- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
válasz
Viper26 #3283 üzenetére
Előszöris, a derpfest xda-s leírásában szó sincs twrp-ről, lineage recovery flashelése az első lépés (esetleg még a telegram leírásukban az orangefox is ajánlott) erre te rögtön az első lépésben mást csinálsz mint ami írva van. Szóval mégis min csodálkozunk?
Telegram csoportjukban ott a twrp módszer is:TWRP Way
1. Reboot to twrp
2. Flash Rom.zip
3. Format data for first initial flash
4. Reboot to system
5. Reboot back to recovery
6. Flash magisk if you want root
7. Reboot back to system
Pont fordítva van mint a lineage recovery esetén...
Derpfest, nyitott bl és gond nélkül megy a netflix nálam minden banki app-al együtt, Magisk nélkül -
trance89
őstag
válasz
Viper26 #3219 üzenetére
Még egy kis ízelítő: tegnap éjfélkor 2 kemény nap után raktam töltőre 4%-al, több mint 9 óra sot (fele/fele arányban wifi/LTE, 90%-ban böngészés) ami tartalmaz 3 óra zenehallgatást LTE hálózaton BT hangszóróval kikapcsolt kijelző mellett, mindez fix 120hz képfrissítéssel...
Ezek után eszem ágában sincs visszaállni OOS-ra, főleg nem a coloros-osított verzióra. Csak nem gondoljátok hogy ugyanolyan minőségben fogjátok megkapni a coloros frissítést mint az új modellek? Lásd előző modellek új android főverziói, konkrétan 7T, 8 Pro stb. -
-
bozont
veterán
Főleg akksi kímélés miatt nem használom, annyira csak hogy ha megérintem a kijelzőt vagy felveszem a telefont akkor felvillanjon. De azért lenne jó ha valami színes villogna a kijezőn, hogy messzebbről is lássam ha volt üzenet vagy hívás.
#772 TODI1111
Köszi, megnézem. Bár úgy látom panaszkodnak hogy nagyon húzza az akksit, de egy próbát megér. -
bozont
veterán
Az gondolom a security patch lesz. Úgy látom azzal még mindig nem kapkodnak. Amúgy a 11.0.6.9 január elején jött ha jól látom. De most jött meg a frissebb 11.0.7.10, már a januári patch-el. Mivel nem mindenki egyszerre kapja meg így lehet várni kell még néhány napot (még nekem sem érkezett meg).
Ha nem akarsz várni akkor az Oxygen updaterrel letöltheted előbb is.Más. A contact-oknál betudom valahogy állítani, hogy csak azokat mutassa amik telefonszámmal rendelkeznek? OP5-nél volt ilyen opció, itt nem találom.
Azt is szomorúan tapasztalom, hogy csak 3 ujjlenyomat állítható be. Bár azért nem akkora érvágás, de még egy 4. pont jó lenne. -
mukisrác
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged