- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
válasz
LostKnight #93 üzenetére
persze mert megkertem h elvezzuk a jatekot ne pedig verre meno csatat vivjunk.
Mindanyian nem most kezdtetek. mindenkinek tobb 'szaz' meccs van a karakterebe, nekem kb 15 es ebbol 10 most jatszottam. Tudatosan osszeallitott szazszor kijatszot kombokat hasznaltok. Mire kuzdjek?
nem vagyok bajnoksagba valo meg... nem rabolom se a sajat idom se a ti idejetek.
Arrol nem beszelve h az esetleges pontjaitokat is.
Lasd Almodo elleni 2. meccsem amit megnyertem, de nem azert mert jobb voltam.
Hanem azert mert szep komotosan 3 orbra kusztunk mind ketten es onnan kezduk a haborut.
sikerult a promo mo miatt gyoznom. de semmi masert... biztos vagyok benne ha sajat stilusat jatsza es nem enged ennyit sehol sem lettem volna. ahogy ez latszik is Shooter es Csirke elleni meccsem is.bajnoksag keretein kivul szivesen jatszok barkivel aki hajlando a szintemre leereszkedni es idott pocsekolni ram ( a szo hasznalat nem rossz indulatu felre ertes ne essek ).
Schumacher se a Forma 1be kezdte... ugy gondolom nekem nincs meg hejem egy bajnoksagban.a pontokat irjatok be, aki szivesen jatszik velem avval teremeszetesen lejatszom a meccseket vasarnap este.
Tapasztalatott gyujteni neveztem, senkitol nem varhatom el h ne hozza a legjobb formajat hisz bajnoksagban vagyunk.
Ugy erzem negyon keves vagyok hozzatok kepest igy feleslegesnek erzem a kuzdelmet...
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA SuperNOVA 550 GM SFX+ATX
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest