Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
avlisz80:
Hogy ha letöltöd a OnePlus Switch-et mindkét telóra, és USB-C -n összedugod őket, akkor direktben is át tud másolni egy csomó dolgot, PC nélkül.[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
Aham, értem a problémát, nálam régebben Alcatel és Xiaomi telefonok is produkáltak ilyet, de azok öregebbek voltak, mindkettőt már legalább 1 éve használtam mielőtt ilyet tapasztaltam volna, és gondolom HW hiba volt, mert semmivel sem tudtam helyre tenni.
Például a Xiaomi (Redmi Note 3 Pro) 100%-tól 25%-ig merült normális tempóban, aztán a 0 és 25 közötti tartományt nagyjából 5 perc alatt megette.
Az Alcatel meg olyanokat csinált hogy miután ki és be kapcsoltam, random 50%-al arrébb ugrott a töltöttsége, általában negatív iránybanAztán van még egy új Dell laptopom is, és azzal is előfordult ilyen, valószínűleg más oknál fogva.
Mivel az idő zömében tápról használom, beállítottam rajta BIOS-ban hogy 60% és 75% között tartsa az aksit. Szóval feltölti magát 75%-ra, megvárja amíg önkisüléssel leesik a töltöttség 60%-ra, és akkor megint feltölti 75%-ra. Így sosem sül ki teljesen, és sosem engedi 100-ig tölteni, mert ez állítólag sokkal kevésbé degradálja az aksit mintha állandóan 100%-on állna. Igen ám, de egyszer sok-sok hét után lehúztam a töltőről, és elvittem magammal úgy, hogy 75%-on állt. Ezzel a 75%-al ki kellett volna bírnia legalább pár órát, de nem így volt, amikor bekapcsoltam vészes sebességgel merülni kezdett és nagyjából 20 perc után már 0-n volt és kikapcsolt.Hazaértem, feltöltöttem 100%-ra, aztán elkezdtem töltő nélkül használni és láss csodát, így már kibírt 5-6 óra használatot is.
Szóval ez a rátöltögetés valahogy nem fekszik annyira a lítium aksiknak. Időnként kell nekik egy teljes töltési ciklus hogy beálljanak, különben képesek furcsa dolgokat produkálni. (legalábbis nálam ez a személyes tapasztalat )
Emiatt a Dell laptopos story miatt írtam neked a kalibrálós tippet, egy ilyen új telefonnál szerintem ennek meg kellene oldania, hacsak nem tényleg gyári hibás valami. Reméljük tényleg meg is oldja.
PC esetén készülj fel egy 6-7 órás töltési ciklusra. Van amelyik csak 0,5-1 amperrel tölt.
Legjobb talán egy 2A-s adapter, az nem fogja felmelegíteni az akkut, de pár óra alatt azért feltölti.[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
Ez nem tűnik normális jelenségnek.
Mik a töltési szokásaid?
Próbáld ki azt, hogy pár egymást követő alkalommal közel 0%-ig meríted, és megszakítás nélkül töltöd fel 100%-ra valami lassabb töltőfejjel. Néhány helyen már olvastam, hogy ez a "kalibrációs" módszer helyre tudja tenni a százalék kijelzést.
Látom nemrég vetted, arra figyelj hogy közben a 15 napból ne fuss ki. Ha továbbra is ezt csinálja, akkor szerintem küld vissza.
[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
válasz gubitibi78 #1171 üzenetére
Ejnye, pedig ismerősöktől jó dolgokat hallottam a korábbi modellek Sandstone tokjairól. Lehet hogy elkezdett spórolni a gyártó?
-
AeSDé Team
őstag
válasz gubitibi78 #1168 üzenetére
Nálam sajnos nem töltenek be a képek. Másnál oké?Sikerült betölteni. Hú, ez a tok így nem olyan szép. Mi történt vele?
Csak normál használat, vagy le is esett párszor?[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
OnePlus Sandstone Tok képek: [link]
Nagyon bejön ez a kék-szürke kontraszt.
-
AeSDé Team
őstag
Szerintem a pár hónapja megjelent S21-re gondolt
Xeon7:
Azt viszont én nem értem, hogy az S21 vetélytársaként miért nem a OnePlus 9 és a 9 Pro kerül szóba? Azokhoz sokkal közelebb áll árkategóriában az S21, mint a 8T-hez.Szerintem a 8T-vel is érdemes foglalkozni, mert az S21-hez képest budget(ebb) megoldás lehet, de ha komolyabb telefont szeretnél akkor vess egy pillantást az újabb 9-es szériára is. Főleg kamerában nagy a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
válasz Dr. Maci #1141 üzenetére
Minél több, és minél hosszabb töltési ciklusra lesz szükség ahhoz, hogy kicsit pontosabbat írjon. Valahol a programban manuálisan is be lehet állítani az akku kapacitását, én átírtam az enyémet 2250-re, és már pontosabban írja a százalékot
[link]
Hogy mennyire lehet hinni neki, főleg egy ilyen dupla akkus konfigurációnál, azt nem tudom. -
AeSDé Team
őstag
válasz AeSDé Team #1106 üzenetére
Közben észrevettem hogy a tap-to-focus sem működik a telefonomon. Erről találtam decemberi cikket is. Ez most komolyan egy azóta fennálló probléma?
A nem működik alatt azt értem, hogy sok esetben egyáltalán nem működik, és érintés hatására csak az expozíciót állítgatja, a fókuszt nem. Néha random elkezd működni, de van hogy akkor is csak többszöri nyomkodás után hajlandó egy objektumra ténylegesen ráfókuszálni.
Csak pár napig használtam a stabil romot, így nem tudom hogy ezek a kamera problémák vajon a beta sajátosságai, vagy a stabilban is ilyen volt.
#1106 hozzászólásomhoz még annyit tudok hozzátenni, hogy leginkább a homogénebb objektumokkal vannak autofókusz-problémái a telefonnak. Ilyen pl. a kezem, de egy fa asztallap, vagy a kanapé szövete is. Ezekre néha egyszerűen képtelen fókuszálni, akkor is, ha semmi más nincs a képben.
Egy Gcam-os Telegram csoportban rákérdezve azt a választ kaptam az egyik felhasználótól, hogy ő nála is ilyen szar a fókusz, de már megtanulta "rábeszélni" a telefonját hogy az ilyen esetekben is fókuszáljon. A rábeszélés művészetét nem részletezte.
Edit: úgy látom a egy FAQ-ba bekerült a probléma, de fix nem érkezett.
Q: Why the OnePlus 8T cannot focus at close range when using the main camera?
A: When shooting at close range, the light or the texture of the object may affect the autofocus algorithm, making it impossible to find the focus point stably. If you need to focus at close range, you can use manual focus in professional mode or open super macro to shoot.
If after trying the above methods, you still have the problem of being unable to auto-focus at close range on OnePlus 8T, please submit bug feedback in the community feedback area and provide the original film you shot.
Ez nagyon jó[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
Másnak is vannak fókusz problémái a kamerával? Néha közvetlen az orra elé a tartok egy objektumot úgy, hogy a kép közepét kitakarja, de ő úgy gondolja hogy a háttér sokkal érdekesebb
Például: [link]
Itt már legalább 5 másodperce tartottam előtte a kezem, és semmi. Persze ha kicsit elmozgatom a telefont akkor van hogy észbekap, de már nem egyszer többszöri rázogatás, esetleg manuális koppintás kellett ahhoz hogy a kép közepén lévő objektum kerüljön fókuszba. Korábban más eszközzel nem volt ilyen problémám.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Ismertek valamilyen jó/közepes minőségű slim tokot a telefonra? A gyári elég nagy bumszli, és a legtöbb tok amit látok Ali-n szintén hasonló méretű.
Az előző telefonomra egy Nillkin Nature Slim TPU tokot vettem, és nagyon meg voltam vele elégedve. Tényleg olyan vékony, mint a képeken.
Vevő vagyok szilikon vagy kemény tokra is, csak ne csússzon és legyen vékony
-
AeSDé Team
őstag
válasz Black_Raven #1072 üzenetére
Nekem az nagyon nem tetszik hogy az alapmodellből kivették az optikai kép stabilizációt.
-
AeSDé Team
őstag
[meme]
Amikor rájössz hogy az ujjlenyomat olvasó a OnePlus 9 Pro-n sokkal lejjebb van mint a OnePlus 8T-n -
AeSDé Team
őstag
Esetleg egy Mate 20 Pro vagy P30 Pro? Upgrade-nek upgrade lenne, kevésbé drágák mint a OnePlus 8T, és maradna a megszokott OS, a megszokott kamerás képességekkel
Mindkettővel szemeztem de a hajlított kijelző miatt sajnos letettem róluk.S20 FE-t szerintem csak akkor, ha sikerül belőle a Snapdragon változatot beszerezned. Az Exynos sok szempontból gyengébb, és így már sokkal kevésbé csodatelefon, mint amennyire az amerikai cikkek hypeolják.
[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
válasz Nuada herceg #1019 üzenetére
Nálam is csinálja, már többször némítottam le vagy hangosítottam ki másokat telefonálás közben. A korábbi telóimnál nem volt ilyen, ott sokkal agresszívabban működött a közelség érzékelő és már több cm-ről lekapcsolta a kijelzőt.
-
AeSDé Team
őstag
Azt írják hogy ha esetleg van valami gubanc a bétával, akkor a stabilra visszaálláskor teljesen resetelni kell a rendszert :/
Szóval ha ilyen esetre még most, a Bétára átállás előtt készítek egy teljes backupot a OnePlus Switch alkalmazással (kipipálok mindent amit csak lehet, appok, system settings, etc..), majd azt a frissen resetelt rendszerre visszaállítom, akkor elvárhatom hogy kb. ugyan arra az állapotra kerüljön vissza a rendszerem? Vagy lesznek hiányzó dolgok?
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Vett már valaki ebay-ről "eredeti" sandstone tokot? [Itt] például $18.99-ért hirdetnek ilyet.
Vajon mennyi az esély hogy tényleg eredeti?
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Ez feltételezem hogy az állításuk ellenére nem gyári garis, ugye?
[link]Van valakinek tapasztalata velük?
Láttam a fenti alzás linket, az is vonzó, de azért mégis van némi árkülönbség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest