- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt már hasonló, ott mahinálni is kellett, hogy felmenjen rendesen.
Hogy mitől lehet? Valami hiba csúszott be a letöltés / telepítés közben feltehetően.
-
-
Márpedig ott a com.android.systemui, vagyis maga az Android GUI az, ami rengeteg erőforrást eszik. Nyilván nem magától, hanem valamilyen meghívás miatt.
Szerintem ugyanolyan jól tudod, mint én, hogy ilyenkor mi az eljárás: végignézni, hogy melyik App az, ami a felelős a galibáért. Először is valami backup programmal teljes mentést csinálsz. Aztán két úton indulhatsz el:
1.: Nekiállsz leszedegetni az Appokat egyenként, és komplett szinten (akár telefonújraindítással) tesztelgetni, hogy melyik leszedése után áll helyre a CPU használat.
2.: Fordítva csinálod, majd teljes wipe, és minden egyes app feltelepítése után egy kicsit szórakozol vele, hogy jelentkezik-e a hibajelenség.Ha megvan a ludas, akkor a backuppal visszarakod a dolgokat, majd csak azt távolítod el, ami a gubancot okozza.
3.: Nekiállsz túrni a telefon zsigereiben, hátha valahol ráakadsz egy logra, nyomra, szent grálra, amely megmutatja mi is az oka a problémának. Ez kétségkívül a legprofesszionálisabb megoldás, ám a ráfordított idő általában nem állja a versenyt az első két opció megoldásával...
-
-
-
Lehet nekem van értelmezési gondom csak, de nem teljesen értem a problémát.
Nálam a telefon vajpuhán és villámgyorsan reagál mindenre, akár a OneLauncher-t, akár a Nova-t használom. Az értesítési sáv kapcsán sem értem a gondot. Ha akadozik, az nagy gáz. Akárhogy is nézzük. Ha felraksz egy CPU-Z-t, mit ír ki pl. a magok frekijére?
Teljes wipe volt már?
Minden estre nagyon nem hangzik jól. Ha tudod, vedd fel videóra a problémát (szvsz OneLauncher és nem Nova mellett) oszt csinálj ticketet.
-
A Onelaunchernek vannak gondjai, például a legfelső sorba nem tudsz rakni semmit, mert ott vannak az opciók, ha egy alkalmazásra / widgetre rányomsz (magyarul 4x4 alkalmazás van csak az asztalon). Én is ezért mentem át Nova-ra, noha azzal sem vagyok elégedett...
A Shelf-et úgy tudod eltüntetni, hogy középső (ujjlenyomatos-olvasó) gombot hosszan nyomva tartod -> testreszabás -> egyet lapozz jobbra a beállításoknál (az elsőnél a Google keresősávot tudod kikapcsolni) -> Shelf kikapcsolása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magyar az űrben
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest