- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Wiki mást mond, és még én is emlékszem a 8800 GTS 512-re...
-
MongolZ
addikt
Ezt a "hülyeséget" MI, azaz a kedves olvasók kérték, téged is és engem is beleértve. Attól, hogy te hülyeségnek tartod, attól még megvolt az ok a váltásra (előtte átlag fps volt). Ha átlag fps lenne, akkor meg azért sírnának, hogy nem minimum fps. Nem tudsz mindenkivel jót tenni. Nekem sem tetszik, de ez van.
Egyébként meg az összesítésben ígyis-úgyis szerepel az átlag, szóval nem kell aggódni. -
MPowerPH
félisten
Ezt a rendszert pont azért találták ki, mert egyes kártyák(főleg a több chippes megoldások) lazán játszható FPS-t produkálnak, ellenben néha annyira belassulhat a game, hogy az már feltűnő. Szerintem mind1, hogy 59 vagy 68 FPS az átlag, ellenben az ciki, ha a minimum beesik 30 alá.(mondjuk itt ez nem fordult elő)
-
WayneGace
őstag
Te fontosabbnak tartod az átlagot. Értem én. Csak szerintem jobb egy minimum 25 maximum 50. Mint egy minimum 15 maximum 60. RTS multi közben marha zavaró, ha hirtelen leugrik az fps. Aztán amiatt elnézel kis mikro dolgot és máris elveszítetted a játékot. Az átlag lehet jó magas, ha közben sokszor leesik, akkor jobban fog zavarni, mint egy alacsonyabb maximum.
-
MongolZ
addikt
Azért, mert néhány éve, amikor az nVidia gyengébb volt átlag fps-ben, viszont minimumban jobb, mint az AMD/ATi, akkor a sok nVidia fan megmagyarázta, hogy a minimum az sokkal fontosabb, a ph! engedett és az lett a rendezés alapja. Ha visszanézel a régebbi tesztek fórumaiba, megláthatod. No offense.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wuthering Waves
- EAFC 25
- Mercedes topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest