- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Én egyelőre még kitartok a jó öreg McLaren mellett
Néha agyalok a cserén, tudnék is utódot választani, de mikor meglátom az árcédulákat, elmegy a kedvem és rájövök, hogy csak annyi bajom van vele, hogy már 1,5 éve megvan
-
rizso
addikt
Sziasztok!
11 update óta simple fizetésnél ninccs felugró ablak a sikeres fizetésről. Valahhol be kellene állítani/engedélyezni, hogy legyen? Most csak sípol egyet.
-
rizso
addikt
válasz
beyruth82 #2416 üzenetére
Halkan megjegyezném, hogy a gcam nem annyiból áll, mint pl egy youtube letöltés, ezer fajta verzió van, ezer fajta kész config fájllal, és az egyéni beállításokról még nem is beszéltünk. Egy jól működő verzió jól beállítva köröket ver képminőségben a gyári kamerára. Legalábbis tapasztalatom szerint.
Néha agyalok, hogy váltsak-e, de aztán a józan ész győz, a 7T Pro még a mai napig egy jó telefon.
-
rizso
addikt
Na az az egyik olyan tok, amit én soha nem rakok fel rá. Egyszerűen nem bírom, ha a telefonomból egy bumszli lesz. Legszívesebben tok nélkül használnám, ez a sandstone még pont elmegy, nem növeli annyival a méretét, hogy zavarjon, cserébe jó fogást ad, meg azért valamennyi védelmet is.
-
rizso
addikt
Én pár hete vettem észre, előtte nem volt gondom. Vagy lehet, hogy előtte nem frissült a chrome, régebbi verziót használtam?
Most viszont szánalmas, mintha egy ezer éves telefonnal görgetnék sokszor
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Chrome brutál módon elkezdett szaggatni. Másnál is? Görgetésnél, vagy pl ha vissza akarok törölni szöveget
-
rizso
addikt
válasz
beyruth82 #2173 üzenetére
Jobb mindig van
De nekem már a 7T Pro is jónak számít. Reggel leveszem töltőről, este 10-11 körül felrakom kb 20-40%-on, úgy, hogy wifi/mobilnet/bt/nfc, minden be van kapcsolva, 90Hz kijelző. Persze olyan is volt már, hogy délután töltenem kellett, mert nagyon sokat használtam, de olyan is volt, hogy csak a 2. nap végén kapott töltést.
-
rizso
addikt
válasz
trish92 #2164 üzenetére
Én Note 10-ről váltottam 7T Pro-ra (McLaren), nem bántam meg, siralmas volt a Samsung akksiideje. Néha agyalok, hogy egy Note 10 Plus vagy S20 Plus-szal visszatérek Samsungra, vagy esetleg nézek másik gyártótól valamit, de nem nagyon találok olyan telefont, ami árában jobb lenne.
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
Nálam három hiba van a listán:
- hívás közben állandóan életre kel a kijelző, össze vissza nyomkodom a fülemmel
- ha csatlakoztatva van az órám, akkor néha meghülyül tőle a telefon, és hívás alatt hiába a telefonon keresztül beszélek, azt jelzi, hogy bluetooth eszközön, és ilyenkor nem enged át átváltani kihangosítóra sem, baromi idegesítő, mert sokat telefonálok otthon kihangosítva
- környezeti fényérzékelő nem a legjobb, olykor lassan reagál, és sokszor nagyon visszaveszi a fényerőtAkksival viszont elégedett vagyok, kamerával is, de a fenti 3 dolog javításának örülnék.
-
rizso
addikt
Nálam van gyorsteszten egy öregecske Canon EOS 700D, gyorsan összehasonlítottam, hogy mit tud a 7T Pro (gcam), plusz lőttem egyet a Panasonic GX1-gyel is. A két gépet az alap kitobikkal próbáltam, gcamből 7.3 beta egyéni xml fájllal.
Ki tudja mit lehetne kihozni gcamből, ha még értenék is hozzá
-
rizso
addikt
Kisördög megszólalt belül, hogy ki kéne próbálni valami mást a 7T Pro McLaren helyett. Van valami értelmes androidos alternatíva? Samsung Note 10 volt, ott az akksival nem voltam elégedett, bár a Note 10+ elvileg sokkal jobb. Huawei P40 Pro jó lenne, ha lenne GMS. P30 Pro esetén nem tudom milyen a "kijelző hangszóró", kicsit tartok tőle. Xiaomi Mi 10 Pro? Sonynak van értelmes akksival bíró telefonja? 7t pro sokszor este 10-kor még 30-50% körül van, pedig egész nap be van kapcsolva wifi, Bt (okosóra+füles), GPS, mobilnet, 2 SIM aktív, 90hz, és mégis bírja.
-
rizso
addikt
Én találkoztam egy buggal: néha hívás közben nem tudom kihangosítani, azt jelzi, hogy bt eszközön folytatom a hívást (az órámon), pedig a telefonon keresztül megy minden, és semmire nem enged átkapcsolni, folyton a bt eszközt mutatja (tévesen). Restart után jó.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
HBO Go-t használtok? 7t pro-n nálam használhatatlan, késik a hang, fel-felgyorsul néha a kép, élvezhetetlen. Ahogy látom már más is panaszkodott miatta.
-
rizso
addikt
Lehet vele nagyon szar képeket is lőni (mint bármelyik másik telefonnal), de egész jókat is. Mondjuk ha kimondottan fotózásra kell, akkor én lehet inkább a Samsung Note 10+-t, vagy mondjuk egy Huawei P30 Pro-t ajánlanék. Nem is az abszolút képminőség miatt, mert pl egy jól beállított Gcam-mel a 7T Pro baromi szép, részletgazdag, valósághű képeket lő, viszont az előkap és lő szituációkban sokszor pontosabb a másik két típus (pl. portré mód sokkal jobb volt a samsungon).
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Az ujjlenyomat olvasó fölötti időjárás ikont hol tudom kikapcsolni ambient screenről? Egyszer már sikerült, de most megint előjött, és engem spec irritál.
-
rizso
addikt
Ha már root. Van hülyebiztos megoldás, amivel nem vágom haza? Netán olyan, amivel nem vesznek el az adatok/beállítások a telóról (7t pro mclaren)? Nem nagyon agyaltam eddig a rooton, de a gcam csak a főkamerát kezeli root, illetve egészen pontosan magisk modul nélkül, legyen is az bármi.
Márpedig gcam egész jól teszi a dolgát a gyári kamerához képest, jó lenne működésre bírni mindhárom kamerát.
-
rizso
addikt
válasz
ForRedGlory #587 üzenetére
Bakker ha előbb olvasom, akkor én lettem volna az illető
tegnap rendeltem egyet emagról.
-
rizso
addikt
Volte beállításokat meg tudom csinálni windows-os gép nélkül? Telefonban nem találtam volte opciót.
-
rizso
addikt
Többen is panaszkodtak, hogy nem vagyok elérhető, és én is megfigyeltem, hogy nem tudok hívást kezdeményezni. Mindkét kártyám telenoros.
Ami érdekes, hogy mobilnet megy, sms-t kapok.
Van valami spéci hívásbeállítás, ami okozhatja ezt az elég súlyos hibát? Találkoztatok már vele? Neten rákeresve elég sokan szívnak miatta...
-
rizso
addikt
Gboard. Viszont tegnap este frissítettem chrome-ot, és azóta nem akadt - mondjuk viszonylag keveset is használtam, szóval még bármi lehet.
Kipróbáltam, hogy mennyit merül éjjel, és 1:30-kor levettem töltőről. 5 óra alatt 8%-ot merült úgy, hogy wifi és mobilnet ki volt kapcsolva. Ezt soknak gondolom, bár lehet, hogy pár ilyen alkalom után beáll majd (kiírt valami optimalizációt ezzel kapcsolatban, csak nem emlékszem mi volt az pontosan).
-
rizso
addikt
válasz
tibcsi0407 #515 üzenetére
Pontosan melyik és milyen XML fájllal? Én próbáltam párat, de egyik sem győzött meg. LG v30-nál a gyári és gcam között brutál különbség volt, 7t pro-nál nem ilyen drámai, sőt sokszor a gyári kamera jobb.
*Mukeey*: én hónapokig használtam note 10-et, egyáltalán nem zavart a kameralyuk. Előtte s10+ is volt nálam dupla lyukkal, az sem zavart. A "kameracsepp" és a keskeny notch viszont valamiért jobban irritál.
Más. Nálam 1-2 napja szórakozik a Chrome, írok a billentyűzettel, és kifagy, nem látom az utolsó 1-2 szót, amit írtam, csak ha bezárom a billentyűzetet, majd újra belekattintok a szöveg mezőbe. Más is találkozott ilyen hibával?
-
rizso
addikt
Melyik verziót érdemes feltenni, ami 100% működik? Illetve olvastam olyat is, hogy valami magisk meg robot is kell hozzá - talán Samsung S2 vagy HTC sensation volt az utolsó telefonom, amin mókoltam :)
Másik kérdésem: ha jön valami értesítő, pár másodperce felvillan az AOD-on, és utána már csak az értesítés ikonja marad meg. Van arra mód, hogy feloldás nélkül az AOD ikonra bökve újra lássam a teljes üzenet/értesítő szövegét?
-
rizso
addikt
válasz
hyperspace #428 üzenetére
Nekem alzás telóm van. Ebben az esetben gondolom csak az alza adja a garit, ahhoz meg csak a számla kell, igaz?
-
rizso
addikt
Jelentem, megvan a McLaren
"Kicsi" Note 10 után furcsa ez a baromi nagy tepsi, súlya is elég brutál, de majd megszokom.
Viszont lenne gyorsan 1-2 kérdésem, amit nem tudok:
- Spotify lock screen album art. Hogy a francba kell kikapcsolni? Samsungon sikerült, itt nem akar összejönni. Notifications menüben ki tudom lőni, de akkor a zenevezérlőt is kikapcsolja, az meg kell.
- hogyan tudok speciális képernyő mentést csinálni? Pl a kijelző csak adott részéről, vagy pl több oldalast?
- hogyan lehet a homescreen oldalait rendezni? Adott pl a kezdőképernyő, hogyan tudok tőle balra új oldalt hozzáadni? -
rizso
addikt
Mindenképpen megírom majd
mjani1172: biztosan ismered azt az érzést, mikor elkap a "cserélhetnék". Na most pont így vagyok. Igazából elégedett vagyok a Note 10-zel, mindent tud, amire szükségem van, de kipróbálnék mást is.
Nagya21: mondjuk ha éjjel töltőn van AOD, már egy hiányosság pipa.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Sok sok év samsungozás után úgy néz ki, hogy kap egy esélyt a Oneplus 7t pro. Mi fog hiányozni, illetve milyen hibákra készüljek? Wireless charging és IP védelem hiányához már szoktatom magam, olvastam, hogy AOD sem olyan egyértelmű, még nappal megvagyok nélküle, de éjjel tök hasznos lenne.
Van egy Gear S3 órám és egy Galaxy buds fülesem, remélem ezekkel gond nélkül együtt fog működni (öcsém szenvedett az órával xiaomi és Huawei telefonokon is).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a mobilban minden benne van, amit a OnePlus 2019-ben nyújtani tudott és akart. A szolgáltatáscsomag meggyőző, viszont az ár is felnőttes lett.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest