- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
Nuada herceg #5420 üzenetére
Kell hozzá bootloadert nyitni? Nem elég msm tools-szal visszarakni egy gyár 11-es droidot? Onnan utána végig frissíti az összes verziót.
-
Bence_
tag
válasz
Nuada herceg #4724 üzenetére
-
Bence_
tag
válasz
Nuada herceg #4724 üzenetére
Nekem is új, sose használtam,kedvem is kevés😐, de majd mégnézem.
-
Kikike
tag
válasz
Nuada herceg #4708 üzenetére
Amúgy azt hiszem amúgy, hogy én valami rossz romot tettem fel talán EU helyett az Internationalt, erre esetleg figyelj, ha nem későn szólok.
Amúgy nem vettem észre ennek hátrányát, és nem is nagyon érdekel.
A következő lépésem úgyis az lesz hogy be b••••• a kukába. Sajnos ezzel a rendszerrel sem túl stabil a mobilnet, "nem rossz, de a jó nem ilyen". -
Bence_
tag
válasz
Nuada herceg #4710 üzenetére
Nekem nagyon gyanús, hogy 2 Telekomos telefon és mind kettő pont c20-on állt meg.
Azon kívül, hogy nem frissül nekem tökéletesen működik.Banki programok is mennek, egyedül a McDonald’s nem akar felmenni -
trance89
őstag
válasz
Nuada herceg #4710 üzenetére
"Ha jól tudom már nem nyúlnak bele a szolgáltatók a frissítésekbe, mint pár éve hanem közvetlenül a gyártótól jön. Így kb. mindegy hogy "hol" lett vásárolva a telefon."
Mifelénk igen de pl USA-ban a T saját mókolt szofttal árulta a 8T-t, viszont azt is megoldották az okosok.
-
Kikike
tag
válasz
Nuada herceg #4704 üzenetére
Sajnos nem fog így települni, én is küzdöttem vele. Végül egy Youtube videó alapján sikerült visszaállítani az Android 11et, majd onnan ezt a c20 verziót kihagyva upgradeelni A12re.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Nuada herceg #4704 üzenetére
A nyelvhez ad hozzá.az Indiai Angolt és probáld meg ezzel. [link] .
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Nuada herceg #4701 üzenetére
Ha indiai verzió akkor a Régiót is Indiaira állítottad? Melyik régión áll a teló. Nézd meg, ha a régiót átállítod akkor is sikertelen e.
Ha VPN Indiai IP vele csatlakozol a netre akkor is ezt csinálja? -
eFeMeR74
senior tag
válasz
Nuada herceg #4355 üzenetére
"
legtöbb Li-ion 4,20 V / cellára töltődik, és a csúcstöltési feszültség minden 0,10 V / cellás csökkenése megduplázza a ciklus élettartamát. Például egy 4,20 V / cellára feltöltött lítium-ion sejt általában 300–500 ciklust hajt végre. Ha csak 4,10 V / cellára töltik, akkor az élettartam 600-1000 ciklusra meghosszabbítható; A 4,0 V / cella 1200–2000, a 3,90 V / cella pedig 2400–4000 ciklust biztosít.
Negatívumként az alacsonyabb csúcstöltési feszültség csökkenti az akkumulátor kapacitását. Egyszerű iránymutatásként a töltőfeszültség minden 70 mV-os csökkentése 10% -kal csökkenti a teljes kapacitást. A csúcstöltési feszültség későbbi feltöltésével visszaállítja a teljes kapacitást.
A hosszú élettartamot tekintve az optimális töltési feszültség 3,92 V / cella."
Na ezt szabályozza a BMS és a gyártó állítja be.
Az én 8Tm 100% töltés esetén:
-
bozont
veterán
válasz
Nuada herceg #4345 üzenetére
Ez az, hogy szinte csak ilyen cikkek jönnek szembe a témában, de kb annyit ért mintha én azt mondanám hogy nem így van. Kb semmi alátámasztás, teszt nincs ebben a cikkben sem, még csak a technikai oldala sincs kifejtve hogy mi miért. Mennyivel tolja ki az akksi életét? Fél év, egy év?
Másfelől én úgy vagyok vele, hogy a készülék van értem, nem pedig fordítva. Én mindig 100%-ra töltöm és nem ritkán 10% környékéről. Sosem volt olyan drasztikus az akku romlása 3-4 év alatt. Ennyi idő után meg simán belefér egy akksi csere.
Így is úgy is elhasználódik, minek szívassam magam az akksi idő megnyirbálásával. Részemről nem ér annyit az egész. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
Nuada herceg #4345 üzenetére
Ezekkel nem kell foglalkozni. A BMS vezérli az akkumulátort. Az elektronika mindent megcsinál.
Véd a túltöltéstől és az alultöltéstől is.
Van olyan telefonom amihez 5 évig hozzá sem nyultam és be tudtam kapcsolni. A mai telefonok akkuja kb 500 full töltést bír (0-100%) utána ugyis csere. Ezért kell jobb esetben 20-80 között tartani. Így 2-5 évig kihuzza utána ugyis cseréled a telót. Ennyi -
zizidor
őstag
válasz
Nuada herceg #4134 üzenetére
"Ti nem is az indiai frissítést raktátok fel rá, mint én, hanem végig amit az EU-ra ajánlott"
Én a Global-t, de visszafrissült EU-ra, aztán lett belőle egy hibrid.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Nuada herceg #4126 üzenetére
Szia! Hol vetted ezt a 8T-t? Csináltam én is egy képet.[kép]
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #4125 üzenetére
-
hard74
senior tag
válasz
Nuada herceg #3839 üzenetére
Ha az Oxigen Updater-ben 8T-re allitod a telót(nem EU, nem India),a frissítési módszert Stable full-ra, akkor letölti az NA full romot. Ezt próbáld rátolni, ha megy utána a Stable incremental már dobja a C16-ot,sőt gyári frissítőben is.
-
Curtain
senior tag
válasz
Nuada herceg #3645 üzenetére
Ennyire nem ástam bele magam. Viszont ha minden igaz akkor csak magasabb verzió számú frissítéssel tudsz régiót váltani. Szal majd a következő update-el. Olvass azért utánna mert nem vagyok biztos benne.
-
Curtain
senior tag
válasz
Nuada herceg #3638 üzenetére
Itt az ötödik hozzászólásban van egy link. Töltsd le és telepítsd az apk-t. Elméletileg ez visszahozza a helyi frissítés lehetőségét az új rendszeren. Nem próbáltam!
-
_pda_
tag
válasz
Nuada herceg #3514 üzenetére
Köszi, valószínű de elég zavaró egy sötét hálószobában, amikor kotor az ember a teló után, h az ébresztést kikapcsolja.
Az előző OS-el nem volt ilyen, az tuti. -
K82
őstag
válasz
Nuada herceg #3522 üzenetére
Azt a 25-öt szorozdd megy nyugodtan kettővel mert még egy programot sem láttam eddig ami jól jelezné ki a felvett teljesítményt két akkumulátoros telefonok esetén.
Zenfone 8 volt nálam amikor nagyjából tudtam durva összehasonlítást csinálni, tökéletesen hozta azt amire Te is rákérdeztél: 1 vagy 2 cellára érti-e a töltést. 4000mAh-s telep 80 perc alatt van fullon 30W-ös töltéssel (egy telepet tölt), a 8T 65W-tal vhol 45 perc alatt csinálja ugyanezt a 4500-ös (2x2250) akkuval -> durván 2*32,5W vagyis nagyjából helyben vagyunk. -
trouble
senior tag
válasz
Nuada herceg #3522 üzenetére
Nemrég olvastam erről!Hogy a teló gyártok,pont azt csinálják mint az autóknál: gyári fogyasztás kontra valóság 😁
Akkor be is bizonyosodott,bár igazából az idő számit,ott meg a 30 perces töltés stimmel ! -
saca23
aktív tag
válasz
Nuada herceg #3491 üzenetére
Elèggè hibátlannak tünik ,ezek szerint sikerült optimalizàlni a rendszert , momdjuk elvàrja az ember, ha màr màjus 42 -re sikerült összehozni😅😅
-
K82
őstag
válasz
Nuada herceg #3434 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz
Nuada herceg #3421 üzenetére
Hogy engedné, mikor az elektronika nem csak hogy acellafeszt figyeli, de a hőmérséklet és a töltöttség figyelembevételével még a töltési karakterisztikán is változtat?
Olyat is olvastál, hogy... Ezekkel nem tudok mit kezdeni. Rendszeresen 1%-nál teszel fel a telefont töltőre, és rendszeresen 100%-ig töltöm. Ez a készülék által kijelzett érték, ami nem a cella mérésén, hanem a rákötött eletronikqa által a felhasználható értékeket mutatja. Köze van a cellához, de nem a cellát mutatja. Tudod, mikor az autód kiírja, hogy 0 km a megtehető, akkor van a tankban még 10 km-re elegendő. Ezek a hülye felhasználók miatt kellenek, hogy tényleg ne fogyjon ki idő előtt az üzemanyag, tényleg ne merüljn le hamarabb a telefon, nem mérnönök számára kell a pontos adatot megjeleníteni.
Végülis amagadéval azt csinálsz, amit akarsz, de legyen csak jelzésértékű, hog yéletemben nem cseréltettem telefonban még akksit, se régi samsung, se oneplus 3-3t-6-7tpro- 8pro, és 1-2 év után még szinte mind gyári állapotban, pár % elhasználódással, tökéletesen használható állapotban volt eladva. A mostani 8 pro is júliusban lesz 2 éves, az akksi tökéletes.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Nuada herceg #3400 üzenetére
Csak a saját töltőjével.
Igazából igyekszem nem lemeríteni és mindennap töltöm nem nézem hány %on van. Az optimalizált töltés bevan kapsolva.( Az elektronika nézi a töltési szokásaid és van ,hogy akár 2 óra is kell egy teljes töltéshez. Sőt egyszer hajnali 2 kor raktam fel és reggel 6 kor még nem volt 100% ék)
Amit láttál kisérlet volt nem szoktam ennyite lemeríteni csak kiváncsi voltam.(nincs rátöltve, viszont az igaz, hogy talán egy pár perc hivás volt összesen akkor)
A teló viszonylag új 2021 dec eleje.
Sötét mód és én minden telepített appnál állítom az értesítést külön telepítés után.
Aminél nem kell kapcsolom ki.
Valamint nálam szigorúan fent van 2 elengedhetetlen app a SD Maid Pro és a Greenify Pro.
Az átlag kijelzőidőm napi 6-8 óra simán megvan.
Nálam éjszaka pl 0% merül vagy csak 1-2%ot. Valamint 30 pec kijelzőidőnél is még 100 % on van a teló. Mondjuk én odafigyelek, hogy tiszta legyen a rendszer. Heti 1 Restart Ennyi
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Nuada herceg #3393 üzenetére
Hmmm.
Ezek nem jelentenek semmit.
Nálam 56% nál 4 és fél óra kijelzőidőn van
Dual sim ,wifi, mobilnet, BT,120hz , 75% fényerő szinte minden bekapcsolva.
Sajnos sokat számit ki milyen appot használ, milyen a térerő, hol használja, milyen messze van a toronytól stb.
Nagy a szórás, de nálad bizti, hogy valami beakadt.
Ráadásul hetente 1 újrainditás csodákra képes😁
A rekord
-
samgar
őstag
válasz
Nuada herceg #3391 üzenetére
-
K82
őstag
válasz
Nuada herceg #3393 üzenetére
Lehet h Nálad vmi app akadt be, aztán most h az új verzió miatt nagy valószínűséggel törlődött a cache magához tért.
Egyébként az EU verzióra is rá lehet tolni a global fw-t; először én is benéztem és az indiait sikerült flashelni (volt pár plusz program, ennyi), utánaolvasva meg kiderült h szinte mindegy melyik van fent lényeges különbség nincs bennük. Egy dolog miatt örülök h elrontottam először: az EU verzióban benne van a BT hangerő csökkentés x idő zenehallgatás után ami elég idegesítő úgy h a kocsiban gyk. csak és kizárólag telefonról szól a zene, a többiben nincs figyelmeztetés. Nem is kellett azóta hangerőt állítanom. -
zizidor
őstag
válasz
Nuada herceg #3388 üzenetére
A tegnapi hivatalos bejelentés szerint az EU rom még engedélyezés alatt van.
Illetve azt is írják, hogy még mindig csak az open bétásoknak érhető el. -
Thoty
senior tag
válasz
Nuada herceg #3388 üzenetére
Ha jól látom, EU-ra még nem jött ki.
-
Moleman
addikt
válasz
Nuada herceg #3350 üzenetére
Én csak az aljára figyelek, 20 alá nem engedem, de mindig 100%-ig töltöm.
Nekem jól bírja, de keveset nyomkodom, 2 óra kijelzőidővel 4-5 napot bír, de a 7 nap sem lehetetlen. Kipucolt rootolt gyári rom, sötét téma, 60Hz, semmi háttérben futó alkalmazás, 1sim és wifi.A 4.5 éves P10-em 15 napot bírt repülő módban (ébresztőnek használom), egyszer elfeledkeztem róla, lemerült teljesen, azóta már csak 10 napot bír.
A teljes lemerülés a legnagyobb ellenség.
-
trouble
senior tag
válasz
Nuada herceg #3341 üzenetére
Én nem gondolkodom új telefonon, mert 1 hete van meg ez
De arra rájöttem az 1 hét alatt, hogy akksi storyban, át kell kalibrálni az agyamat !
Ilyen minőségü kijelzőnél, nincs 1.5- 2 napos üzemidő, ha kézben van a teló !
Én 20 -ról, 85- re szoktam tölteni , de ha megy egész du. a spoty,,és sokat van a kezembe akkor este, töltenem kell.
Ki kéne próbáljam, hogy 100-ra töltve mit mutat, de mivel szinte non-stop megy a zene, a kijelzőidő csak részleges képet fest.
Lényeg a lényeg, az üzemidő Honor 20 View, de még a 2.5 éves OP7 után is meglehetősen gyenge.
Ti mit tapasztaltok ? -
eFeMeR74
senior tag
válasz
Nuada herceg #3343 üzenetére
Greenify
-
g0dl
addikt
válasz
Nuada herceg #3341 üzenetére
Gondoltál már sötét témára? Amoled-nél jól jön.
-
horgasz68
csendes tag
válasz
Nuada herceg #2991 üzenetére
Köszönöm
Akkor ez a Telo most 400€-ért erősen ajánlott -
luna40
tag
válasz
Nuada herceg #2086 üzenetére
Tudtommal nem, legalábbis az OP áruházban nincs!
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Nuada herceg #1019 üzenetére
Nálam is csinálja, már többször némítottam le vagy hangosítottam ki másokat telefonálás közben. A korábbi telóimnál nem volt ilyen, ott sokkal agresszívabban működött a közelség érzékelő és már több cm-ről lekapcsolta a kijelzőt.
-
törölt tag
válasz
Nuada herceg #757 üzenetére
Gorilla glass 5 van rajta elöl hátul. link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest