- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tovgab
aktív tag
Ha az előző tulaj nem baszta el, akkor nem. A 7 Pro-mat majdnem 2 évesen adtam el, de semmi degradációt nem vettem észre, pedig az esetek 90%-ban a gyári gyorstöltője volt használva. Ha gyártói garisat vettél, akkor pedig végképp nem kell aggódnod. Ha baj lenne, az OP egyből cseréli gariba. Többen írták, hogy a 2 éves gari lejárta előtt küldték vissza a telót, hogy az aksi már kezd gyengélkedni és szó nélkül cserélték, volt akinek még egyéb részét is felújították a telónak, természetesen ingyen...
-
KSparrow
őstag
én daily driver telefonra sose tennék bétát, nemrég volt egy kisebb blama, hogy mindent törölt egy update. Inkább legyen fix, és jó.
Ha havi frissítést keresel, akkor Nokia - Bár én onnan jöttem. 9-em volt, 3 alkalommal vittem vissza szervizbe, ebből 2X cserélték, utoljára a pénzem kaptam vissza. Tény, hogy ott havi szinten jött a security patch, de közel sem volt olyan stabil, mint a 8 pro. -
Rick4
félisten
Mihez képest? A 7T pro-ban a proximity szenzor hiánya nekem fájó volt, sűrű mellézoomolás zavaró, videoknál 10-15 másodperc teljes fókuszvesztés kifejezetten kellemetlen. Alig vártam, hogy legyen bármi más, amit megvehetek, az ára érdekelt a legkevésbé, ha nem nyitogat ki a kijelző telefonálás közben, ha van rendes fókusz, és ne adj isten vízbe ejtem, akkor nem kukázom. Van még sok sok más dolog is, de innen indul az egész.
Mire jöhet a droid 12-es? -
tovgab
aktív tag
A "Vodás előfizuból" csak az "előfizu" rész lehet macerás.
Előfordulhat, hogy tartozás miatt letiltja a szolgáltató.
Erre írják sokan, hogy "írjunk szerződést, meg letiltás elleni garanciát vállalok!", de ha mégsem, akkor így jártál. Még ha tényleg beviszed a szerződést? a szolgáltatóhoz és tényleg feloldják a tiltást, akkor is neked kell bajlódnod az intézéssel.
Ez ellen max. annyit tudsz tenni, hogy sok (jó) értékeléssel rendelkező eladótól vásárolsz és reménykedsz...
A nyomott árra visszatérve - az veszít igazán nagyot, aki először megveszi a Oneplus-tól (~370e), vagy mondjuk a Vodától (405e/575e) és aztán felrakja apróra 290-ért. Ha te már alapból ilyen áron veszed meg, akkor sokkal kevesebbet fogsz bukni mikor tovább adod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest