Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
Ozsi009 #36132 üzenetére
Próbáld meg, hogy fastboot módban haverkodnak-e.
1. Telepítsd fel az Universal ADB Drivers-t.
C:\adb
2. Tedd a telefont fastboot módba. Kapcsold ki majd bekapcsoláskor tartsd nyomva a hang fel gombot.
3. Indíts egy parancssort. Intézőben pl. a C: meghajtón állva nyomd meg a shift+jobb egérgombot -> parancsablak nyitása
4. Írd be:cd c:\adb
nyomd meg az Entert
5. Írd be:fastboot devices
nyomd meg az Entert, ha ír ki valamit, akkor kommunikál a készülékkel.
6. Ellenőrizd a bootloader állapotát: írd befastboot oem device-info
nyomd meg az Entert. Ha Device unlocked: false üzenetet látsz, akkor zárt a bootloader.
------------------
7. Bootloader nyitása: írd be:fastboot oem unlock
nyomd meg az Entert, megjelenik a zöld robot és nyitja a loadert. - Minden adat elveszik!
Nekem itt le is fagyott a gép, nem akart újraindulni, simán kikapcsoltam és továbbléptem.
8. Recovery telepítés: Innen szedd le a legújabb TWRP-t. Nevezd elrecovery.img
-nek, másold a c:\adb könyvtárba.
Majd add ki a parancsot:fastboot flash recovery recovery.img
majd nyomd meg az Entert.
9. Az összesítőben szereplő ROM-ok közül most már bármelyiket tudod telepíteni.Ha flottul csinálod pörgősen, akkor 20 perc alatt megvagy. Ha kezdőként mindent végignyálazol, akkor is 1 órán belül megvagy. Elrontani nagyon nem lehet, a segítség itt adott.
Nekem bőven megérte, a gyári rendszeren már kevesebb, mint három óra SOT megette a telefont.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Ozsi009 #36132 üzenetére
Az összefoglaló leírása (micafighter) elég jó, mármint baromi részletes, csak nem feltétlenül működik minden pont úgy, ahogy ő leírta. Illetve nem sokkal feljebb volt szó a minimal adb driver csomagról; azzal a legkevesebb szívás mellett lehet a szükséges drivereket telepíteni (konkrétan nem ismerem, mert nekem teljes csomag van régről).
Egyébként a win10 magától felrakja az adb drivert, csak a fastboothoz kell külön telepíteni. Elvileg legalább is. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Ozsi009 #35797 üzenetére
Az OPO-n igazából NEM lehet szoftveres vacakolásal (telepítgetés) véglegesen elcseszni dolgokat. Tökhalott telefont is újra lehet éleszteni.
A rom telepítés legkellemetlenebb része a működő adb és fastboot beüzemelés PC-n. Ha jelenleg nem tudsz fájlokat másolni gépről, akkor először kénytelen leszel fastboot-ból felhúzni egy tetszőleges gyári romot. Hosszadalmas, macerás és nem túl felhasználóbarátak a leírások (Micafighteré sem), de azért nem ördöngösség, segítünk. Ha pedig mindez már megvan, akkor negyed óra alatt működő custom rom van a gépen (persze ha nem csatlakozik PC-re, akkor az elég kínos a mentés szempontjából. Esetleg otg pendrive, vagy ilyen-olyan felhő).
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Ozsi009 #35795 üzenetére
Elég furcsa. Melyik gyári rom? Remélem legalább a legfrissebb (az is mocsok régi). Bármi összeakadhatott; lehet, hogy egy cache/art cache wipe elég neki. Hasznosabb ötletem nincs rá. Én sürgősen hanyagolnám a gyári felületet egyébként, márcsak a biztonsági frissítések hiánya miatt is.
szerk1 -Rootolt telefon (bootloader nyitva)?
-szerk2.: a recovery gyökérszintű hozzáférés, annak mennie kellene.
Eszközkezelő látja a telefont? Nem ír kis sárga felkiáltójelet mellette (driverhiba)? Milyen oprendszer? Ha win10, akkor volt-e nagyobb rendszerfrissítés mostanság, nem utána kezdett-e szórakozni? Hí igen, akkor meg lehet próbálni törölni a drivert eszközkezelőben és újra hozzáadni a telefont. Univerzális ADB driver csomagból van több fajta net-szerte, azzal is lehet mókolni, hátha. -
Saccco
nagyúr
válasz
Ozsi009 #30759 üzenetére
Igazából elég lenne csak OTA után is wipe-olni.
1. Kapcsold ki a telefont.
2. Hang le + Bekapcsológomb, amíg bejön a Recovery.
3. Keresd meg a Wipe cache opciót, futtasd le, majd indítsd újra a telefont.
4. Töltsd le az OTA-t, hagyd míg mindent megcsinál.
5. Kikapcs.
6. Hang le + Bekapcs -> Recovery.
7. Factory reset menüben Wipe cache (akár 15 perc is lehet).
8. Reboot és készen is vagy.*Teljesen gyári rendszer esetére értendő a fenti lépéssor.
-
Obyboy
addikt
válasz
Ozsi009 #29164 üzenetére
Nekem is stock gyári legfrissebb romos rendszer van. Kb egy héttel ezelőtt nekem is volt egy hasonló eset. Nyomkodtam este a szokásos appokkal semmi új semmi extra, egyszer csak elkezdett durván belassulni majd megakadt. A kikapcs gomb hosszan nyomva nekem megoldotta a gondot. A hiba előtt az utolsó frissítés telepítése óta nem volt újraindítva azaz több száz óra futása volt már a rendszernek, arra gyanakodtam, hogy az addig települt sok frissítés közül akadt össze valami. A restart óta tünetmentes a rendszer remélem így is marad.
-
gombasm
aktív tag
válasz
Ozsi009 #27300 üzenetére
Kérdés, hogy a Greenify ingyenes vagy fizetős változatát használod-e, illetve az Xposed telepítve van-e a gépeden? Ha az összes lehetőséget ki akarod használni az ú.n. "kísérleti funkciókkal" (pl. rendszeralkalmazások alvó módja), akkor az alap program nem elég, sőt a root sem árt, ha megvan...
Sajnos sem messengert sem facebookot nem használok, így ezekről nyilatkozni nem tudok, de minden mást (beleértve bármelyik rendszer alkalmazást vagy Google alkalmazást) sikeresen tudok hibernálni.
-
Dolphine
addikt
-
Dolphine
addikt
válasz
Ozsi009 #27297 üzenetére
Az attól függ, hogy a Telenor milyen frekvencián sugároz! A telefon a 800MHz-t nem támogatja.
Más:
Kinek mennyi a szabad memóriája? Valahogy fel lehet szabadítani, vagy ezt az Android maga intézi? Fejlesztői módban nem lehet neki beállítani, hogy teszem azt legyen mindig 1,5 GB szabad memória? -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Ozsi009 #27246 üzenetére
Beállítások-akku-az egyes alkalmazások fogyasztásának százalékos kijelzésénél ráböksz a kijelző feliratra
(#27244) sesshou@ előfordul valóban, hogy az ember a szóköz helyett a home gombot tapogatja
Ettől függetlenül előfordul (ritkán), hogy összeomlik. Én is swiftkey-jel nyomulok. Egyrészt megvettem még anno, másrészt nem tudok érdemben jobbat, amire érdmes lenne átszokni. -
Obyboy
addikt
válasz
Ozsi009 #26988 üzenetére
Valóban be lehet állítani csak a dupla koppos képernyő felébresztés után hiába koppolsz duplán a home gombra nem történik semmi (azaz nem sötétíti el a kijelzőt) mert úgy van vele hogy már le van zárva a kijelző hová zárja le jobban (mivel a kijelzőre duplán koppolás nem oldja fel a kijelzőzárat csak felébreszti a telefont).
-
Dolphine
addikt
válasz
Ozsi009 #26576 üzenetére
Ez biztos, hogy gyári?
Elméletileg a lezárásos duplakoppintás csak az értesítősávon, valamint a Home gombon működik. Ha jól látom, akkor itt viszont a képernyőt használja a lezárásra.
Lehet, hogy rosszul tudom.petipetya
Na, most akkor, hogy is van ez a feltétel?
Mert OK, hogy a WiFi bekapcsol, hogyha otthon van és rááll az otthoni WiFi-re. De mi van akkor, hogyha elhagyod a lakást? Kikapcsol? Azt, hogyan programozod be?
Lehet mégis egyszerűbb lenne egy NFC tag, aztán jónapot? -
gombasm
aktív tag
-
Dolphine
addikt
válasz
Ozsi009 #26024 üzenetére
Én meg ezt:
Thank you for your order!
You will receive a tracking number by email once your package ships. Orders are normally processed within 5-10 business days, excluding shipping time. You can check the status of your order by logging in at https://oneplus.net/hu/customer/account. Answers to commonly-asked questions can be found here: https://oneplus.net/hu/support.
Find your order confirmation below. Thank you again for ordering from OnePlus.
Your Order #3000011014 (placed on 2015. október 8. 12:12:19 BST)
-
Dolphine
addikt
válasz
Ozsi009 #26021 üzenetére
A visszaigazoló email, az megvolt, viszont a számlát még nem állították ki.
Én Express szállítást kértem, de még a visszaigazoláson kívül, semmi nem jött!Ne is várjak?
Ezt az 5-10 napos visszaigazolásra gondolok, ez az?You will receive a tracking number by email once your package ships. Na, erre várok!
Köszönöm Nektek is a választ csenor és dwd1
-
Obyboy
addikt
válasz
Ozsi009 #25647 üzenetére
Nekem az 1. perctől kezdve gyári flip tokban van a telefon. Eséstől még nem kellett védenie így ilyen jellegű tapasztalattal nem tudok szolgálni. A telefon használatát nem nehezíti meg sőt tetszik, hogy aktív flipes. Ha nem használom akkor folyamatosan zsebben van a telefon, tartottam is tőle, hogy kopni vagy karcolódni fog a tok. De szerencsére semmi ilyesmit nem tapasztaltam bár még csak 4 hónapja van meg. Szerintem jó a fogása, száraz és nedves kézzel sem csúszik.
-
-
hyperspace
őstag
válasz
Ozsi009 #25627 üzenetére
lehet, hogy csak nem tudnak dönteni. ma már nem olyan nagy az eltérés a telefonok között egy kategóriában. vegyük az én esetemet, egy hónapja vettem meg, de ha a most érkező Oneplus tetszeni fog, lehet cserélek. és itt jut eszembe, hogy hülye vagyok, miért váltanék, olyan jó ez a telefon, és CM van rajta, ami király.
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest