Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcaforca
tag
Sziasztok. Az akkumulátor optimalizálás figyelmeztetést ki lehet kapcsolni valahol? Mindennap szeretne valamit optimalizálni. Viszont nem tudom hol kapcsolhatom ki.
-
Marcell1578
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos továbbra is fennáll a problémám Oneplus 9 LE2111 el miszerint 3 naponta használhatatlanná válik az internet és az oldalak sem töltenek be. Mellékelek nperfes képernyőképeket, az első az Alleenál készült a második a Széll Kálmán téren.
A problémát rövididőre megoldja többszöri újraindítás illetve a yetteles(mobilnet) sim kártya tiltása valamint újra engedélyezése.
Van valakinek esetleg hasonló tapasztalata/ötlete?
Hívás:Telekom
Internet: Yettel
Allee: https://kepkuldes.com/image/xR1w05
Széll Kálmán:
https://kepkuldes.com/image/xR1Y9m
-
ghiottone
nagyúr
9-esen szerintem ilyen gondod nem lesz. 1 éve használom és szerintem ez a része teljesen jó. A 10 Pro-t én se nagyon választanám, de a 9-es széria azért már csak 2 éves lesz, még 1 főverzió és 2 év biztonsági frissítéseket kap.
Az S21FE nem rossz, de nekem jobban melegedett abban az sd888 mint itt. -
s3int
csendes tag
Hát konkrét kérdés nem tudom.
A bajom a mostani telóval van.
Iphone 11: 1 esim+ 1 fizikai.
Mindkettő Telekom.
Random módon valamelyik vonal órákig elérhetetlen.
Nem beszélek, nem csinálok semmit a telóval és mégis. Egyszer csak kapok egy sms-t pl.délben, hogy 11-kor kerestek.
Nagyon idegesítő, ilyen nem volt anno a Oneplus 5-el.Ezért gondoltam visszaváltok olyan telóra amiben 2 fizikai sim kártya van, hátha az esim a bűnös.
Oneplus már volt, jól kezelte.
Sajnos csak a 9-ig jó a Oneplus. A 10 már Oneplus-Oppo koperáció és nem is igazán éri meg az árát a tudásához viszonyítva.
De mivel nem vagyok telefoncserélgetős tipus versenyben van a Samsung S21 fe is, mert 1 évvel frissebb kiadás.Nem komoly dilemma, de dilemma.
-
ghiottone
nagyúr
Zelekom és Yettellel használom. Mi a kérdés? Ha pl. az, hogy egyszerre aktív-e a 2 sim, vagy csak standby? - akkor az utóbbi. Ha az egyik telefonnal hívsz, vagy hívnak, akkor amásik kártya lekapcsolódik a hálózatról, mert csak 1 antenna van benne. Régen 1-2 Huawei/Honor volt olyan, hogy 2 antenna és mindkettő aktívan ment egymás mellett. Ezt a technológiát viszont kivezették - lehet a SAR-érték dupla volt?
-
s3int
csendes tag
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata, hogy hogyan kezeli a 2 simkártyát?
Fontos lenne nekem ez a funkció nagyon.köszi
-
sto1911
veterán
Szerintetetek mennyiert lehetne eladni egy hibatlan allapotu 9-est? Kb. 1 eves, uvegfolias, kek szinu.
Lehetosegem lenne egy 10 Pro cserere. -
sto1911
veterán
válasz
kbyte1024 #251 üzenetére
Ugy ertem, hogy amig nem tudjak rootolni, addig en nem telepitem fel.
Termeszetesen root nelkul fel kell mennie.#250n0is3es: pl. reklamblokkolas vagy tuzfal, beepitett programok eltavolitasa vagy epp appok systembe telepitese. Uj funkciokat is kaphat a kutyud, stb. Rengeteg mindenre jo. Persze nem mindenkinek van ra szuksege.
-
Marcell1578
csendes tag
Sziasztok!
Rejtélyes hibám van, amely régóta fennáll.
Van egy Yetteles és egy Telekomos SIM kártyám.
A Telekomos 4G használata esetén rendkívül lassúnak érződik az internet, oldalak betöltése. Speedtest futtatása esetén az crashel. Feltöltésnél a mutatott érték egyszercsak lefagy majd beszakad. (Pl:40ről 1.5re,majd lassan megint felmegy aztán ismét beszakad.)
Yetteles internet esetén hibátlanul működik minden.A probléma bárhol fennáll az országban.
Sim kártya s21 ben szépen üzemel.Oneplus9 LE2111
Kép a problémáról:
https://kepkuldes.com/image/igdjKR [link] -
n0is3es
aktív tag
Srácok, ma vettem használtan egy OP 9-t, de ez a hátlap mizéria engem is megtévesztett. Kopogtatásra a keret fém a hátlap nálam müanyag
Valaki másnál esetleg mi a helyzet?
-
ghiottone
nagyúr
Tegnap updaterben megjelen a c65-ös frissítés az EU modellre is.
Én pedig búcsúzom a topicktól. Átigazoltam egy Pixel 7-esre és a testvéremnél landolt a 9-es.
-
joco1977
tag
Kicsit szégyenlem, de én most vettem észre, hogy vezetékmentesen is töltődik a telefonom. Elő is kaptam a régi samsung töltőpadot, amit anno a nexus 5 mellé vettem. Egy kis öröm.
-
kbyte1024
veterán
Uraim ez a horizon light hogy működik? Mert be van állítva a szín de nem csinál semmit. Vagy valamit még kéne állítani?
-
kbyte1024
veterán
Uraim egy hülye kérdés,hogy indítson újra a telot? Ha az oldalsó gombot nyomom hosszan akkor ez a Google segéd jön be.....
-
kbyte1024
veterán
Üdv mindenkinek,holnap leszek tulaja egy ilyen készüléknek. A kérdésem az lenne ha digi kártyával is használnam,akkor a vowifi beállítása trükközést igényel?
-
ghiottone
nagyúr
Szia,
Nálam a Pixel 4-essel már az összes Pixel telefon megfordult. Én alapvetően kedvelem a Pixelek képalkotását, ezért használok gcam portokat is. Itt, konkrétan a P4-el nem hasonlítottam össze az OP 9-est és a portrémódról sem tudok nyilatkozni, de beltérben az OP gyári kamera appja jobban reprodukálja a színeket, kültéren a Pixelek részletesebbek, de nekem sokszor nem tetszenek az árnyékos részek. Igazából felváltva használom a gyári appot, az lmc 8.4_r11-es + az MGC_8.1.101_A9_GV2b gcam portokat. -
ghiottone
nagyúr
1 hónap kihagyás - Google Pixel 4, Motorola Edge 30, majd Galaxy S22+ - után újra itt.
-
Moni0822
újonc
Sziasztok!
Galaxy Watch 3-at használ valaki a telefonnal?
Kompatibilis, miden működik? -
osvatha
tag
Sziasztok! Ha van itt valaki aki Telekom-on hasznalja a op9-et: VoLte / 4GHang mukodik?
-
sto1911
veterán
Most, hogy nemreg lecsereltem az OP 3-at, hangszoro halkulas es USB port hibaval elkuldtem a szervizbe. Ezen ket hiba javitasa 12k lett volna, de gyari alkatresz, stb. siman megerte volna.
Nade. Jon az ajanlat, valami 100 EUR koruli osszegrol. Kijelzocsere, WTF. Irok nekik, hogy nalam mukodott, kuldtem becsomagolos videot is, stb., biztos nem fizetek ki 80EUR-t a kijelzoert, amikor a telefon egyben er vagy 50-et.
Hosszas huzavona utan kiderult, hogy a kijelzo alatt levo ragaszto elengedett, emiatt a kijelzo egy resze konnyen szetjon, es ezert egy teljes kijelzo cseret akartak felszamolni.
Nem hiszem, hogy egy kis ragasztot nem tudtak ala nyomni, de ha megsem, akkor se kertem volna, hisz a kijelzo egyebkent hibatlanul mukodik, otthon meg ugyse fogom feszegetni, illetve eszre se vettem.
A tobbi hibat enelkul nem javitottak meg, igy javitatlanul, egy kis veszekedes meg idegeskedes utan visszakaptam a telefont.
(most latom ez a 9 topikja, de igazabol mindegy, a szerviz ugyanaz.)
-
ghiottone
nagyúr
Tetszik az OP hozzáállása. Pár napja a feedback csatornán bug-ként jelentettem az android 12-es rendszerrel jött pwm hibát és hátha javítják majd, addig is pwmfree app.
-
Th3Ac3
tag
Több hozzászólásra számítottam a telefont illetően, pedig használtan már egész jó áron lehet kifogni. Tegnapelőtt én is tulajdonosa lettem egy 9-nek 7T-ről jövök. Már nagyon zavart a régebbi telefonon az akksiidő szerencsére itt sokkal jobb a helyzet. Az új felülettel még barátkozni kell, de olyan komoly buggal még nem találkoztam. Még meglátjuk mi lesz, de eddig bejön a teló, a töltő is nagyon gyorsan tölt. Gyorsan fel is dobtam rá a C47-et OxygenUpdaterrel.
-
ghiottone
nagyúr
Nyitottam egy témát az OnePlus fórumon az OOS12-es elszúrt pwm értékével kapcsolatban: [link]
Nálam lehet az OLED saver megoldja a problémát, de a 11-es rendszerrel korábban nem igazán tapasztaltam ilyen szemfáradságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Pro verzió mellett kevesebb figyelem övezte a OnePlus 9-et, pedig ez is egy remek készülék, csak nem annyival olcsóbb, mint amennyivel kevesebbet tud.
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest