- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
- 94 dbm, és ez a legjobb érték, ablak mellett. Ahogy megyek befelé a lakásban, úgy romlik a jelerősség, néha észrevehetően eltűnik a hangminőség is, gondolom visszavált HD-ról. Beszélgetés közben nemritkán szakad is a kapcsolat, de mondom, ez már ilyen évek óta. Telenorról jöttem, ott is ez volt, Telekomos még nem voltam "hangban", de az UMTS is elég nehezen áll össze laptopon, LTE-t meg szerintem még nem is láttam.
-
-
-
LógaGéza
veterán
Hat nem tudom, en nem mernem random kinyujtani a kezem reggelente a M2 fele menet, meg valaki azt hinne, hogy neki akarom adni a telom, es kikapna a kezembol
Valamint M3 metropotlora is orulok, ha fel tudok lepni... Ilyenkor ha nem csak elso ajtos a busz (mint pl ez), akkor mi a menet? Ugyanugy elol kell? -
Vodafone, és nem állítottam külön profilt, csak a szerviz menüből engedélyeztem, azután a szimpla menüből bekapcsoltam a VOLTE-t. Itt volt a topikban leírva valaki által a módszer, az alapján csináltam. Még annyi volt, hogy a Voda Ügyfélszolgálattal engedélyeztettem a szolgáltatást.
Lehet, hogy a hálózati lefedettség is közre játszik a dologban, mert amúgy is rettentően rossz a térerő, szakadozva hallanak mások és én is őket általában (nem telefon hiba, az utolsó telefon, ami itt jól teljesített, az az E52 volt), azóta volt Lumiám, csomó OnePlus-om, szóval már megszoktam. A VOLTE bekapcsolt állapota viszont nap végére rend szerint 30 százalék alatti töltöttséget "biztosított", míg közel ugyanilyen használat mellett 4G-vel bőven 40 százalék fölött marad a töltöttség. Két hétig próbálgattam, más gondot nem vettem észre, telefonálás közben is jöttek a netes pushok, szóval tényleg ment szépen.
Ha már szóba jött a Bullets 2: én is vettem egyet OP pontokból plusz pici pénzből, de őszintén megmondva én mem érzem azt az ordenáré nagy előrelépést egy blitzwolf nc1-ről hangban. Kényelemben visszalépés. Jól izolált, jók a mélyek, de ennyi. A közepes illeszték nekem kicsi, a nagy meg túl nagy! :) Ha sétálok benne, olyan, mintha gumikalapáccsal ütnék belülről a fejem. Ettől eltekintve nem rossz, de ágyban fekve használom a leírtak miatt, arra pedig van jobb is ennyiért.
-
törölt tag
ProStereo H2-n LDAC miatt ilyen jo vagy amugy is eleg kiemelkedo a hangazasa? Lehet hogy megis korulnezek majd ha mar a Dolby Atmos is megy OP-al, csak felek ilyen fuleseket venni, oszinten fogalmam sincs melyikek megbizhatoak, mert ugye fontos hogy nagyon jol szoljon, de az sem hatrany ha nem hal be 1 ev utan a driver
-
LógaGéza
veterán
Rootolva vagyok kb vetel ota, Simple, OTP Smartbank, BudapestBank app, Google Pay Revoluttal, minden megy amit eddig probaltam.
Mobiljegy app tenyleg ennyire rossz? Nemreg kezdtem el BKK-zni, mostmar veluk jarok dolgozni, de amiket olvastam, azok eltantoritottak a probatol... Van olyan mikor kb 20mp-em van elerni a M2-est, akkor nem tudok megallni QR koddal szorakozni...
-
tibcsi0407
félisten
Papíron a CAT 16-os LTE is Gigabites tempót tud, még sincs sehol.
Carrier aggregation is lazán hoz 300 Mbit-et a mai hálózaton is. Szóval az alap 5G-s cuccoktól nem ájulok el, az félgenerációs ugrásnak is kevés.
A 26 GHz, amit írtál, na az már valódi előrelépés lesz. Ugye minél nagyobb a sávszél, annál több klienst bír el, márpedig azoknak a száma rohadtul meg fog nőni. -
betyarr
veterán
és ez mitől jobb,mint a fizikait digitalizálni?nem hiszem,hogy biztonságosabb.kártyát meg úgyis ad a bank.
weben még érteném is,hogy a gépen vásárolsz,előkapod a telefont,nyomsz egy fotót és jóváhagyod a fizetést,aztán kész is.
de az offline bolti nekem nem jön le,miért jobb mint a simple-féle -
marcarc
senior tag
Nekem olyat csinál, hogy felrakom tölteni és folyamat pittyeg .. mintha valami nem érintkezne rendesen ls folyamatosan úgy érzékeli, mintha most tettem volna fel tölteni. Vettem egy új kábelt, de ugyanez, kifújtam sűrített levegővel semmi hatás. Töltő portot kellene cserélni vagy mi lehet?
-
Akidobos74
aktív tag
-
-
-
törölt tag
Nos, en elsosorban a Hi-fi miatt fizettem ra elo, mert ugy gondoltam hogy a Master minoseget nem viszi egyik bluetooth codec sem. Ha jol remlik az aptX HD 570 kbit/s (LDAC 990.), mig a Hi-fi minoseg 1400 korul van, Master pedig meg fentebb. Ezek szerint nem kell LDAC, hogy erezzem a Master elonyeit?
Eleg kezdo vagyok a temaban, korabban csak alap jackes fuleseim voltak. Audiofil szinten mennyire szamit jonak a Bullets W2? -
törölt tag
Nalam tovabbra is az all fent, hogy kivalasztok egy elo hatterkepet es egy rozsaszin kepet rak be helyette. Most toroltem az OP Wallpaper Resourcest, nem tudom hogy kovi update segit e majd a dolgon. Visszarakja vajon az appot frissitve?
Illetve azt vettem eszre hogy ertesitesi sav lehuzasakor beszurkul a hatter es mossa a fekete Hatterkepet. Foleg este eszreveheto. Ez egy bug nalam, vagy egyenlore Android 10 szepseghiba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Robotporszívók
- Philips LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Béta iOS-t használók topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest