- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
De szép idők voltak .., anno 6600 gt , 6800 gs és gt-m is volt az Underground kedvéért.
-
Zso2
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #303 üzenetére
Hibás, a felsőkből csak a 8800 gt a g92-es a többi g80, azért a g80-hoz képest jó kis újítások voltak, sokkal erősebb volt a 8800 gt a gts-nél, ugye a g80-nál 320/640 Mb mem (320 bit), a tg--nél 512 Mb (256 bit) ,viszont több TMU, kisebb csíkszélesség.
-
Zso2
őstag
válasz
ForRedGlory #232 üzenetére
Pénteki nagy-bevásárlás? Úgy csinálod mint mindenki más,csak te nem zöldségér mész pénteken(vagyis bizonyos értelemben igen)
Grat..
(#234) KAMELOT Én ezt nem is vitattam soha.....bár a legmagasabb szinten akármilyen árucikknél a legjobb ,vagy legújabb mindig nagyságrendekkel többet ér mindennél.Ezt ki is használják az eladók.
Viccesen azt is hozzárenném,hogy nem mind1 hol megy 10 fps-elk többet ,ha a másik vga 20-t tud ez meg 30-at akkor nagyon megy
Fentebb a 690-ről beszéltem amúgy. -
Zso2
őstag
válasz
WayneGace #108 üzenetére
Nem erről volt szó, ne menjünk el hülyéskedésbe. Itt azért elég durván sántít a sorrend:
Hány vga is kap ki a 690 felett?Énaz átlagot fontosabbnak tartom, mit érdekel engem ,hogy 4-5 fps-el kisebb a minimum 1 pillanatban, mikor az egész játékban ráver egy kört a másikra. Ez amúgy lehet éppen pillanatnyi méréshiba is, lehet a számítógép éppen akkor indított valami más dolgot a háttérben. Kíváncsi lennék a részletes görbére.
Ez a minimumozás hülyeség ,főleg hogy kis eltérések vannak.
(#107) MongolZ Tök mind 1 mi volt régen, ami hülyeség az hülyeség is marad, végül is végeredmény szempontjából mind1, de vizuálisan megtévesztő,és szerintem így értelmetlen a grafikon, ennyi erővel a számokat oda lehetne írni a vga mellé és kész.
-
Zso2
őstag
még mindig nem értem, miért kell pl ilyen helyzetben a 690-t alulra sorolni,mikor rommá veri a felette levőket teljesítményben,vagy itt a 780-t ,mikor mindkettő 7970-t elkente.
A minimum fps csak nagyon kicsi %-a a teljesítménynek. Az átlag azért jóval fontosabb.szerk : bocs nem neked.
A vga nem rossz, legjobban a hűtésük jön be , a teljesítményükre nincs szükségem . milyen zoral lenne rárakni a 7870-re
. egyszer ráhegesztek egy ilyen izomagy hűtést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest