Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
nekem lassan másfél éve hydrogel folia van rajta...esett pofára nem egyszer...semmi baja...
elfelejtettem levenni a telefonrol, mivel uj panelt kap szerintem, ezt buktam...pedig ujra felhasználható...
ellenben előtte a 6-oson üveg volt...egyszer esett úgy, hogy bepattant üveggel együtt -
( V )
veterán
Ez is elég jó alkalmazás: AccuBattery
-
ßrainiac
addikt
Te jo isten.
En egyszerre hasznaltam a ket telefont (mi8 pro explorer es a sajatomat) tobb, mint 1 even keresztul - amikor a ceges sziamjauhoz kellett nyulni, fizikailag fajt.
1. nagyon nehez fingerprint authentikacio
2. akarhany frissites ellenere is nagyon bugos UI
3. lassu
4. katasztrofalisan rossz erintopanel, a telefon nem tudja eldonteni, mikor swipe-olok vizszintesen, mikor pedig fuggolegesen (home-on lapozas vs notification lehuzas)
5. ceges cisco jabber nem csorog ki, pedig mindent engedelyeztem neki (vs sajat OP telo, ahova felraktam es mokolas nelkul mukodott hibamentesen)Tudnek meg sorolni a sziamjau karara, viszont forditva ez nem mondhato el semmilyen tekintetben
Nem lejaratokampany sem ellened, sem a gyarto ellen, csak egyszeruen csodalkozom, hogy letezik annak ellentettje amit en eltem meg.
-
A környezetvédelem duma annyira átlátszó, hogy az már fáj. Gondolj bele hogy ha csak egyetlen dollárban kerül egy töltő ( több az annál, főleg a csúcs telókhoz adott gyorstöltők de számolj csak 1 dollárral) akkor 100 millió eladott telefon után 100 millió dollárt spóróltak meg, 200-nál 200-at,stb. Szerinted akkor tényleg a környezetvédelemről szól ez az egész?Ráadásul rengetegen kénytelenek lesznek venni töltőt mert a régi nem tudja kihasználni az új telefon töltési sebességét.Pl a régi teló 20w-vel tudott tölteni ezért olyan töltő van hozzá, az új meg 45wattos töltési sebességet tud produkálni, így ha ki akarja használni az ember akkor megveszi a gyartó új 45w-s töltőjét 10-20-30 ezrekért.Ezen is több tízmillió dollárt keresnek még pluszban.Vegül pedig miért is lenne meg egy átlag embernek a regi töltője?Ezt sosem értettem.Ha veszek egy új telót akkor a max 2 éves még jó árban eladhatót eladom, nyilván töltővel együtt ha meg nem adom el akkor altalában a csaladban valaki tovabb hasznalja a töltővel együtt.Pár év és pár telefon utan már mindenki egy töltőt használ majd mert az újjakhoz nem adnak igy lassan az egesz csalad majd egy töltőt használ?Nyilvan nem hanem megveszi külön mindenki a töltőt a telefonjahoz. Több százmillió dollárokrol van itt szó nem környezetvedelemről.Ez a vilag legaljasabb lehuzása de ugyanakkor a legnagyszerűbb is
-
Az én szemem sokkal szebbnek, élesebbnek látta a gyári fényképezőt mint a gcamost igaz csak nappali fényben próbáltam. Eddig én is úgy voltam vele valószínűleg nem OP lesz a következő telóm de már ez se biztos. Most hogy egyre több gyártó áll rá arra, hogy a 300-400-500 vagy akár 600 ezer forintos telefonjaik mellé nem adnak töltőt elgondolkodtam.Ha az op nem követi ezt a gusztustalan, aljas és vérlázító tendenciát akkor csakazért is op-t veszek. Elképesztőnek tartom, hogy az ember vesz egy telefont 300-400 vagy 500 ezerért és utána még vehet külön 10-15-20 ezerért vagy még többért gyorstöltőt.
-
ilyr
tag
A ClearPlex fólia nem vastag egyáltalán, én előre is meg hátra is kértem, de ment rá még egy átlátszó hátlapú tok és bizony az pérseli a fóliát, szóval úgy néz ki mintha víz ment volna közé...
De ennyit kibírok azért, hogy a tok mögé bejutó kosz ne barmolja össze a hátlapot.
Viszont roppant pozitív, hogy a ClearPlex-el nagyon jól működik az újjlenyomat olvasó. Való igaz, hogy kicsit lassabb mint a 3T olvasója, de 3T-n nálam egy csomószor nem ismerte fel az újjamat, itt a képernyős olvasó szinte soha nem hibázik. -
9 ezer 7T prora gondolom az ugyanakkora ugyanolyan 7 prora is annyi.Ütésvédelmében én sem bízok de az ujjlenyomatolvasó nálam 10/10 soha nem hibázik.Ejtettem már le a telefont többször is és nem lett baja de ez nem a clearplex miatt van hanem mert alapból elég masszív a teló jól bírja a behatasokat.
-
tibcsi0407
félisten
Nekem mi Resurrection Remix rendszeren nagyon jó volt az ujjlenyomat általában. Nem árt néha újra regisztrálni, még attól is függ, hogy mennyire zsíros, vagy száraz a bőröd.
Ha nagyon száraz volt az ujjam, akkor nem oldott fel, vagy csak nehezen. A mix 2S hátlapi leolvasója fényévekkel jobb ilyen szempontból. -
xTech
tag
Ezen a gyári kijelzőfólia sem segít... engem nem zavar annyira, úgyhogy nem foglalkoztam vele, de ismerősömnek is 7T Pro van, őt zavarta, úgyhogy levette a fóliát. Egyből pontosabb és gyorsabb lett az ujjlenyomat-olvasó. De azért valamilyen védelmet mégis akart, ezért ajánlottam neki a Mediamarktosat, amit az üzletben tesznek fel (mivel itt a topikban is többen ajánlották). És meglepetésemre tényleg érezhetően jobban funkcionál az olvasó a gyárihoz képest. Egyszer talán én is ráveszem magam és felrakatom.
-
Figura89
tag
Próbáltam megtalálni, hogy lépésről lépésre le tudjam írni, de én sem találtam most.
Úgy viszont biztos megtalálod, ha a beállítások keresőjébe beírod, hogy wifi. Nekem angolra van állítva a nyelv, így 'Wi-fi preferences' alatt található az 'Auto switch to mobile data'. Ha neked magyarra van állítva, szerintem 'Wi-fi beállítások' néven lehet megtalálni, és azon belül a 3. gomb. Remélem, így meglesz már. -
Albigator
őstag
Ez milyen nano kence pontosan?
(#1808) zoleeno1
Na akkor igazából mindegy, ilyen üveg, vagy olyan celarplex. A kijelző betörik, de legalább a védők valamikor épségben maradnak.(#1810) dannyl
Vezetékes fülest nem kényelmes, elég nehézkes használni melóhelyen.
Otthon meg már inkább mást szoktam csinálni, ritkán dugok be bármilyen fülest. -
drsanya
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest