- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Energie X #124 üzenetére
OP 7T-ről akartam 9-re váltani, de nekem az sd888-al kapcsolatban olvasott melegedési problémák nem tetszenek, így maradt a korábbi sd866-ös S20 Fe vagy a 8T. Euronics-tól majdnem meg is rendeltem, de közbe elolvastam a notebookcheck tesztjét, ahol a pwm értéket is mérték - az alacsony, így nálam kiesett a Samsung. A szemem nem bírná. Szóval maradt a 8T. Kamerában az imx586 szenzor szerintem nem rossz, az op szoftvere nem jó inkább, kell hozzá a gcam. Igaz a 9-ben lévő imx689 jobb, de ami fura, hogy az optikai képstabilizátor itt nincs.
S20FE kamerában jó amúgy szerintem is és mivel a 4g-s sd865-ös android 11-el jött, így 3 főverzió és 4 év security patch adott. -
undercover
őstag
válasz
Energie X #124 üzenetére
Nagyjából hasonló cipőben járok én is.
A gariztatással nincs probléma a OnePlusnál azt hiszem Lengyelországban intézzik/végzik el a szerelést, de én eddig csak jókat hallottam róla.Én az S21 meg a OnePlus 9 között nem tudok dönteni
A problémáim nagy részét megoldaná ha duplannyiért vennék telefont, de azt meg nem akarok. Igy nehéz döntés...
Az S21 mellett szól a kompaktabb méret, jobb kamerázási képességek, teljesítményben gyengébb, rendszer talán rosszabb egy kicsit, gyorsabban merül? viszont a töltési ideje dupla annyi mint a OP9-nek. Jah és vennem kell hozzá töltőfejet az +7000 Ft.
OnePlus9 mellett szól a erősebb teljesítmény, fluidabb rendszer, a kamerából picit rosszabb bár az ultraszéles kamera az jobb, viszont itt anyagminőséggben rosszabb tehát műanyag keretben van a telefon. Viszont itt gyorsabb a töltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest