- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazajnd
tag
válasz
Buster17 #5842 üzenetére
Ahogy Zsocy155 is írta #5843-ban, mások a preferenciáink.
Én speciel nagyon bánom hogy lefrissült a telefon, korábbi tapasztalatok alapján nem szerettem volna (le volt tiltva, de random lefrissült egy csendes délután).
Frissítés óta akadozik rendesen, chrome különösen, app váltásoknál produkál érdekességeket, rosszabb üzemidő.
Az első 14-es frissítés után többször nem ébresztett a telefon, a második megoldotta.
A biztonsági frissítések véleményem szerint nem mérvadóak, célzott támadást leszámítva, de ez kényes téma, mindenki mérlegelje belátása szerint
Funkcionalitásban sem kaptam semmi pluszt amit használnék.
Gyári visszaállítást javasolnak főverzió váltásnál, de még nem vitt rá a lélek. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
Buster17 #4527 üzenetére
Sötét témák, Automata fényerő és lehetőleg ne hagyd kint tűző napon mint 1 esek és utána csodálkoznak hogy beég, még jó hogy az akku nem robbant fel
Valamint legalább havonta 1x legalább 15 percre kapcsold ki.
Így mininimális esélye van a beégésnek.
A halála ezeknek a kijelzőnek 100% fényerő és a tűző napon hagyás -
ghiottone
nagyúr
válasz
Buster17 #4510 üzenetére
Lehet ez amerikai tagsággal érhető csak el és ezért dobja fel neked. Én emailben kaptam tegnap valami játékkal kapcsolatos értesítést, de az a magyar oldalon nem érhető el - itt is hasonló lehet a szitu. Régebben, mielőtt red cable volt a store app nálam is csinált hülyeségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest