- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Palesztin994 #1704 üzenetére
Probléma megoldva... Minden simcsere/simkivetel utan ezt csinalja. Újra kell telepíteni az egészet. Ha valaki esetleg így járna, ez a megoldás.
-
natë
nagyúr
válasz
Palesztin994 #1573 üzenetére
nálam átlag 6 órás SOT van wifin, vegyes használattal (kivéve játék)
-
KSparrow
őstag
válasz
Palesztin994 #1498 üzenetére
Tegnap este újraindítottam a telefont, illetve a töltőn kikapcsoltam az optimizált töltést, majd vissza. Most felment 100%-ra.
-
KSparrow
őstag
válasz
Palesztin994 #1495 üzenetére
Újabb érdekességet találtam.
Amióta fent van az új frissítés, nem tölt a telefon 88% fölé.
Igaz, még nem volt restart, csak a telepítéskor, és az elmúlt pár napban korábban kelek, mint szoktam. (nem tudom, hogy az adaptív töltés - e a ludas, vagy a frissítés, de ez igaz a másik töltőre, és a sajátjára is, 3 óra töltéssel, nap közben) -
geryboro
senior tag
válasz
Palesztin994 #1494 üzenetére
digitális jólléttel tudod csekkolni.
-
geryboro
senior tag
válasz
Palesztin994 #1490 üzenetére
push szolgaltatasok miatt ezek adat mellett akksit is esznek rendesen.
en bongeszobol facebookozok pont ezert.
erdemes optimalizalni a dolgokat.
1 email klienst hasznalni.
5-5.5 ora SoT-om van fhd+ 120hz-en.
nonstop AoD, elenk szinsema, LWP mellett ez igy boven elmegy
es naponta adom neki a kakaot. -
KSparrow
őstag
válasz
Palesztin994 #1488 üzenetére
Nekem auto fényefőve, comfotr tone-nal, 120 Hz FHD+, átlagosan 1-2 nap, használattól függően. 3 órája húztam le, már 1:47-et ment a kijelző. A facebook 5, Youtube 3, insta, chrome, messenger 1-1-1%-ot ettek. nem nézegetem minden nap, általában 1,5-2 napot megy el, inkább 1-1,5. Ha nagyon nem használom, akkor meglehet a 2, de estére (tegnap is) már karcos volt, 3%-nál dugtam be. 1:47 használattal most 81%-on van.
Igaz, nem a gyári gyyorstöltővel használom, hanem egy 1,3A Nokia töltővel, és egész éjjel tölt. -
Techergo87
csendes tag
válasz
Palesztin994 #1486 üzenetére
Ugyanilyen felhasználás mellett fhd-n, 120hz-zel nekem 30 perccel,max 1 órával volt kevesebb a kijelző időm. Nekem annyival nem ad többet a 120 hz, ezért 60 hzen használom.
-
Techergo87
csendes tag
válasz
Palesztin994 #1484 üzenetére
Ha van mellé 2-3 nap készenléti idő akkor nem gáz. Ha csak 1 nap, akkor az nem kerek. Esetleg újraindítás, ha valamelyik program a ludas. Összehasonlítás képen nekem 1 napot megy mindig a telefon, ha wifin vagyok jobb üzemidő, de kb. 5-8 óra kijelzőidő, fhd, 60hz, kézi fényerő 30-70%, Facebook Messenger 2-3 óra,1 óra játék, pár fénykép, videó,30-60 perc telefonálás, böngészés, és sose megy 20% alá a töltöttség. Ja és nincs optimalizálva semmi.
-
fairi
őstag
válasz
Palesztin994 #1435 üzenetére
Van rá elvileg 1 év Banggoodon csak érvényesítés lehet vicces. Hónapos hercehurca is lehet belőle.
Szerencsére ritka a hiba, és ha Banggod jelentősen olcsóbb megéri, ha nem akkor emag. -
tovgab
aktív tag
válasz
Palesztin994 #1432 üzenetére
Szia!
Be lehet állítani: settings ► security & lock screen ► lockscreen passcode (itt ne a menüpontra nyomj, hanem a fogaskerékre a jobb oldalon) ► disable quick settings panel on lock screen.
A záróképernyő ikonjait pedig nem lehet személyre szabni. Nem tudom miért váltott vissza az ikonja, esetleg egy újraindítást megér a történet... -
geryboro
senior tag
válasz
Palesztin994 #1419 üzenetére
szerintem szepen lassan melegitsd vissza, majd dugd ra a gyari toltojere, 100%-ot durrants bele.
hat igen, az akksi az erzekeny a homersekletre, de sokkal inkabb a melegre.
remeljuk nem lett semmi baja.
lemeritve ne nagyon hagyjuk ezeket.. -
Torony 1.
tag
válasz
Palesztin994 #1366 üzenetére
igen 30-as.
-
Torony 1.
tag
válasz
Palesztin994 #1363 üzenetére
Szia.Én rendeltem egy 65-öst tőlűk Black Friday-kor,mert féláron adták,és én azzal töltöm.Hibátlanul teszi a dolgát.Igaz,csak 30-al tölt,mert a teló annyit tud,de frankó.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Palesztin994 #1335 üzenetére
Max. arra gyanakszom, hogy a 12 gb-osan az alap élénk a színhatáson hagyták a képernyőt a másikon pedig természetes lett kiválasztva, amint a megjelenítésen belül lehet állítani.
-
Rick4
félisten
válasz
Palesztin994 #1315 üzenetére
Semmi értelme, anno itt volt egy Onepus 6 6/64-es, megvettem a 8/128-ast, mértem mindkettőn antutut, és a 6/64-es kapott több pontot.
De azért jó érzés, hogy nem fogom tudni megakasztani, amellett is, hogy a 8-ast se tudnám.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Palesztin994 #1317 üzenetére
ha a 128 elég akkor a ram az nem játszik. kb semmi értelme, max ha nagyon sokat játszol rajta. az android nagyon agresszív a háttér alkalmazásokkal, szóval amíg ez nem változik, a 8 giga se igazán lesz kihasználva
-
fairi
őstag
válasz
Palesztin994 #1315 üzenetére
ROM a probléma, az csak 128 GB. Soknak hangzik, de 256 GB megnyugtatóbb.
-
tovgab
aktív tag
válasz
Palesztin994 #1301 üzenetére
"The maximum resolution of the human eye with 20/20 vision standing four inches away from a mobile phone is 876 ppi."
Ami ugye azt jelenti, hogy tökéletes látással, 10 cm-ről!
A 8T 402 ppi, tehát ~22 centinél messzebbről nem tudod megmondani, hogy melyik-melyik?!
De a saját tapasztalatom is azt mutatja, hogy napi használatban egyáltalán nem veszed észre a különbséget. Ha pedig direkt keresed a különbséget, akkor is elhanyagolható.
400 ppi fölött az emberek 99%-a tökéletesen elégedett lesz a kijelző felbontással.
De a legjobb ha személyesen is megnézel egy ilyen telefont és rájössz, hogy ne ez legyen a döntő érv.
Ja és ahogy te is írtad, a Samu sem tud többet 120Hz-en... -
f3rdzs0
senior tag
válasz
Palesztin994 #1301 üzenetére
FHD AMOLED, szóval látszik a kevesebb pixel (LCD-hez képest meg még kevesebb subpixel)
számomra egy FHD AMOLED telefon használhatatlan mert szabad szemmel látszódik a pixel gappont emiatt az FHD mód egy QHD kijelzőn nem ugyanaz mint egy FHD kijelző. a pixelek közti tér nem látszódik előbbi esetében mivel fizikailag nincs ott / nem akkora
próbáld ki, lehet neked elég az FHD AMOLED ahogy az emberek nagy részének, és nem tűnik fel a különbség
-
tovgab
aktív tag
válasz
Palesztin994 #1294 üzenetére
Több SOT (endurance rating: 87h vs 103h) , háztól-házig gari (gyors, megbízható), gyorsabb vez. nélküli töltés (30W), 120Hz és QHD+ egyszerre, OOS, Snapi.
Az S20+ viszont: Gorilla Glass 6, Micro SD bővíthetőség, FM rádió, DEX, 8K videó, 4K videó előlapi kamerával.
Mindenki maga döntse el, hogy ezek közül neki mi a fontos(abb) és aszerint választhat.
Az az igazság, hogy objektíven nézve 48eHuf (+20% felár) különbséget nem ér meg a 8 Pro.
Mondom ezt úgy, hogy nekem az van és ha most kellene választanom, akkor is gondolkozás nélkül azt venném. Szeretem a O+ márkát, a mindennapi használatban nekem mindig is a O+ telefonjaival kellett a legkevesebb kompromisszumot kötnöm, de ez az én személyes preferenciám ugye?! -
szlaci888
aktív tag
válasz
Palesztin994 #1292 üzenetére
Az alza.hu-n most nagyon akciós a zöld, ott nyugodatn veheted mert gyári garanciával adják, ha baj lenne vele akkor lehet intézni közveltelenül a gyártóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged