- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiciDikenz
aktív tag
Egy kis erdekesseg... Tegnap keszitettem a gyari kamera appal lassitott videot, ami ha jol emlekszem fixen 720p @ 120fps. Miutan elkeszitettem a videot bemasztam a google photo appba, hogy visszanezzem, es legnagyobb meglepodesemre ott volt a csuszka, mint iOS-en, hogy melyik reszet szeretnem lassitani a videonak... Na mondom zsir, majd este eljatszogatok vele, akkor ott helyben nem alltam neki szenvedni, viszont amikor hazaertem, akkor lattam, hogy mar fel van syncelve a driveba a cucc, es mar rendes videokent, nem slow-mo videokent tunteti fel a google photo, igy mar a csuszka sincs ott, ugyhogy az egesz video slow-mo...
Nem is talaltam ra modot, hogy ujra szerkesztheto legyen...Pedig annyira kiraly volt hirtelen, hogy 120fps-el ment a video normal sebesseggel, aztan belassult, es megint vissza normal sebessegre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- One mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Haditechnika, harcászat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest