, hogy lejátszották a meccset, de kiléptek, ha belegondolnak így ezzel illetéktelen előnyre tesznek fel, hiszen a többiek nem játszhatták le velük, punktum, nem kell ezen hőbörögni, örüljetek, hogy valaki legalább szervez versenyt, erre lehurrogjátok, hát kösz.
Prometheusz
-
jangoo0123
csendes tag
xRyougi 1-1
link -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #146 üzenetére
beírom ide is hogy tiszta legyen a kép.
az történt hogy 5 ember feladta a versenyt pár bukás után...
pontozásba meg vmi rendszer kell.
ha megadom a 2 pontot azoknak, akiknek nem volt lehetősége játszani ezzel az 5 emberrel az a probléma, hogy mire fel adok pontot, ha nem is volt meccs.
most hogy töröljük azt a 3-4 meccset amit a kilépők játszottak, azok háborognak akik emiatt pontot vesztenek.
ha a kilépők ellen játszott meccsekért kapott pontokat meghagyjuk, azt meg az a 10en egynéhány ember fogja szóvá tenni, aki nem játszott ezen játékosok ellen, hogy hogy van az hogy néhányan bónusz meccsekkel + pontot szereznek.
tehát mind1 hogy döntök, mindenképp én vagyok a rossz....
és itt tegyél igazságot...
úgy érzem nem érdemes ezt a verseny dolgot erőltetni....
ezt a kört még végigviszem a maradék emberrel, a továbbiakból viszont én kiszálltam mint szervező....
-
jangoo0123
csendes tag
Sziasztok!
19:30-21:30-ig várom a kihívókat bf-en.
IGN: Prometheusz
-
Magic-Horse
csendes tag
válasz
Magic-Horse #142 üzenetére
Eddigi meccseim:
Merdarogh vs Almodo 2:0
Merdarogh vs Csensa 2:0
Merdarogh vs LostKinght 2:0
Merdarogh vs ShooterAsd 1:1 -
Volgafan
senior tag
válasz
LostKnight #143 üzenetére
De ez fasza,az összes nyert meccsemet töröltétek GG!!!faszom játszon így........
-
Magic-Horse
csendes tag
válasz
Magic-Horse #110 üzenetére
Eddig Almodoval játszottam kettőt, de az elsőnél nekem nem volt bekapcsolva a replay mentés (noha bekapcsoltam, de másik gépen csak).
Mindkettőt én nyertem, az elsőt Almodo megígérte hogy feltölti.
A második replay és a további ellenfelek elleni replayek itt:
http://www.mediafire.com/?2u2yytogp9fiu
-
Murder3
addikt
"pont csak a belinkelt repek után jár."
-
LoLHunCsirke
tag
a promethsz vagy ki a fene ellen 1:1 (nemvolt bekapcsolva a save replayem, de remélem elhiszitek nekem) mondjuk 2. meccsünkön igen meglepődtem h a parasite is tud bugolni, ugyanis rajta volt a gladitrixen,aztán arébbfutott vele és lejött róla.. o.O (egy ideig még követte a parasite aztán megállt és 10 mp ig állt 1 helybe a semmin, aztán eltűnt juppiii,részben emiatt buktam)
Murder ellen se volt bekapcsolva az 1. meccsen, a 2. bevolt de még tegnap sikerült kitörölni vhogy
egyébként ellene 2:0 ide
-
Razuel
aktív tag
Online vagyok akinek kell velem játszanija az írjon ingame.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #132 üzenetére
részt is vehetsz azon kívül h segítesz szervezni ha akarsz
az az elgondolás h mindne forduló előtt lenne egy selejtező a felső és alsó ligába. -
phanzetomox
őstag
Nekem tetszik az ötlet, esetleg ha kell szívesen segítek a szervezésben, illetve egy pár száz bfp-vel is támogatnám a fődíjjat. Csak hát nehéz lesz úgy összeszedni az embereket hogy mindig részt is vegyenek rajta ,mint ahogy most is sokan kiléptek :/. Szerintem is jó ötlet lenne két divízíóra osztani hogy a kezdők is élvezhessék a versenyt, és akkor lehetne külön díjjazni a két divízióban lévő legjobb játékosokat.
Talán kéne egy olyan fordulót nyomni ahol csak beosztályoznánk a játékosokat, hogy nehogy bejelentkezzen a kezdő játékos div1-be, illetve a profik se menjenek div2-be lealázni mindenkit -
WebStart
csendes tag
Helyzetjelentés #3:
Jó hosszú meccsek lettek!
4millió Forsaken (Frenzy)+ Motivate és akkor még ott a Nox Trooper "egy lövés temetés" (by Gyuriba) fire ellen számomra kivédhetetlen.
erről ennyit.
Csensa vs Darkzbane 0:2
Csensa vs Murdeer 0:2LooOooL
IGN: Csensa -
Murder3
addikt
repeket ne nevezétek át mert úgy nem lesznek jók és nem tudjuk elfogadni tehát akkor be se számítsuk simán eredeti állapotba vagy rar-ba töltsétek fel ha többet akartok és a rar-t nevezzétek el h ki ellen mentek...
-
Darkzbane
tag
Darkzbane vs Ovobacsi 2:0
-
WebStart
csendes tag
-
Darkzbane
tag
Darkzbane vs Csensa 2:0
-
Darkzbane
tag
Merdaroghal játszottunk egy ranked meccset tegnap az beleszámít?
Aki fenn van az írjon rám mert van még meccslemaradásom bőven : P ign: Darkzbane
-
Murder3
addikt
Tervezünk egy 1v1 és 2v2 szezonon alapuló bajnokságot.
Ez rendszeresen megrendezett 1v1 és 2v2 viadalokból állna és év végén összesítésre jönen a 1v1 és 2v2 összbajnok aki megnyerné a nagy nyereményt és címet, ezt lehetne féléves ciklusokba.
Még kidolgozás alatt van bőven a következő 2v2-es versennyle idnulna a terveink szerint, ám tanulva az itteni hibákból szétbontanánk a mezőnyt h a gyengébbb játékosok is ugyan úgy élvezhesség a versenyszeleltm és motiválja őket a verseny.
ezen viadalok kissbb nevezési díjból állanának össze
mennyivel nem tudjuk de pl a 20 környéki bfp az nem olyan megterhelő sztem senkinek...tehát, ötletek,javaslatok,óhajok sóhajok-at várunk.
És visszajelzéseket h kiket érintett meg ez. -
Darkzbane
tag
Darkzbane vs Hangfal 2:0
-
HangFalx
csendes tag
HangFal-Csensa(1-1) Az enyém [link]
-
LostKnight
csendes tag
LostKnight-HangFal (1-1) itt az enyém: [link]
-
OnSeT
őstag
válasz
jangoo0123 #108 üzenetére
Jöhetsz, legalább feltöltjük a megüresedett helyeket
Merdarogh is csatlakozott hozzánk, őt is lehet involni.nah, látom épp most készült el a reggel
-
Deathson
csendes tag
azt mindenit gyerekek van egy pár rep adtatok egy kis programot nekem
D
-
jangoo0123
csendes tag
Hali, lehet hogy már túl késő, de még ha lehet szeretnék jelentkezni a versenyre.
IGN: Prometheusz
-
Murder3
addikt
nemtudom h fogok ideférni a géphez akivel tudom majd lejátszom ha épp fennlesznek én is csak már nem adom fel mert megint sokan feladták..
-
WebStart
csendes tag
Helyzetjelentés #2:
Csensa vs Hangfal: 1-1
Csensa vs Almodo: 2:0A videók is mennek majd, de asszem nekem mára ennyi! Köszi srácok!
Ha mégis akkor megtaláltok!Ui: lehet a jóidő betette a kaput és azért lettünk ennyien!
Balaton forever! xD -
Darkzbane
tag
IGN : Darkzbane
ma 8 után leszek elérhető lejátszani a meccseket
-
OnSeT
őstag
Darkzbanet is lehet involni meccsekre, beugrik az egyik kilépő helyett.
-
Razuel
aktív tag
válasz
WebStart #100 üzenetére
Még magamat is megleptem, hogy mennyire kikaptam tőlled. Pure Fire nagyon OP. 50ért az az enforcer nagyon aprít, ráadásul fut a roots alatt... Amúgy grat, jó voltál.
Ja és reppeket töltsél, mert csak úgy fogadja el Onset. (Ha nincs meg a meccsünkről szólj és én felrakom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest