- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hibarin
tag
Igen, kifejezetten. Egy nagyobb bugot találtam, ha be van kapcsolva az AOD, akkor eléggé akadozva záródik be a képernyő, szóval inkább kikapcsoltam és csak az Ambient displayt használom. Meg ma volt, hogy lecseréltem az ujjlanyomat olvasó alapértelmezett képét és utána is kicsit akadozott a képernyő le- és visszazárás, de ezt egy újraindítás megoldotta.
De ezen kívül nem találtam semmit, ami nem működne jól. Nagyon jók az animációk, úgy egyben van az egész és kellemes használni a rendszert. Az ujjlenyomat olvasó is rendben van, a pontossága nem változott. Talán még az akkura kitérve tudom azt mondani, hogy egy picivel jobban merül éjszaka, de nehéz megmondani, mert eleve szar az akksim, a 4500-ból már csak 3500 van meg. Nekem a lényeg, hogy kitart a munkanapom végéig, utána a többit a gyorstöltés megoldja. De összességében nem érzem, hogy napközben gyorsabban merülne.
OTP-t és Simple-t felraktam, mindkettő futott szépen, nem jöttek hibaüzik.
Telepítés
Bootloader nyitás, ADB és Fastboot elérés: [link] ezt követtem a 4. lépésig
Rom telepítés: [link] itt követtem az installation résznél a OnePlus 8T-hez tartozót.Nekem elég nagy gond volt, hogy a fastboot elérést nehezen sikerült elérnem, ennek a megoldásában ez a link segített: [link] fontos, hogy már a recoveryben kell lenni a bootlaoder nyitás előtt, hogy ezt be lehessen állítani.
Illetve ez a youtube vidi adott még nekem nagy segítséget, de nem mindenben követtem: [link]
-
Igazatok van ebben, ezt be kell lássam.
A jelenlegi 2024/10 security patch viszont még bőven nem az "elavult" kategória, hogy azonnal rohanni kellene LineageOS-re, szerintem.
A rendszer-oldali hibákról részleteiben nem tudok, ott bármi lehet, de az app szinten kétfaktoros mókával én biztonságban érzem az adataimat.
A joker itt a pegazus-szerű cuccok. Az ellen nyilván egyik secu patch sem véd. -
Ezek a megkerülhetetlen biztonsági frissítések itt vannak velünk a szobában?
Viccet félre téve, az Android a 8...10 óta ugyanaz, csak a skin fejlődik rajta. Az a főverzió lépés talán kevesebbet hoz a rendszerbe mint anno a 2.2->2.4 frissítések.
Az A15-16 az egyre jobban beépülő AI-n kívül kínál valami újat? -
lazajnd
tag
Az anomáliák felbukkanása engem sem lepett meg, nincsenek illúzióim. Mindenesetre érdemes kalkulálni velük, könnyen lehet hogy gyári visszaállítás után is megmaradnak, az pedig nagyon nem mindegy.
A rendszer belakásának időtartamával kapcsolatos részt elengedem
Fiatal koromban sokat vacakoltam telefonokkal, ROM-ok próbálgatása, kernel tweaking, stb. próbáltuk a maximumot kihozni a vacak készülékekből.
Manapság inkább ragaszkodom a megvásárláskor kapott rendszerhez, máskülönben azt kockáztatom, hogy rosszabbat kapok.
Bugok, a kamera már nem olyan fürge és rosszabb képeket készít, probléma esetén factory reset, feszengeni az üzemidőt érintő placebo hatáson, nem hiányzik egyik sem.
Egyrészt hivatalosan nem lehet rollback-elni ha valami nem tetszik, másrészt nem látom a vonzó újításokat. -
lazajnd
tag
Értem amit írsz, de nem vagyok hajlandó elfogadni hogy ez így normális.
Mégis minek kell elromlania egy óra alkalmazás esetén, hogy szórványos jelleggel nem ébreszt? Néztem az akku optimalizálást stb, ki be kapcsoltam, semmi.
Eleve nem szerettem volna frissíteni, nem voltam felkészülve.
Én semmilyen beállítást és adatot nem szinkronizálok felhőbe, legalábbis tudatosan nem, amit kéretlenül lenyúlnak arról természetesen nem tudok nyilatkozni
Az app setup nem feltétlen egy spotify bejelentkezés mindenkinél, zenelejátszó eq profilok, file kezelő ftp tárolók, van app amiből régebbi apk-t telepítek, stb ez azért nem megy automatikusan.
A fenti nyűgök ellenére természetesen élhetetlen hiba esetén megpróbálnám, vacilálok is rajta
A potenciális problémákat szem előtt tartva, szemben a hozzáadott funkcionalitás számomra csekélyke hozzáadott értékét mérlegve téve jutottam a fenti konklúzióra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- Philips LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest