Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
-Az erősebb/takarékosabb SoC-ban azért van fantázia. Gyorsak ezek a fónok, de azért mondjuk egy 845-ös lényegesen fürgébb is miközben takarékosabb is. Ettől függetlenül az "elég jó" kategóriát szerintem még sokáig meg fogja ütni a 820/821 is, főleg 6GB rammal.
-A nagyobb kijelzőfelbontást én értékelném, azért a pentile rendesen elvesz az élességből, nem 100%-osan kellemes a szememnek, határeset. IPS-ben tökéletesen elég lenne a FHD, így azért elférne a QHD.
-Viszont az új telók nagy részéről hiányzik egy óriási jó dolog, mégpedig a "fizikai gombok", plusz előlapi ujjlenyomat olvasó. Nálam ezek óriásit nyomnak a latba kényelem tekintetében.
-A notch mondjuk hasznos lehet AMOLED mellé, hogy nem a képek/videók/szövegek által használt részbe ég be idővel az értesítési sáv. Én megoldottam, böngészőnél immersive mód, így elrejti az értesítési sávot, de azért jobban örülnék, ha mindig láthatnám pl. az órát vagy wifi térerőt a beégés kockáztatása nélkül is, nem kéne lehúzogatni a sávot hozzá.
Nekem nagyon bejön amúgy az 1+6, de ár/értékben nem tudok meggyőző érveket, miért érné meg mégegy 1+3 árát hozzátenni, hogy egy olyanom legyen.

Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest