- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
En szemely szerint egy kartya tesztjekor a 2560*1440-et teljesen elfeljtenem. Nem tudom mi ertelme belevenni egy osszhasonlitasba olyan dolgokat, ami mindket gyarto kartyaival teljesen jatszhatatlan, pl. itt eleg a Metro 2033-as eredmenyeket megnezni. Teljesen irrelevans, hogy itt ki megy 1 fps-sel jobban.
Persze haza is beszelek, mert en meg 1680*1050-en tolom, s eszem agaban nincs nagyobb monitort venni, igy egy felso-kozep kartyaval mindig el tudok lenni aa nelkul, de egyebkent maxon.
-
Szergei
tag
Amit én használok, ott valószínűleg inkább FP32, ugyanis a DP bekapcsolásával valamennyivel több lesz a renderelés ideje.
De legalább a butítás nélküli dupla pontosság maradt TITAN-exkluzív feature, így, hogy nem lehet aktiválni a 768 DP-egységet, nem túl acélos a 780 FP64-teljesítménye, hiába a GK110-es GPU. -
Szergei
tag
Igazság szerint nem csak játékra, hanem renderelésre is használom néha, oda viszont nagyon jól jön a 6 GB VRAM (játékban sem kihasználhatatlan, utóbbi majd a logoutos cikkemből kiderül -ha megjelenik).
Tehát önmagában nem b@szná annyira a csőröm a ("mindössze 3 GB-os") 780-as, de elég kevés az esély rá, hogy ne legyen belőle 6 gigás változat, szintén "olcsóbban", mint a TITAN.
Az pedig, hogy truly unique-nak hazudták a TITAN(-hűtés)t, kb. már csak az überelné, ha az FX 5800-at (vagy a GTX 480-at) whisper quiet-nek neveznék. -
Szergei
tag
Nemrég fejeztem be egy írást a Logout-on, ami nem tudom, hogy meg fog-e jelenni valaha, ezért addig nem nagyon minősítgetném a 780-at és a 700-as szériát, de elragadott az indulat, így erre muszáj reagálnom:
"tetszik, hogy a Titan és a 690 termékminőségét elérhetővé tették alacsonyabb ársávban is"
Nekem sajnos nagyon nem, ezzel kiderült, hogy gátlástalanul a pofájába hazudtak a Titan-vásárlóknak, legalább a burkolat lehetett volna műanyag, ezt nem tudom, hogyan magyarázzák majd:
"GTX TITAN is beautiful inside and out. It'smeticulously crafted from the highest materials to give you a truly unique device with unprecedented performance. "
Ezek után marhára egyedi, javaslom nekik, hogy a GeForce 2 MX-ig bezárólag, visszamenőleg csinálják meg ezt a hűtést minden kártyájukhoz
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest