Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 11T Pro - Mi-nek nézel engem?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Az aliexpress-es eladótól levámolva ugyanannyira jön ki mint 1+1től rendelve
(#666) ikarasz mehet bele a kártya és kész
Milyen OS-el fog jönni? Ha az nem tetszik akkor pár perc alatt le tudod cserélni.
(#667) axlfsi nem ismerem öket, de nem hiszem hogy az ilyen "sok darab ócón" fóliák olyan kimagaslóan jó minőségüek lennének
Egy minőségi fóliából egy darab is elég, ezért 1 darabot szoktak adni, amire egyébként élettartam garanciát vállalnak, ez azt jelenti, hogy ha bármikor megsérül, kiszakad, megkarcolódik satöbbi/akármi, akkor kapsz egy újat.
(#663) naattila 35k körül már kapdostak meghívót, lehet már 40 felett is jár
(#662) kerlas Igen, rendeltem már Ghost Armort 2012-es Nexus 7 tabra, megnézem a rendelést aztán írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest