- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
balazs1022
őstag
válasz
BenHans #3451 üzenetére
Nekem volna egy alternatívám: Xiaomi K30 Pro Zoom. Ugyanúgy megvan a 3 kamera, + sík kijelző (amoled), nincs notch, van jack dugó, meg 5g, meg egy kicsit nagyobb akksi.
Csak ezt nem lehet itthon kapni. :/
Beégésre ezt találtam ki: Az órát átettem a jobb oldalra és beállítottam, hogy bizonyos időközönként megjelenjen, vagy eltűnjön. Így folyamatosan mozgásban van akku + a többi ikon kijelzése. Igaz a wifi-t meg a hálózati ikon-t elrejtettem, de azokat úgy is látom a Quicksettings-be, hogy aktív-e.
-
Albigator
őstag
válasz
BenHans #2834 üzenetére
Na képzeld h én csomó ideig nem frissítettem és android 10-en voltam ezidáig, valamelyik nap frissítettem csak. (Elégedett voltam, nem vágytam semmi újra és más dolgok érdekeltek jobban)
Minden mókolást meg lehetett oldani root nélkül ami nekem kellett (VoWifi VoLTE; gyári hívásrögzítés) de a régi Dolby Atmos-nak annyi úgy néz ki.
Van beépített "gyári" Dolby Atmos 3 móddal (dinamikus, film, zene) de ez közel sem az amit 10-re le lehetett szedni és valóban nagyon megdobta a hangzást..
Ez már nem működik 11-en.
Legalábbis root nélkül úgy nézem. -
válasz
BenHans #1358 üzenetére
Lite messengerrel tegyél egy próbát. Én gyűlölöm az egészet, ahogy van, de ismerősök, partnerek miatt fent kell lennie valaminek a telefonomon. Ez elég jól bevált, nincsenek vele értesítési gondok, annyit tettem, hogy kivettem az optimalizált alkalmazások közül. Amúgy meg Telegram. Pont annyit tud, amennyit kell.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest