Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyr
tag
Adapter témában nem tudok állásfoglalást mondani, de kábel témában igen... Alapvetően gyári dolgok híve vagyok, mert mégiscsak az valami biztonságot nyújt ha valami nem jól sülne el. Ezért a OnePlus-tól rendeltem új kábelt, amiből egy lapos verzót küldtek, mivel csak az van. Hát mondom egye fene, legyen lapos, ha ugyanazt nyújtja, engem nem érdekel. Nem érdekelt egészen addg amíg észre nem vettem rajta egy fekete foltot, aztán mégegyet, meg több helyen púposodásokat. A fekete foltok égésnyomok voltak, a puposodások is valszeg túlmelegedés nyomai. Nyitottam rá support jegyet és küldtek egy másikat. Pár hónapig jó volt, de aztán az is felpuposodott. Ismét jeleztem, ismét küldtek újat, az is puposodott egy idő után. Itt elértem oda, hogy többet lapos kábelt nem vagyok hajlandó használni és mivel a Oneplus-nak csak olyan volt, így inkább rendeltem AliExpress-ről 3 különböző eladótól 1 és 2 méteres kábelt. A 6 kábelből 2 kapásból kuka volt, mert nem ment rajta a gyors töltés, de a számomra szimpatikusat azóta is használom és semmi gond vele...
-
rankesz
veterán
Nem tudom, de esetleg megpróbálhatod Oxygen Updater-el
-
rankesz
veterán
Igen járt, a piros pötty körüli fehérek a bootanimáció, aminek a végén oneplus logóvá kellene alakulni. Nyomd hosszan a bekapcsoló + hang le + fel gombokat amíg be nem jön a fastboot mód, itt válaszd a recovery-t és a factory resetet. Ha így sem indul akkor sérült a gyári rom ami rajta van és vagy a Qualcomm progijával 0-ról felrakod ha értesz hozzá, vagy gariban megcsinálják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Micro Four Thirds
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest