- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Murder3
addikt
mért van 2 win ha 1 emberi mérközést 1 meccsenk veszel?
akkor 1 win kéne h legyen
mért kapok 2 pontot 1 győzelemért, ha meg nem akkor 4 win van
mert 4-et nyertemhogy pontozol te?
elejétől is fura volt h minden meccset után számolsz pontot jobb lett volna a klasszikus foci pontozás. -
Murder3
addikt
Elejétől fogva sokkal nagyon tervem volt, ezt is te ajánlottad, hogy egy kedvcsináló/próbának csináljuk a komoly verseny előtt.
Én pedig egy rendszeresen megrendezett és szezonálisan futó 1v1 és 2v2 bajnokságot szerettem volna létrehozni, ha már ilyen sok magyar összejött ide.Nem készültem és nem is érdekelt ez a verseny mert ennél sokkalta fontosabb volt a többi kidolgozása és ebből a versenyből a tapasztalatok elvonása.
Te meg mert gyuribá begőzölt miatta fogod és azt mondod nem lehet versenyt csinálni a sértődések miatt, végtére te uygan azt csináltad mint pl gyuribá h kilépett mert törölték a győztes meccseit.
Meg ha jól emlékszem én kezdeményeztem a tome verseny után is a 2v2-es versenyt aztán te találtad ki ezt a próba/kedvcsináló 1v1-et előtte.
Mielőtt felhozod az ilyenek eszedbe juthatna ez az apró tény.... -
Murder3
addikt
ja mert te tudtad előre hagyjuk már.
nem kezdtem el bomlasztani nem mondtam senkinek hogy lépjen ki meg amúgy is megvolt a konrét ok mért léptek ki erre írtam h mit lehet/kell másként csinálni legközelebb.
Próba volt, ezért nem ment élesbe ennek meg ép ez a lényege h mit csináljunk máshogy majd..gyuriba volt aki azé lépett ki mert nem tetszett neki h törölted a meccseket,,,istenem 1 ember a többeikenk a balanszal meg egyéb okok miatt léptek ki...de még így is maradtak sokan, nem látom az okát a tetteidnek.
-
Murder3
addikt
mint írtam h mindenki megkapja a 2 pontot utánnan különben is én csak a létszám miatt indultam nem azért mert olyannyira akartam pont ezért.
meg arról nem én tehetek h kiléptek miattam.Meg nem ezt vártam volna miután megbeszéltük.
Tomos verseny után én se adtam fel annak ellenére, hogy csúnya lebőgés volt ott, itt sokkal nagyobb érdeklődés volt és sokkal jobban is megy,
ennek ellenére ilyen hirtelen indok miatt feladod.... -
jangoo0123
csendes tag
OnSet nincs itt ezzel probléma, te vagy a szervező, te döntesz kész, aki nem bírja megérteni, hogy mit miért, annak nincs itt keresnivalója, ezért kérlek ne hagyd abba versenyzést. Azért most miért kell rinyálni, hogy lejátszották a meccset, de kiléptek, ha belegondolnak így ezzel illetéktelen előnyre tesznek fel, hiszen a többiek nem játszhatták le velük, punktum, nem kell ezen hőbörögni, örüljetek, hogy valaki legalább szervez versenyt, erre lehurrogjátok, hát kösz.
Prometheusz
-
-
G4ga
őstag
igy van. akar a mai nap is allok rendelkezesere az induloknak.
amit tudni kell rolam... abszulut kezdo pvps vagyok, viszonylag gyors meccsek lesznek.
viszont veletek legalabb ijj szempontbol vegig tudok jatszani egy meccset es nem az van h kileptek azert mert magas a deck lvl.
ugyhogy allok elebe a vetesegeknek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest