- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linkin1994
senior tag
válasz
drsanya #2790 üzenetére
A supportjuk változatlan 2 havonta küldik az updatet(sanszos hogy ez majd a 9-es szériánál más lesz).Ez már évek óta így van.Az Aod téma meg olyan hogy majd kiderül beta 4-ben benne volt és nem sokára jön a béta 5 majd akkor kiderül.
A gond az hogy Droid szinten nincsen opció
Pixel-t nem lehet venni normálisan itthon Xiaomi-t hagyjuk Samsung is meh -
pitiless
senior tag
válasz
drsanya #2790 üzenetére
Főleg, hogy egy Snapdragon 855/855+ nem olyan gyenge hardver most sem és a 8 GB RAM sem kevés. A Samsung érdekes módon az A5 2017-esen simán megoldotta az AOD-t. Nálam is egyedül a Pixel vagy iPhone vonal maradt. Van egy elfekvőben lévő 6s Plusom, az a következő iOS-t már nem kapja meg, de eddig mindent megkapott. 1 alkalmazás tart Androidon, de akkor legfeljebb azt elengedem.
-
Shyciii
veterán
válasz
drsanya #2790 üzenetére
Azért a Samsung igencsak jócsinálja most a termékeinek a frissítését. 5 éves telefonok is kapják rendben. Az más kérdés, hogy a Knox miatt sosem vennék Samsungot.
De az biztos, hogy visszasírom azt az időt, mikor Oneplus One-t megvettem, és fasza volt a support mind szervízt, mind szoftver terén. -
-
válasz
drsanya #1530 üzenetére
A telefonon ha megnézted eltűnt a karkötőn az ertesítése? Nekem az még huawei mate 10 pro+ honor band 5 páros esetén sem tünt el.Ki kellett törölni a karkötőn.OP7T Pro-val is ugyan ez a helyzet. Víszont nem kell már a huawei mobile service a huawei health hasznalatához.Ki is töröltem a hms--t és ugyan úgy működik az egészség app. Eddig ez nem így volt.
-
drsanya
aktív tag
válasz
drsanya #1363 üzenetére
Na közben ma sikerült is chatelni velük. Korrekt volt a hozzáállásuk, kérték hogy indítsak a my order-ből egy RMA-t. Mondtam hogy nem úgy van az, mert szolgáltatótól van a készülék, úgyhogy bekérték a számlát. Kaptam egy chat azonosítót is a további ügyintézéshez, így otthon csak becsatolom a számlát és elméletileg sima ügy innentől fogva. Azt meg tudod mondani Csenor, hogy meddig tartott neked a javítás háztól házig időre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged