- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
Hello. Az én telóm fekete, arra vettem ezt a kék Nilkint (van fekete is). Nagyon vékony, rohadt jó, de ha pl üveg fóliád van, akkor valszínű, hogy magasabb lesz ha a kijelzőre fekteted (ejted) a telót, mint a tok. Én így törtem be az 1 hetes whitestone fóliámat, ami ugye nem olcsó.... Védeni nem sokat véd, azóta lecseréltem egy ringke fusion x-re, vastagabb, de jól néz ki és nagyon jól véd, és legalább látszik a teló hátlapja.
-
tovgab
aktív tag
Szia!
Nyugi, nincs semmi baj. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Nagyon egyszerű a dolog, bárki meg tudja csinálni:
Először ments le mindent amire szükséged van, mert teljes törléssel jár a dolog.
1. Download the latest ROM upgrade zip package from the specified server.
2. Copy the Rollback package to the phone storage.
3. Go to Settings -> System -> System Updates -> Click top right icon -> Local upgrade -> Click on the corresponding installation package -> upgrade -> System upgrade completed to 100%.
4. After the upgrade is complete, click Restart.
5. Update successful.
Ezeket végigcsinálod és meg is vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest