- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
-
sparks
senior tag
válasz
#01696768 #19293 üzenetére
Nekem régebben az S4-emen volt ilyen problémám. Feltettem ezt az appot és onnantól mindig azonnal megkaptam minden üzenetet. Most az OPO-n másodpercek alatt mindig megkapom (fontos a munkám miatt) mindenféle segéd app nélkül is.
-
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
#01696768 #19289 üzenetére
Wifi nélkül 5 perc késéssel jelezte a telefon mint a webesen láttam a levelet..
Most meg a második próbánál a levél küldése után 10 másodpercel már jelzett is...
Harmadik próbánál wifi bekapcsolva, és 5 másodperc....
Nem inkább attól függ, hogy mióta nem nyúltál a telefonhoz? Mert most bár aludt, de előtte 10 másodpercel zártam le, hogy küldtem a levelet magamnak, és most gyorsan rájött...
-
Criton
veterán
válasz
#01696768 #18903 üzenetére
nekem is hibátlan, de még sem az igazi, pl swiftkey érezhetően lagzik mikor előjön, nem mindig, de előfordul.... CM11S alatt ilyet soha nem tapasztaltam. A tárcsázó is azért brutál lassú, és van összehasonlítási alapom, mert asszonynak is van egy OO meg nekem is, csak nála még a stock 05Q van.
-
törölt tag
válasz
#01696768 #18423 üzenetére
Wow. Just wow.
Bugokról egyelőre nem tudok beszámolni, fél órája van fenn a CM12S, sparks "első opciójával". Nem csináltam factory resetet, mert teljesen gyári volt a rendszer, de főleg mert most nincs időm rá. Ha pár nap alatt lesz valami gubanc, hétvégén tolok egyet. Tettem is rá egy világos témát, nekem ez a setétség nem jön be.De a lényeg: sokkal gyorsabb (még így dirtyben is), mint a 05Q nálam.
-
sparks
senior tag
válasz
#01696768 #18423 üzenetére
Hajrá
Nekem nem lett bugos (kopp-kopp-kopp)
Mondjuk én az S4-emet folyamatosan úgy frissítettem OTA-n, hogy sosem csináltam FR-t és mégis becsületesen tette a dolgát másfél éven át. Na jó, most a végére már behülyült kicsit, de már amúgy is csere érett volt, elraktam tartalék telefonnakAzon még a Lolli sincs fent, pedig már kijött arra is, de az időhiány nagy úr.
-
ABal
őstag
válasz
#01696768 #16533 üzenetére
A készülék miatt egy szavam sincs, maximálisan bejön! Kinézetre, tudásra, gyorsaságra, azt kaptam, amit vártam. Hat hete vettem kézhez, és azóta egy hálózateldobáson kívül semmilyen hibát nem tapasztaltam. Tényleg jó kis cucc. Számomra különösen fontos, hogy mindezt teljesen gyári állapotában adja. Csak akkor romolok, ha nagyon muszáj.
Viszont a megvezetős kommunikációból pont a Samsungnál lett elegem, ez volt a másik fő ok, amiért két Samu kütyü után nem maradtam márkahű.(#16546) mgTerminator: A Here-re mutató keresést nyit.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
#01696768 #15749 üzenetére
Igen értem én amit írsz, de pl az asszony Samuja ezer órákat elmegy, Őt nem érdeli a kikapcs meg semmise, más meg naponta rebootol mert android és csak.
De jogos amit írsz, mindekinek szokása szerint
Csak amikor 100-ből 95 azt modja nem dobaja a GSM-et a telefon, akkor más, ha a 95 embernek összesen nincs 100 óra uptime-ja, míg a maradék 5 meg az, akinek folyamatosan megy.
uptime: Beállítások, telefonról, állapot (vagy vaami ilyesmi
-
-
randras_83
addikt
válasz
#01696768 #15369 üzenetére
Az egy dolog hogy jól néz ki, de a kategóriájában az egyik legjobb füles. Bátran ajánlom bárkinek. Hölgyeknek van rózsaszín is kő berakással (igény esetén van pár képem). Külföldi rendelés esetén óvatosan, hamisítják a Pistonokat.
A Samsung headset után szerintem hallani fogod a különbséget.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
#01696768 #15188 üzenetére
Hát de miért? Értem, hogy nem árt, de a csajom aki ezt nem tudja a f0stalicska Samsungja már lassan 2000 óránál jár újraindítás nélkül... meg a másik kis X10 mini pro meg valami 3200 óránál... Cm7-el
Egy normális rendszernél nem kellene újraindításokkal helyre tenni a lelkét
De most itt 30 óráról beszélünk, hogy előjött a hiba, azért minden éjjel nem indítgatnám újra
Az nem olyan "minőségi a telefonom" életérzés
-
axlfsi
veterán
válasz
#01696768 #15076 üzenetére
Koszi a linket, megneztem... Haaat, nem tudom, hogy akarom-e, hogy a jackdugot feszegessem benne. Valoban ez lenne a "leg-gyaribb" megoldas?
(szerencsere nincs egyelore ra szuksegem, hogy levegyem, csak kivancsisagbol tettem volna meg, illetve, hogy korbetisztitsam kicsit, foleg a hangszorokhoz vezeto lyukakon gondolom, hogy kelloen tud porosodni a belseje idovel).
-
Ixion77
addikt
válasz
#01696768 #14604 üzenetére
Az 5.0 összes ikonja és grafikai megoldása úgy néz ki mint amit ovisok terveztek, színespapír vagdosással. Nekem Nexus 7-en van, ott sem tetszik. Ugyanolyan ronda, mint a flat IOS is. Hamarosan a Windows is ilyen ronda lesz (Win 10 éra).
Most ez a divat. Majd elmúlik.
Örüljünk, hogy androidon legalább egyszerűen cserélhető az ikonszett, meg a launcher.
Az egyéb 5.0-s ökörségek (taskváltó, többszörösen lehúzandó értesítősáv, kikapcsolhatatlan lezáróképernyő) ügyében meg remélem biztosít valami menekülőutat a CM vagy az Oxygen. -
Criton
veterán
válasz
#01696768 #14569 üzenetére
+1, engem valahogy az utolsó cm11s update valahogy jobban érdekel (maxxaudio; swiftkey... - na és persze legyen stabil) mint a lollipop....
-
Ixion77
addikt
válasz
#01696768 #14550 üzenetére
Nekem rootolva van a telefon, de nem kért indításkor a prg. root jogot, szóval szerintem nem kell hozzá.
Sima 44S-es gyári rom (+root) van fent, letöltöttem a 11-es végződésű zip-et, a benne levő apk-t felmásoltam, elindítottam. Települt szabványos programként, működik, ennyi. Semmi hókuszpókusz. -
G4bi89
senior tag
válasz
#01696768 #14503 üzenetére
Fel is pattintottam elég fasza.
Ami viszont benne maradt az a videofelvételnél a csikózódás.Vajon a másik bug, hogy 100%-os képminőségnél rosszabb képet csinál mint mondjuk 95%-os mellett, az se került javításra ?
Én lőttem mindkét beállítás mellett egy képet de nem tudtam eldönteni. (nem volt alkalmam nagy monitoron megnézni) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA hiba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Androidos tablet topic
- Xbox Series X|S
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest