Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
WayneGace #295 üzenetére
Ennek fényében viszont totálisan nem értem a nemrégiben közölt cikket, miszerint zuhan a PC-s piac.Mert amíg ennyi pénzért emberek bevásárolnak, addig számomra nincs ilyen téren válság.Azt pedig sajnálattal látom, hogy még mindig nem tudnak hűtőt készíteni egy ilyen kártyára sem, és ezen megy a spórolás.
-
Zso2
őstag
válasz
WayneGace #108 üzenetére
Nem erről volt szó, ne menjünk el hülyéskedésbe. Itt azért elég durván sántít a sorrend:
Hány vga is kap ki a 690 felett?Énaz átlagot fontosabbnak tartom, mit érdekel engem ,hogy 4-5 fps-el kisebb a minimum 1 pillanatban, mikor az egész játékban ráver egy kört a másikra. Ez amúgy lehet éppen pillanatnyi méréshiba is, lehet a számítógép éppen akkor indított valami más dolgot a háttérben. Kíváncsi lennék a részletes görbére.
Ez a minimumozás hülyeség ,főleg hogy kis eltérések vannak.
(#107) MongolZ Tök mind 1 mi volt régen, ami hülyeség az hülyeség is marad, végül is végeredmény szempontjából mind1, de vizuálisan megtévesztő,és szerintem így értelmetlen a grafikon, ennyi erővel a számokat oda lehetne írni a vga mellé és kész.
-
válasz
WayneGace #211 üzenetére
az a gond ezzel, hogy a haladás illúzióját keltik, pedig csak polírozgatnak. a GTX 780 még rendben is lenne, ha nem lenne a Titan, de a 770 tényleg kínos lesz egy kissé...
persze a fenti elvi probléma, nem fogyasztói - ha valakinek megfelel valamelyik 700-as kártya, akkor a fenti igazán ne tartsa vissza.
-
-
Cole86
senior tag
válasz
WayneGace #126 üzenetére
Öcsém, szerintem ne magyarázd a bizonyítványuk, inkább vegyél gyorsan egy 770est vagy feljebb lévőt kártyát, te vagy a célközönség
! Lehet tényleg nincs még minden veszve a számukra, nagy az isten állatkertje..
azért ne vedd túlzottan magadra (vicc)
szerk: Sajnos amit leírtam képtelen vagy értelmezni ezek szerint..nos ebben az esetben nem tudok segíteni..
Ha nem tudod mi az a paraszt vakítás akkor menjél és vegyél 7es szériát 770est pl..
Ettől lefelé csak átszámozottak , ettől felfelé pedig csak sima ár/érték arány bajnokok vannak.
Jó kártya lenne, ha 120-130k körül lenne max, bár akkor sem vennék referencia modellt ,így még az is + huf lesz egyedi hűtéssel (márkafüggő).
Egy 7970 ghz edition 100-110körül mozog (csak viszonyítási alapként). árazás 7970
Az egyik legerősebb 7970 ghz edition
ennyi -
Rexcor
őstag
válasz
WayneGace #52 üzenetére
Itt már régóta nincs árverseny, mindkét gyártó felépített a hozzájuk hű vásárlókörét ami által megengedhetik maguknak ezt az árazást mivel nagyobb volumenű áremeléssel is kevés vásárlót veszítenek viszont nagyobb profitra van lehetőség. Megteheti az NV és meg is teszi hogy ilyen horror árakon adja - így is veszik, jó példa erre a TITAN is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Alters teszt
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest