Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Cifu #5979 üzenetére

-Az erősebb/takarékosabb SoC-ban azért van fantázia. Gyorsak ezek a fónok, de azért mondjuk egy 845-ös lényegesen fürgébb is miközben takarékosabb is. Ettől függetlenül az "elég jó" kategóriát szerintem még sokáig meg fogja ütni a 820/821 is, főleg 6GB rammal.

-A nagyobb kijelzőfelbontást én értékelném, azért a pentile rendesen elvesz az élességből, nem 100%-osan kellemes a szememnek, határeset. IPS-ben tökéletesen elég lenne a FHD, így azért elférne a QHD.

-Viszont az új telók nagy részéről hiányzik egy óriási jó dolog, mégpedig a "fizikai gombok", plusz előlapi ujjlenyomat olvasó. Nálam ezek óriásit nyomnak a latba kényelem tekintetében.

-A notch mondjuk hasznos lehet AMOLED mellé, hogy nem a képek/videók/szövegek által használt részbe ég be idővel az értesítési sáv. Én megoldottam, böngészőnél immersive mód, így elrejti az értesítési sávot, de azért jobban örülnék, ha mindig láthatnám pl. az órát vagy wifi térerőt a beégés kockáztatása nélkül is, nem kéne lehúzogatni a sávot hozzá.

Nekem nagyon bejön amúgy az 1+6, de ár/értékben nem tudok meggyőző érveket, miért érné meg mégegy 1+3 árát hozzátenni, hogy egy olyanom legyen. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák