- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
undercover #131 üzenetére
Egyenlőre én sem, de sebaj! A következő lépés, hogy a kiszemelt telefonokat rommá nyomogatjuk majd MM-ben vagy ED-ben
. Nálunk az első nagy kérdés valszeg a P10 utáni méret növekedés lesz. De valószínűleg többször is meg kell nézni ugyanazt a készüléket, hogy biztosra menjen az ember.
#130 ghiottone: Abszólúte egyetértek veled. Igazából a gyártók ebből a szempontból elég szemetek, csak azt teszik bele ami muszáj és maximalizálják a profitot. Sajnos ilyen a világ ezt el kell fogadni. A kérdés csak az, hogy kinek mennyi pénze van mondjuk a telefonra és neki megéri-e megvenni azt.
-
válasz
ghiottone #127 üzenetére
Az optikai stabi hiánya nem olyan fájó. Sztem ez ne szegje kedved. Ahol fájó volt az OIS hiánya az inkább a P9/Honor8 párosnál volt. A Huawei P30-asomban sem érzem hátrányát, elég gyorsak és jók a processzorok amik fényképezés közben dolgoztatják az EIS-t. Nyilván ha az ember keze úgy remeg, hogy a lányok örülnek neki ott nagyon az OIS sem segít.
-
válasz
undercover #125 üzenetére
Ha mégtöbbet szánnánk a dologra nem lenne gond. Bár a 300K-t egy telefonért én soknak tartom, viszont ha normálisabb fajta kamerát akar az ember az bizony pénz. A Samunál nem tudom milyen a SW-es háttér, ha kicsit lassabb mint az OP nem baj P10-től mindegyik tavalyi csúcs gyorsabb lesz sztem
Nekem nem szempont hogy 1:30 vagy 45 perc a töltés minden este feltöltöm a telefont.
-
Telefonváltás előtt állunk, de nem tudjuk melyik lenne a jó. Hátha tudtok okosat mondani nekem. Jelenleg Huawei P10 van. Kiszemeltek: OP9, Samu S20FE 5g Snapdragon, OP8T.
Kamera ami fontos (fénykép és videózás). Nem tudom pl SD-s samu mennyire jó/lesz jó? OP9 elég drága de legalább 3 évig lesz használva. OP8T IMX586-os kamerát használ, egyik telefonban sem vagyok annak a minőségétől elájulva....
Ami érdekes lehet még a kamerán kívül az a rendszer stabilitása illetve OP-nál a gari intézése ha baj lene, mivel nem találtam Mo-i szervízt... Sosem volt egyik márkától sem telefonunk, új lesz még a dolog. (Lumiákat nagyon szerettük + a vezetékmentes töltést+ a cserélhető hátlapot: 620, 625, 830, 930)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest