-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tKb.
tag
Nem tudtam , hogy van önrész, de a többieknek mondom, hogy nem is azért tenném mert unatkozom, hanem ha elszeretném adni 2 éven belül és már esetleg lennének rajta kopások, karcolások akkor tolnék egy csereberét, de úgy néz ki ez nem olyan egyszerű dolog.
-
tKb.
tag
válasz Hujikolp #21690 üzenetére
On-Guard 12 and On-Guard 24 cover breakage (eg. display breakage), damage due to incorrect use, damage by drops and falls, damage from liquids, excessive voltage, induction and short circuit, sabotage and vandalism.
Az a baj, a gépemen van meg a biztosítási papír, de most ezt talaltam a neten. -
tKb.
tag
válasz promagus00 #21686 üzenetére
Belevan irva a biztositasba, hogy van Sabotage es Vandalism-ra is . Csak nem tudom, hogy honnan kaparnak elő egy Oneplus 3at , nem árulja már a Oneplus igaz?
-
tKb.
tag
Lenne még egy barbár kérdésem, ha véletlen avagy direkt összevissza törik a telefon és a vásárláskor kötöttem rá biztosítást, akkor kicserélik egy újra?
-
tKb.
tag
Nem olyan régen frissítettem a telefonom és pár nappal később amikor használtam se a messenger, se a pokerstars eu, se a poker Magyarország nem működik mobilnettel. Viszont ha megnyitom a böngészőt akkor tudok netezni rendesen, youtube is műkődik. De ha wifin keresztül próbálom használni a messengert és a pokerstarst stb. Akkor teljesen hibátlanul működik. Alaphelyzetbe állïtottam a hálózati dolgokat(nem segített). Kipróbáltam a sim kártyám másik telefonba, ott teljesen jó volt. Ha megosztottam a netem(mobilnet) es racsatlakoztam egy másik készülékkel akkor nem volt működőképes internet azon. Ha valaki megosztotta az internetjét, akkor működött minden. Beleraktam egy másik simet a telefonomban, azon is ugyanúgy rossz volt mint az enyémmel. Beidegeltem magam, alaphelyzetbe raktam a telefont és még mindig rossz. Mi a teendő? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
tKb.
tag
válasz sszemtelen #10231 üzenetére
elhiszem, én ma rendeltem és okt. 27én küldik el felém és nov. 2-re érkezik. Direkt megrendeltem a tokot pár napja ebayről, gondolván a telefon úgy is hamarabb jön ...aztán ez úgy néz ki nem így lesz
-
tKb.
tag
esélytelen, hogy ellegyen írva a dátum október 2 helyett nov 2-re igaz?
-
tKb.
tag
Úgy olvastam, hogy 4-5-6nap alatt kihozzák, de úgy tűnik, hogy ez emelkedik/ett, nem is kicsit..
-
tKb.
tag
Mai nap folyamán megrendeltem egy oneplus 3-at. A becsült kézbesítési idő Nov. 2.
Van rá esély, hogy hamarabb megérkezik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest