Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cole86

senior tag

válasz siriq #132 üzenetére

Igazad van.. ha nézted volna az adatlapom, akkor rájöhettél volna ,h 7950es vapor -x cf 1200on lazán leveri a 7990es fejét...150kból jött ki nekem.. értem? :DDD Nem,mi? :N

A titánt meg alázza, fele áron.. ááh ez sem számít..! :N

(#133) Tamás9x :Van az a mondás, hogy ""ha sokat iszom, hu*****om kell" ;] szóval megyek is ,de itt amit írogattok az röhejes komolyan.. :DDD

jó éjt az elvakult fanatikusoknak is :R

• Cole86

senior tag

Hogy eddig mi volt az engem nem izgat, az hogy mi lesz most és ezután, az annál inkább..

Igazából sok a duma, majd ha látom ,h sok fórumtársnak titán és 780as lesz a gépében, akkor tudom azt mondani ,h bocsánat, de faszságokat beszéltem.. addig viszont csak fanatikus és elvakult zöld drukkerek vagytok , semmi több.. a tényszerűséget abszolút nélkülözitek.. majdnem 2x-es ár +11%ért..!! :Y

Mert hülye azért nem vagyok! :DDD :N

Szóval majd ,ha megveszitek, akkor magyarázzatok, addig viszont egy kártyát adott ki új szériának az nivida, horror áron és azt lebutította (780)... a többi meg parasztvakítás!

Ha szerintetek ez korrekt akkor menjetek és vegyétek meg, érdeklődéssel várom majd a visszajellzéseket! :DDD ;]

szerk: Ha lenne ennyi feles pénzem és nem érdekelne az árazás szinte semennyire, akkor nyilván a sokkal erősebb 7990est venném azonos áron.. multi gpu soha nem lesz tökéletes (egyre jobb az amd driveres oldalon is), de ott legalább ,ha működik akkor darál keményen.. :K 143 (titán) / kontra 189 (7990) :))

• Cole86

senior tag

válasz WayneGace #126 üzenetére

Öcsém, szerintem ne magyarázd a bizonyítványuk, inkább vegyél gyorsan egy 770est vagy feljebb lévőt kártyát, te vagy a célközönség :P ! Lehet tényleg nincs még minden veszve a számukra, nagy az isten állatkertje.. ;] azért ne vedd túlzottan magadra (vicc):DDD :C :R

szerk: Sajnos amit leírtam képtelen vagy értelmezni ezek szerint..nos ebben az esetben nem tudok segíteni.. :N

Ha nem tudod mi az a paraszt vakítás akkor menjél és vegyél 7es szériát 770est pl.. ;) Ettől lefelé csak átszámozottak , ettől felfelé pedig csak sima ár/érték arány bajnokok vannak. :P

Jó kártya lenne, ha 120-130k körül lenne max, bár akkor sem vennék referencia modellt ,így még az is + huf lesz egyedi hűtéssel (márkafüggő).

Egy 7970 ghz edition 100-110körül mozog (csak viszonyítási alapként). árazás 7970
    Az egyik legerősebb 7970 ghz edition
    ennyi :))

• Cole86

senior tag

Az Nvidiának lassan vége lesz mint a botnak!

Új széria gyanánt kiadták a szuperszámítógépes vga butított verzióját (TITÁN) és ezt még lejeb butították a GTX 780 személyében, ami eszméletlenül drága 200+k,valamint a 7970ghz edition szintjénél nem tudhat sokkal többet, mivel már a titán sem alázta le 3x-os áron... Memóriában 1-1ben 7950/70es szint, 3gb 384bit.. :(

GTX 770 = GTX 680assal, megemelt órajel (+40mhz) és talán jobb memóriát raktak rá (esetleg gyári tuning amit bír max közelében) A hűtés dizájn lett más ,de minden számoló egység és egyéb adat ,változatlan, bár a fogyasztás nőt..!! :W info

GTX 760 = GtX 670 stb..
    Sajnos lassan ,de biztosan kicsinálja magát a cég, mivel hazug és gusztustalan amit csinálnak! :o

Ennyit az új 7-es szériáról ilyen kedvező áron.. Ennyire nem nézhetnek hülyének mindenkit.. ugyan azt eladni, drágábban, más néven.. nice!

Árfolyam ide vagy oda, ez parasztvakítás magyarul! :(((

Sajnálatos mód ,hogy el fog lassan tűnni a VGA piacról az Nvidia, csak ártani fog mindenkinek, mivel eltűnik az árverseny, de ezt csak maguknak és a gusztustalan kabzsi üzletpolitikájuknak köszönhetik!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés