Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacusch69
tag
válasz
Chronotiger #1298 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> XY számú alkalmazás megjelenítése -> rátapicskolsz a kívánt alkalmazásra és beállítod, hogy küldjön-e értesítést.
-
Chronotiger
csendes tag
Kérlek segítsetek... Nem kapok értesítést semmiről sem lezárt képernyőn sem sehogy csak ha az adott appba belépek, pl:Facebook. Aod-belül bekapcsolva, akkukímélő mód nincs bekapcsolva. Alkalmázáson belül bekapcsolva. Hol keressem a hibát? Már gyári visszaállítást is csináltam.
-
Lacusch69
tag
válasz
Black_Raven #1296 üzenetére
Köszi, sejtettem.
Az asszony Xiaomiján is ugyanez volt a helyezet, mint most az OP-on. -
Lacusch69
tag
válasz
Black_Raven #1294 üzenetére
Eddig Huawei P20-szal használtam, a napokban váltottam 8T-re.
A Huawei-jel párosítva a Band 5 a telefon órájában beállított ébresztőt is kezelte (tehát nem Health alkalmazáson belül beállítottat), most nem.
Erre keresek megoldást. -
Lacusch69
tag
Sziasztok!
Honor Band 5-tel használja együtt valaki ezt a telót? -
kisocsi
tag
Feltettem a béta verziót kíváncsiságból. Nem szeretnék túlozni, de mintha új telóm lenne.
Eddig is gyors volt a rendszer, de most még annál is gyorsabb lett. Remélem minden rendben lesz, nem lesz semmi gebasz. -
kisocsi
tag
válasz
Linkin1994 #1289 üzenetére
És érdemes feltenni az open béta patch?
Vagy inkább érdemes megvárni a végleges verziót? -
Viper26
nagyúr
válasz
Fantomas80 #1286 üzenetére
Még március...régebben jobban figyeltek erre.
-
Fantomas80
tag
Biztonsági frissítéssel hogy állnak az OnePlus-nál? Kinek mikori van rajta?
-
petack
csendes tag
válasz
CTraktor #1284 üzenetére
Azt én is megtaláltam. Mármint az "Értesítés csengőhangja a fülhallgatóba" opciót, de nem oldotta meg a problémát sajnos.
Kutattam kicsit máshol is, de nem sok sikerrel. Legjobb javaslat a dnd mód, de szerintem az nem tökéletes megoldás.
Audio ducking-ként emlegetik ezt a jelenséget és úgy olvastam, hogy ebben az aktuális zenelejátszó app (esetemben ez a Spotify) lenne illetékes, de ott nincs ennek kikapcsolására opció, pedig a fórumokat elnézve ez nem csak engem zavar... -
CTraktor
csendes tag
Ne vicceljetek már! Honnan tudná a fejegység, hogy a bluetooth-on érkező hang mely részét kell lehalkítani (zene), és mi az értesítési hang?
A Beállítások -> Hang és rezgés -> Fülhalgató mód -> Értesítés csengőhangja a fülhallgatóba - beállítással próbálkozzatok. A beszédfelolvasó hangerejét is lehet állítani az egyéb hangforrásokhoz képest (zene). -
petack
csendes tag
válasz
zizidor #1279 üzenetére
Nekem a korábbi telefonommal nem csinálta, azért gondoltam, hogy itt lehet a gond.
Egyébként átnéztem a rádió kézikönyvét is, de ott sem találtam sajnos ilyen opciót.@Viper26- Valóban, az is egy megoldás, de jobban örültem volna, ha van erre valami beállítás, ami megszünteti ezt.
-
krics
tag
válasz
zizidor #1279 üzenetére
Szerintem is rádiótól függ. Nálam is elhalkul ha üzenet érkezik, szerencsére nem olyan sok jön, hogy zavarna. Az viszont zavar, hogy a rádió nem jegyzi meg, mi volt az utolsó állapot: ha telóról tolom Bluetooth-szal a zenét a rádióra, majd ki és bekapcsolom az autórádiót, akkor nem a telóról folytatódik a zene, hanem a rádió szólal meg. És utána vagy 15 mp eltelik, mire átállítom a telóra megint. ( Lehet a Fiat Uconnect topikba kéne ezt írnom,.ha van olyan :-) )
-
zizidor
őstag
Érdekes, mert pár hónapig én is csak a gyári fóliával használtam, aztán vettem rá üveget, de az ujjlenyomat olvasó ettől egyáltalán nem lett rosszabb.
Engem inkább az bosszant, hogy időnként fel kell oldani PIN kóddal (ez még oké), de nem azt dobja be, és csak arról veszem észre, hogy több próbálkozás után is inaktív marad a szkenner (nem fényes).
-
petack
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete van meg a 8T-m, és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Egy-két zavaró dolog viszont van, amire eddig még nem találtam megoldást.
Gyakran hallgatok az autóban zenét úgy, hogy a telefon bluetoothszal csatlakozik a rádióhoz. Ilyenkor, ha kapok egy értesítést, pl messenger üzenet, stb, akkor lehalkul a zene 6-7 másodpercre.
Ez eléggé zavaró, mert gyakran kapok üzeneteket és össze-vissza halk-hangos a rádió.
Próbáltam kikapcsolni valahogy, de nem találtam működő megoldást.
Valakinek esetleg van valami ötlete erre? -
saca23
aktív tag
Èn januàrban lekaptam róla a gyàri fóliàt , egyszer tettem rà üveget , kèt nap utàn leszedtem borzalom, azóta semmi ,szerencse karc mentes jól bírja ,úgy hogy nem az irodàba dolgozok.
A kèpe viszont így tű èles , az leolvasó hibàtlan . Jól bírja ez szerencsére. -
-
kisocsi
tag
Sziasztok!
P20 ról váltottam, trémobilnál vettem. Eddig nagyon faxa a masina, 2 évig biztos társ lesz.
De van 1 problémám. Amíg a gyári fólia volt rajta, az ujjlenyomat olvasó 10ből 10 volt. Feltettem a hozzá kapott üvegfóliát, és azóta 10ből jó ha 5ször érzékel rendesen. Volt már többször újra kalibrálás. Ennyire be zavar az üvegfólia?
Vissza kerestem, de nem találkoztam ilyen problémával. -
AeSDé Team
őstag
avlisz80:
Hogy ha letöltöd a OnePlus Switch-et mindkét telóra, és USB-C -n összedugod őket, akkor direktben is át tud másolni egy csomó dolgot, PC nélkül. -
avlisz80
tag
Sziasztok!Hogy tudom legegyszerűbben a régi telefon képeit át tölteni a 8t re?S8+ meg az S10+ csak összedugtam anno!
-
saca23
aktív tag
válasz
Exelsior #1261 üzenetére
Hello ,èn mate 20- ról pattantam àt, nem bàntam meg a sebességgel gondod nem lesz ,a kijelző tök szèp a 120 hz atom , az aksi hozza a Huawei tudàsàt ,szóval jól bírja 7 óra sot àllandó. A sztereó hangszórók alàznak elèg sok mobilt hangos nagyon. A felület et pàr mapig szokni kellett , a kamera jó beàllítàsokkal nagyon jó , kb ennyi. Szerintem jó vètel.
-
szrobi66
aktív tag
Srácok! Tegnap vettem észre, hogy nem játsza a teló a letöltött GIFeket. Korábban működött... Böngészőböl működik... Valami ötlet?
-
Diák66
őstag
Feltettem a Nillkin CP+ PRO üvegfóliát. Sose használtam még egy telefonon sem. A gyári sima fólia láthatóan torzította kicsit a színeket, ez az üvegfólia viszont tökéletes és szép a kijelző. Viszont a fekete perem nagyon picit kitakar, plusz nem is az egész felületre fekszik rá. Nem teljesen fedi ez sem a kijelzőt, de védelem szempontjából nem lesz vele gond. A felhelyezéshez adhattak volna pontosabb utasítást, néztem neten, leírást is, azért rájöttem. De elsőre a hangszórónál mindig visszajött, felhúztam, picit lefelé mozdítottam, valószínűleg ekkor aláment egy kis piszok, 4-5 apró pötty maradt, de végül is nem zavaró. Ez lesz rajta, vissza nem szedem, mert úgyis csak több pötty lenne akkor. Ujjlenyomat olvasót nem zavarja, arcképes feloldás is rendben, érzékel mindent a képernyő.
-
mukisrác
aktív tag
válasz
andriska0725 #1262 üzenetére
Annyira témázható, hogy különféle ikon pakkokat tudsz telepíteni hozzá.
Én is gyakran tükrözöm a kijelzőt, otthoni Tv-n egy chromecast 3-as van, azzal tökéletes az együttműködés -
törölt tag
válasz
andriska0725 #1262 üzenetére
A játékokat ugyanúgy viszi mint bármelyik másik sd865-ös mobil. Youtube-on sok játék teszt van. Az oxygen os 11 nem témázható de a 12 már az lesz.
-
andriska0725
tag
SZiasztok!
Gondolkozom egy 8T vásárlásán, és kis infóra lenne szükségem.
Jelenleg egy Samsung Note9 et használok, de már gyengélkedik. A legfontosabb talán, a kijelző minősége lenne. Elég sokat játszok mobilos játékokkal, mennyire alkalmas rá? Mennyire testreszabható az oxygen OS? Témázható? Gyakran tükrözöm a mobil kijelzőt TV-n, ez a funkció, mennyire használható?
Egyébként, még amin gondolkozom még az egy POCO F3, esetleg egy xiaomi mi11, bár annak az ára nem annyira tetszik.Köszönöm, előre is a segítséget.
-
Exelsior
őstag
Sziasztok,
Gyors kérdés: S10+ cserélném erre. Sajnos S20+-ra nincs keret és most lenne egy jó deal-em.
Megéri a csere? elégedettek vagytok a telefonnal? Kamera az jobb lett a teszt óta? Nagyon szimpatikus a teló régóta szemezgettem a One Plus szériával.Köszönöm.
-
Albigator
őstag
válasz
palwolf #1257 üzenetére
mukisrácnak talán igaza van, nem árt ha fenn marad. Én sose töröltem le, az értesítési sávban sem zavar h ott van állandóan. De a Joneplus tools alkalmazást letiltva is működik a dolog, már próbáltam.
Nekem a frissítések sem cseszték el az OP 7T Pron soha, a VoLTE és VoWifivel ellentétben azt minden uppdate után újból meg kellett mókolni.. 8T-n nem tudom mi a helyzet, majd ha lesz vmi frissítés. Ott még ezt a 4G-s hanghívást sem állítottam be.
-
Albigator
őstag
Hali!
Már majdnem 1 hete de megérkezett a családba a 8T, amit anyukám kapott meg.
Most jutottam oda, de végre beállítottam a hívásrögzítést root nélkül a "szokott" módon tehát nem külsős recordert használva ami
működikvagy nem (ugye GDPR/Google szabályozás stb.) hanem az OP sajátját beüzemelve.
Mivel konkrét találat nem volt erre a topikban így gondoltam leírom, valakinek talán még most is hasznos lehet, mert korábban más is érdeklődött felőle, pl.:
krics
RollyTehát az alap, rég bevált megoldás lett kibővítve picit, mivel gyári telefon / tárcsázó helyett a 8T már a Google-ét használja, így attól meg kell szabadulni...
1. OnePlus Dialer apk (OnePlus Tárcsázó/Telefon/Phone) letöltése innen:
XDA-s link ("Please download this OnePlus Dialer:" szöveg után katt a linkre)
2. Telepítése, beállítása alapértelmezettként, megadni a kellő engedélyeket neki (én helyadatokon kívül mindent engedélyeztem)
És a biztonság kedvéért a Google Telefon alkalmazást le is tiltottam, ha már root nélkül ugye eltávolítani nem lehet.Az angol leírás alapján már itt működnie kellett volna a Hívásrögzítésnek, de nálam nem jelent meg egyáltalán ez a funkció a OnePlusos Phone alkalmazás beállításai között.
Tehát jön a folytatás, a régi módszer:3. jOnePlus Tools telepítése play áruházból (használni még nem lehet mert a beállítása során, a végén kiírja, h vagy root kell vagy adb-vel kell aktiválni)
4. Adb letöltése és telepítése pl innen: [link]
5. USB hibakeresés bekapcsolása androidon belül (fejlesztői beállítások)
6. Teló csatlakoztatása pc-re
7. Parancssor / Power Shell megnyitása rendszergazdaként, ezután jönnek a parancsok
8. "adb devices" a telefon engedélyt fog kérni, adjuk meg
9. "adb devices" Itt már másodjára a kirkszkraksz szám (telefon azonosítója) mellett ki kell írja, h device, akkor rendben vagyunk
10."adb shell pm grant net.jroot3d.joneplustools android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS"
(ezzel adtunk jogot a jOne Plus toolsnak, így megy root nélkül is)11."adb shell settings put global op_voice_recording_supported_by_mcc 1"
12. JOne Plus toolsot már tudjuk használni, a Call Recording Settings-en belül kapcsoljuk be a Call Recordert, Call Recorder Servicet
És nyomjunk egy restartot.13. Telefon/Tárcsázó app majd jobb felül 3 pötty/Beállítások/Hivásrögzítés/Hivásrögzítés legyen bepipálva és opcionális de ajánlott a Hívások automatikus rögzítése is szerintem
A hangfelvételek pedig megtalálhatók a Telefon(Tárcsázó)/3 pötty/Beállítások/Hivásrögzítés/ Összes felvétel megtekintésére bökve, "Név_Dátumidő" néven.
Itt is volt változás egyébként, mert korábban (7T Pron, még andoird 10-en) a gyári Hangfelvevő appban is elérhető volt a többi hangfájl mellett, de 8T-n android 11-en már nem. Sőt az én általam használt fájlkezelőben sem férek hozzá.
De pc-re dugva is megtalálhatóak a felvételek, Android\data\com.oneplus.communication.data\files\Record\PhoneRecord mappán belül telefonszámonként mappákra osztva... -
avlisz80
tag
Szasztok!Pár órája használom a telefont próbálom belakni!Amit kérdeznék tőletek hogy miért tűnik nekem gyengének a vaku!S10+ om van de azon kb 2x ilyen erős bár azt lehetett állítani!Ezen lehet vagy ilyen lekvár a vaku és pont!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest