- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
Szia,
Amúgy meglepően gyorsan és előzmény nélkül halt meg: 2020 szeptemberi vétel, én kb 24 januárig használtam és utána passzoltam havernak, nekem nem volt bajom vele, talán csak annyi hogy néha az USB csati lötyögött picit, de ő már panaszkodott 1 hónap után hogy nem igazán akar tölteni és van hogy 25% nál kikapcsol.
Aztán most lett szervizelve: haver kollégája csinálta (laptop szervízes boltja van maszekba) úgyhogy kb anyagár, de majd rákérdezek. Most megint szépen muzsikál
-
balazs1022
őstag
Itt van minden szukseges fajl, gcam verzio is.
A natenatrual.so fájl kell először beimoortalni: Beállítások -> Custom fájl -> Copy thir-party lip to app.
Utana mehet a: Load custom XLM -
Gabis
őstag
Beszéltem a szervizzel. A 28e Ft-ban benne van a gyári akkumulátor, és a szerelés költsége. Ha akarom, akkor én magam bonthatom ki az akkumulátort, hogy ellenőrízzem. Szinte kezdetektől a OnePlus Battery Health van fent a telefonon, de tegnap feltettem az AccuBattery-t is. 82-81%-ot mutatnak. Nem vagyok biztos benne, hogy akkora változást hozna egy új akkumulátor, mint amire szükségem lenne.
-
-
balazs1022
őstag
Jó neked, hogy már 4 évet tudtad használni
Nekem még csak fél éve van meg a teló. Előtte 2 évet sovarogtam egy ilyenert. Ha bedöglik is, lehet inkabb veszek egy törött képernyőset mint másik telót.
Végre ez egy normalis telefon. Csak a hajlitott kijelzőbe tudok belekötni.
-
( V )
veterán
Hát a mérete az batár (főleg a vastagsága) nehéz megszokni, minden másban viszont durván érződik az előrelépés - gondolom ennek a fő része a kettővel feljebb járó szoftver. Persze ott van mellette a Wifi 6, 5G, BT 5.3, stb. ami azért látványosan megdobja a sebességet. Ami tetszik még hogy a szoftver egész sallangmentes. Sőt a Samu alkalmazások (óra, naptár stb.) egyáltalán nem zavaróak, tulajdonképpen több tulajdonsággal tudnak mint a vanila google társaik. Az baromi jó pl hogy ilyen plugin szerű alkalmazásokkal tudod pl status bar-t a navigációs sávot meg még egy rakat dolgot és ehhez nem kell a ROM-ot változtatni.
Töltés okés - a 25Wos gyorstöltő egész szépen felhúzza 65%-ra fél óra alatt. A Qi töltést még nem teszteltem. Van gyári akku túl töltés védelem egész meglepődtem. Egy napot röhögve kibír, SOT ilyen 7-9,5h között volt eddig.
A kamera az brutál, még nem is sikerült az összes funkcióját kiaknázni, de alap auto beállítássokkal is elég komoly képeket csinál.
A stylus-t egyelőre még nem sikerült felfedeznem de láttam róla egy fél órás YT vidit hogy mi mindent tud (40+ extra), hát a felét sem sikerült megjegyezni
Amit hiányolok nagyon az az alert slider - azt nagyon szerettem az OP-n, valamint hogy a google wallet-et nem tudtam még vagy a quick settings-re vagy a power menübe tegyek, uh az nem olyan kényelmes mint az OP-n. Elvileg a Samsung Pay ezt tudja, csak hát magyarisztán nincs a támogatott országok között természetesen.
Összességében az ergonómia fura és erősen megszokós, minden más viszont tényleg prémium érzet. -
BenHans
addikt
Kb 5x frissült már a messenger playről mióta csinálja.
Van hogy pár órával később egyszerre kapok 20 értesítést több chat fejjel együtt, de van hogy csak akkor látom ha belépek.Android 10-en vagyok még a dolby atmos oos miatt. Lehet ez a baj?
Megéri amúgy frissíteni? Vagy jobbak a Custom ROM-ok akkor már?
-
Anubris
őstag
Néztem ezt az akksi cserét, de sok helyen azt olvasom, hogy utána nagyon gyorsan leszívja a telót, gondolom szart raknak bele. Olyan 8-12k körül látok eladó utángyártottakat, eredetit nem.
Itthon vannak magyar boltok ahol azt írják eredetit tesznek bele kb 28k-ért munkadíjjal, de hogyan tudnám leellenőrízni... -
dannyl
addikt
Lelépett, már vissza se néz
Amúgy nekem meg hátlap cserét kéne csinálnom, úgyhogy nekem is jól jönne az infó.
Amúgy én minden eddigi telefonjavítást [fagyalllo]-val csináltattam, mindig nagyon profi volt. Őt nagyon tudom ajánlani.
-
ilyr
tag
-
Köszi! Hát túl van bonyolítva az OS-hez képest meg kicsit melegszik is de az első feltöltéssel 6 óra 20 perc SoT jött össze. Ez jobb mint OP7T Proé de jobbra számítottam. Ami viszont durva hogy 5%-100%-ra 12 perc 57 másodperc alatt töltött fel.
Igaz kikapcsolt állapotban töltötem de ez akkor is durva. Gyorsaságba szinte ugyan az mint OP7T Pro talán 1-2 játékot nyitott meg gyorsabban a xiaomi, szóval az OP-s snapi 855+ is bőven jó ma még. Xiaomi kamerája egy leheletnyivel élesebb képeket csinál de alig marad el tőle az OP. Elsőre a 90hz-s OP kijelzőt esküszöm én gördülékenyebbnek látom hiába 120hz a xiaomié. Facebooknál görgetésnél jobban siklik az OP kijelzője. Hát nem tudom.....meglátjuk.
-
avengear
kezdő
Akkor most én leszek az ünneprontó, mert én 9000 Ft-ot fizettem érte kb. szeptemberbe és szerintem egyáltalán nem jó. Olyan narancsbőrös a felülete, mint a 2000-es évek végén az ipod touchom hátlapjára rakott invisible shield fólia volt, csak egy kicsit vékonyabb. Bármi élessel találkozik, benne marad a lenyomat, ráadásul nekem a csaj ferdén rakta fel, és mivel csak otthon vettem észre és nem a szomszédba van a media markt, inkább nem reklamáltam. A képernyő aljáról történő felsöpréstől ez is feljön előbb utóbb.
Az ujjlenyomatolvasó legalább tényleg jól működik így is, hogy rajta van.
-
Én nem egészen féléve rakattam CP-t, hogy őszinte legyek nagyon tetszett, tök jó érzetre, alig gyűjti a zsírt, DE: a hangerő gombok melletti részen már csúnyán felhólyagosodott a széle a gyári carbon tok mellett, nem tudom, másnak is van-e ilyen tapasztaalta. Ennek tükrében azért már elég sok az a 7-8 ezer forint, szerintem.
-
rizso
addikt
Na az az egyik olyan tok, amit én soha nem rakok fel rá. Egyszerűen nem bírom, ha a telefonomból egy bumszli lesz. Legszívesebben tok nélkül használnám, ez a sandstone még pont elmegy, nem növeli annyival a méretét, hogy zavarjon, cserébe jó fogást ad, meg azért valamennyi védelmet is.
-
Victoryus94
őstag
Ha hálózati gond van, akkor érthető.
Én pl egy hete próbáltam telefonálni egy ügyféllel a 2. kerületben, és nem hallott. Felhívtam 2x, ő is engem 1x, aztán átállítottam 2G-re és semmi (Telekom). Néztem is hogy mi lehet a telóval...
Telenoros SIM-ről végül sikerült beszélnünk.
A vicc az volt, hogy délután már vidéken voltam, és engem hívtak a 2. kerből. Ugyanez lezajlott, csak akkor én nem hallottam a kollégát. -
Nem mert ezekről sehol se írnak csak arról hogy milyen jó és gyors az oxygen os(szubjektív kinek mi a jó a gyorsaságot meg hagyjuk szerintem), mennyire támogatják a telefont(ez sem igaz, sőt).Mindenesetre megszoktam, jó ez.Az aksi időn kívűl nincs már bajom a telefonnal(a szupergyors töltés miatt ez se tragédia).Van amiben kellemes meglepetést is okozott(fénykepezős és videós kepességek,kijelző minősége,stb).Kiprobáltam az oos-t nem jött be a legközelebbi telóm más lesz majd és ennyi.
-
siege5
aktív tag
Hirtelen nem tudtam mi lehet, de megnéztem, és igen ehhez hasonló, több alkalmazást szoktam futtatni, és mint ilyen kedvezőnek tűnnek az O+ mobiljai, leginkább ez a 7t pro. Ugyanakkor nem szívesen mondanék le erről a módról, és nem igazán térnék vissza a háttérben futtatáshoz (főleg, hogy olyankor az adott alkalmazás inkatív, a multiablakban pedig nem megfelelőek az alkalmazások arányai, és ott végképp nem tudom használni azokat az alkalmazásokat amik ezt nem támogatják. Lebegő ablak módban viszont olyan alkalmazás fölé is megnyithatom a másodikat ami amúgy nem támogatja, így az fut teljes ablakos módban, a 2. alkalmazás pedig ilyen kisebb mozgatható áthelyezhető ablakban egymással párhuzamosan.
Szóval örülnék ha az O+ mobiljai is támogatnák ezt a funkciót. -
csenor
senior tag
-
Victoryus94
őstag
De lehet, pénzügyi appokkal első sorban, de akár egyéb szolgáltatásoknál (pl Netflix, TVGO) is gond lehet. Elvileg el lehet rejteni a root jogot appoknál, de én a fenti bonyodalmak (+OTA frissítésnél is van plusz teendő) nem vágtam bele. (Ja meg ugye BL nyitásnál resetelődik minden ha jól értettem)
-
Nagyjából. Mint látható, konkrét kérdésre, érvekre nulla a válasz. Ez van, amikor valaki szerelmes egy nőbe, akit elhagy, aztán az összes következő nőben azt keresi az életében, amit az első tudott. Mentségére mondva, nekem is van ilyen, csak az asszonyra nehezebb ráflesselni a régi barátnő firmware-t! ;-D
-
tomp
félisten
Szia!
Fúú már nem tudom pontosan melyik xda-s topikból szereztem de felraktam ide
Úgy a jó ha a kiemelés színét is beállítod McLaren narancsra: #E0610E__
OP8 Pro élő háttér:
OnePlus Wallpaper + OnePlus Wallpaper Resources párost telepítsük és már meg is van! -
Stabi83
senior tag
Az S-Pen hiányzik de minden másban jobban szeretem az OnePlust. Bár bevallom most az CAT S61-et nyomkodom többet.
Jó volt a Note 10+ és biztos hogy azt is tökéletesen tudnám használni a mindenapokban és munkára is de nem érzek kéztetést hogy megint samu legyen.
A legjobban az OOS és a full kijelző fogott meg. Ha nem lenne hajlított akkor számomra tényleg a tökéletes.közeli telefon lenne. -
Stabi83
senior tag
Felesleges többször regisztrálni ugyan azt az ujjat. Nekem az esetek 99%ban hibátlanul és gyorsan működik. Azt érdemes tudnod hogy az MI algoritmus tanul szóval idővel ( 30-50 ) feloldás után már érezhetően jobb lesz a hatásfoka.
Eddigi összehasonlítási alapom ezzel kapcsolatban: Vivo Nex S, Huawei Mate 20 Pro, Samsung S10+, Samsung Note 10+
Eddig tényleg ez a legjobb, pedig üvegfóliával használom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a mobilban minden benne van, amit a OnePlus 2019-ben nyújtani tudott és akart. A szolgáltatáscsomag meggyőző, viszont az ár is felnőttes lett.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Autós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest