- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
Verseny zárás!
Az egységes pontozás érdekében a linekiler, ovobacsi és murdeer ellen játszott meccseket nem veszem figyelembe. az említett játékosok az össz., meccs 50% sem teljesítették.
Lostknight vs Shooterasd
Prometheusz vs Shooterasdlejátszásra került, de repet nem kaptam, így pont nem jár ezen meccsekért.
hasonlóan azon 1:1 eredménnyel zárul meccsekhez melyekről csak az egyik rep került beküldésre. ( a beküldött részekért term. jár a pont, csak a hiányzókért nem)xRyougi vs Shooterasd
nem került lejátszásra, oka hogy shooter nem mert kiállni xRyougi ellen.
xRyougi 2 bónusz pontot kap, shooter 2 büntető pontotOnset vs Merdarogh
nem került lejátszásra mivel Merdarogh napok óta nem elérhető.
ez esetben eltekintek a bónusz és büntetőpont osztástól.Darkzbane vs Merdarogh
nem került lejátszásra mivel Merdarogh napok óta nem elérhető.
kaptam egy ranked meccsről repet így jár az 1 pont Darkzbane számára.
valamint mivel Darkzbane napok óta próbálja felvenni kapcsolatot Merdaroghal, aki nem reagál ezen üzenetekre semmit, adok 1 bónuszpontot Darkzbane számára és 1 büntetőpontot Merdaroghnak.A korábbi felvetésre reagálva miszerint LoLHunCsirke csal.
röviden arról van szó hogy az említett játékos SoM-ot használ. ( t2-es pure nature lap. )Tabella:
A győztesnek gratulálunk!
És azoknak is akik kitartottak a verseny végéig. -
OnSeT
őstag
Este zárjuk a versenyt! Aki akar még repet linkelni addig megteheti.
+3 nap sztem elég volt -
OnSeT
őstag
válasz
Darkzbane #219 üzenetére
zárnám én szívesen elhiheted, főleg úgy hogy pár ember jelentkezése azért lett visszautasítva, mert hétvégére lett tervezve a verseny s ők csak hét közben érnek ár gémelni....
linekiller mellett, ovobacsi, murdeer van nagyon elmaradva.
emellett még hiányzik pár döntetlen mérkőzés egyik fele, mely zárás szempontjából lényegtelen, mivel ezeknél a győztes fél önként mond le az 1-1 pontról.
valamint a fent említett 3 játékos elleni meccseket leszámítva a
Lostknight vs Shooterasd
Prometheusz vs Shooterasd
xRyougi vs ShooterasdOnset vs Merdarogh
Darkzbane vs Merdarogha versenykiírásbán található táblázatban megtekinthető hogy mely meccsek hiányoznak.
-
OnSeT
őstag
nem ellenfelenként vannak rögzítve az adatok, hanem meccsenként.
a 2:0-s win 2 meccsből tevődik össze ezért 2 pont.
az 1:1-es döntetlennél 1 win van azért ér 1 pontot.
a másik az bukás, az megy az L- oszlopba, de ezért nincs pont osztás.a winek felosztásának csak statisztikai jelentősége van, hogy miképp oszlik meg az egyes játékosoknál.
teccikérteni???
de ha ragaszkodsz hozzá felezem a pontjaidat.
-
OnSeT
őstag
2 wined van és 2 döntetlened. az 4 pont. ennyi van a neved mellé írva.
ha több pontot szeretnél linkelj még nyert meccseket.mivel linekiller és Ovobacsi eléggé el van maradva a meccsekkel, (vagy csak a repeket nem linkelik), ki lesznek zárva amennyiben nem mutatnak aktivitást rövid időn belül.
ez esetben az általuk játszott meccsek eredménye is törlésre kerül.
-
OnSeT
őstag
válasz
LostKnight #202 üzenetére
28 meccs akkor lenne ha saját magad ellen is játszanál.
Lejátszott meccsed meg azért lehet kevesebb a ténylegesnél, mert az ellenfeled még nem töltötte fel a győztes meccseit. -
OnSeT
őstag
válasz
shooterasd #187 üzenetére
Kik ellen játszottál? Eredmények?
Darkzbane Döntetlen 2 meccsnek számít, a win megy a D oszlopba, a bukás a L -be. Össz. meccsnél azért látható pár helyen páratlan szám mert csak az egyik rep került linkelésre.
-
OnSeT
őstag
válasz
BladeHero #191 üzenetére
emiatt ne aggódj, murderrel mi gyakran egymásnak esünk, de ettől függetlenül ingame ugyanúgy együtt gémelünk.
csak van pár dolog amiben nem értünk egyet.
pl az állandóan visszatérő téma hogy a frost OP.
és egyszerűen lehetetlen megértetni vele hogy simán verhető ha tudod a módját. -
OnSeT
őstag
én meg arra nem számítottam hogy szervezőként elkezded bomlasztani a társaságot.
a létszám miatt meg abszolút nem kellett vna jelentkezned, mert így is 17en voltunk a startkor.további versenynek meg nem látom értelmét mert eddig mindegyik ugyanúgy végződött, ez, a tome és az is, amit anno Juliano szervezett.
a társaság fele mindig besértődött vmin.
versenyt szervezhetsz nélkülem is, lesz aki átveszi a helyem
-
OnSeT
őstag
te miről beszélsz?
próbáld meg már értelmezni amit leírtam.egy szóval sem mondtam hogy feladom ezt a versenyt. még 3 emberrel van vissza meccsem, ha online lesznek, velük ezeket még lenyomom, meg a verseny kiértékelését is megcsinálom azoknak, akik nem adták fel a versenyt.
viszont további versenyeket én nem kívánok rendezni.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #156 üzenetére
Csirke elfelejtette linkelni a másik felét. bár nem csodálom
Onset vs LoLHunCsirke 1:1 [link]
a szokásos instant do ellen , t1el. és win
-
OnSeT
őstag
Közérdekű közlemény!
Mivel még elég sok meccs vissza van, a verseny nem kerül zárásra a mai nap. Addig tart amíg nem játszottátok le az össze meccset. A végtelenségig azért ne húzzuk, próbáljátok teljesíteni a hátralévő találkozókat a kövi hét első felében.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #146 üzenetére
beírom ide is hogy tiszta legyen a kép.
az történt hogy 5 ember feladta a versenyt pár bukás után...
pontozásba meg vmi rendszer kell.
ha megadom a 2 pontot azoknak, akiknek nem volt lehetősége játszani ezzel az 5 emberrel az a probléma, hogy mire fel adok pontot, ha nem is volt meccs.
most hogy töröljük azt a 3-4 meccset amit a kilépők játszottak, azok háborognak akik emiatt pontot vesztenek.
ha a kilépők ellen játszott meccsekért kapott pontokat meghagyjuk, azt meg az a 10en egynéhány ember fogja szóvá tenni, aki nem játszott ezen játékosok ellen, hogy hogy van az hogy néhányan bónusz meccsekkel + pontot szereznek.
tehát mind1 hogy döntök, mindenképp én vagyok a rossz....
és itt tegyél igazságot...
úgy érzem nem érdemes ezt a verseny dolgot erőltetni....
ezt a kört még végigviszem a maradék emberrel, a továbbiakból viszont én kiszálltam mint szervező....
-
OnSeT
őstag
válasz
jangoo0123 #108 üzenetére
Jöhetsz, legalább feltöltjük a megüresedett helyeket
Merdarogh is csatlakozott hozzánk, őt is lehet involni.nah, látom épp most készült el a reggel
-
OnSeT
őstag
Darkzbanet is lehet involni meccsekre, beugrik az egyik kilépő helyett.
-
OnSeT
őstag
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #50 üzenetére
kiderül ja, de úgy könnyebb a pontosztás ha nem kell be és kilépkednem bf-be adminisztráció közben
valamint a 10en- huszadik meccsnél már te se fogod tudni hogy mikor ki ellen mentél, ha vissza szeretnél keresni egy repet. és akkor még ezt szorozd be 16al
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #47 üzenetére
ki ellen toltad?
-
OnSeT
őstag
ide is beírom, a beosztás csak tervezet, azt lehet módosítani ha közbejön vkinek vmi és adott nap csak korlátozottan ér rá. tehát szükség esetén átlehet pakolni egyik napról másikra meccseket, de ezt minden esetben fixáljátok le az érintettekkel.
-
OnSeT
őstag
Almodo: üdv itt.
Elkészült a meccsek beosztása: katt a nagyobb változatért
törekedjetek arra hogy a megadott napon teljesítsétek a meccseket. lehet "előre dolgozni"
tehát ha már végeztél a pénteki meccsekkel, akkor lejátszhatsz még aznap pl pár szombati meccset is, amennyiben a társad is beleegyezik.a replayeket, a meccs napján linkeljétek be ide, a verseny topicba.
ne privát üzenetbe, és ne rarba, hanem külön, meccsenként.megnevezve hogy ki játszott ki ellen, azért hogy áttekinthető legyen.
Mivel elég sok meccsnek nézünk elébe a hétvégén, Murdeerel úgy döntöttünk hogy nem kell megvárni a holnap 6 órát a starttal, a meccseket korábban is el lehet kezdeni.
A jelentkezés határideje nem változott, marad holnap este 6, ha addig még befut valaki, bővítjük a beosztást.
-
OnSeT
őstag
megoldható.
viszont akkor esetedben nem is csinálunk konkrét beosztást. mivel pénteken érsz rá jobban , akkor a meccsek nagy részét próbáld holnap letolni. kezdhetsz 6 előtt is.
BladeHeroval és Ovobacsival mindenképp holnap menj, Blade nincs vasárnap, Ovobacsinak meg zsúfolt lesz az a nap
többieknek: G4ga-val ( IGN: LFGGaga ) lehet korábban is tolni a meccseket. itt a topicban lehet neki jelezni az időpontokat ha tudtok vele 6 előtt is menni.
Shooterasd átkerült az aktívak közé, beszélt velem ingame, regisztrációja folyamatban van, már csak az aktiváló mélre vár.
-
OnSeT
őstag
Murdeerel megbeszéltük a dolgokat.
Csensa és Shooterasd nevezését ezennel jegeljük. ha elkészültek a ph-s regisztrációval és érkezett 1-1 hsz ide tőlük, vagy egy link az adatlapjukra áthelyezzük őket az indulók névsorába.
A regisztráció ingyenes és pár perc alatt megvan.
Reg nélkül nem tudnak repet linkelni, annak meg nem látjuk értelmét hogy teljesítményüktől függetlenül 0 ponttal álljanak a tabella végén.
-
OnSeT
őstag
én nem kívánok mindenkit egyesével zargatni, főleg úgy hogy shooter válaszolni se tud arra amit írok mivel megy neki xfire, többiekből meg van akit több hónapja nem is láttam online.
a reg a replay feltöltés miatt is kelleni fog, mivel az a győztes fél feladata lesz.a pontosztás nem eredmény bemondás alapján megy hanem feltöltött repek szerint.
ha nem töltenek fel repet nem kapnak pontot. ennyi. és ez mindenkire vonatkozik.és csak halkan jegyzem meg a kiírás ezen pontját:
Jelentkezés feltételei:
Ph-s regisztráció ( akinek még nincs ) -
OnSeT
őstag
Beírtam listre az új jelentkezőket.
BladeHero péntek-szombatra is be tudjuk osztani a meccseidet ha úgy jobb neked.
Volgafan szólj majd az általad említett játékosoknak hogy csináljanak egy ph-s reget majd dobjanak be egy hszt ide. ez azért fontos hogy legyen vmi elérhetőségük amin fel lehet venni velük a kapcsolatot a meccsek időpontjának megbeszélésére.
beosztásban csak a nap lesz megadva aztán hogy adott napon belül mikor toljátok le a meccseket az mindig az adott pároson múlik. az ajánlott időpont 18-21h között van , de lehet ezen kívül is menni amennyiben mindkét félnek megfelel.és figyeljék ezt a topicot is, mert ide lesz felrakva a beosztás pénteken
-
OnSeT
őstag
mikibm privátban jelezte nálam indulási szándékát.
(#6) D1Rect jössz te is?
-
OnSeT
őstag
Megkezdem a sort.
IGN: Onset
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Íme az új Android Auto!
- Könyvajánló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest