Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
válasz
LostKnight #93 üzenetére
persze mert megkertem h elvezzuk a jatekot ne pedig verre meno csatat vivjunk.
Mindanyian nem most kezdtetek. mindenkinek tobb 'szaz' meccs van a karakterebe, nekem kb 15 es ebbol 10 most jatszottam. Tudatosan osszeallitott szazszor kijatszot kombokat hasznaltok. Mire kuzdjek?
nem vagyok bajnoksagba valo meg... nem rabolom se a sajat idom se a ti idejetek.
Arrol nem beszelve h az esetleges pontjaitokat is.
Lasd Almodo elleni 2. meccsem amit megnyertem, de nem azert mert jobb voltam.
Hanem azert mert szep komotosan 3 orbra kusztunk mind ketten es onnan kezduk a haborut.
sikerult a promo mo miatt gyoznom. de semmi masert... biztos vagyok benne ha sajat stilusat jatsza es nem enged ennyit sehol sem lettem volna. ahogy ez latszik is Shooter es Csirke elleni meccsem is.bajnoksag keretein kivul szivesen jatszok barkivel aki hajlando a szintemre leereszkedni es idott pocsekolni ram ( a szo hasznalat nem rossz indulatu felre ertes ne essek ).
Schumacher se a Forma 1be kezdte... ugy gondolom nekem nincs meg hejem egy bajnoksagban.a pontokat irjatok be, aki szivesen jatszik velem avval teremeszetesen lejatszom a meccseket vasarnap este.
Tapasztalatott gyujteni neveztem, senkitol nem varhatom el h ne hozza a legjobb formajat hisz bajnoksagban vagyunk.
Ugy erzem negyon keves vagyok hozzatok kepest igy feleslegesnek erzem a kuzdelmet... -
-
G4ga
őstag
majd kerhetek segitseget hogy kell feltolteni a videot? meg sose csinaltam ilyet
Eddig ket emberrel jatszottam.
Mindkettojuknek koszonom. Elmeny volt jatszani -
G4ga
őstag
Sziasztok. Online vagyok.
LFGGaga az ing name varom a jeletkezoket a haborura -
G4ga
őstag
igy van. akar a mai nap is allok rendelkezesere az induloknak.
amit tudni kell rolam... abszulut kezdo pvps vagyok, viszonylag gyors meccsek lesznek.
viszont veletek legalabb ijj szempontbol vegig tudok jatszani egy meccset es nem az van h kileptek azert mert magas a deck lvl.
ugyhogy allok elebe a vetesegeknek... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest