Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #301 üzenetére
Ez mind világos és tiszta, csak nem értem a gyártói logikát, hogy okádják a felsőbb kategóriás kártyákat, de lényegi előrelépés nem sok van.Régebben azért masszívabb előrelépések történtek, igaz akkor volt mivel kihasználni egy erősebb konfigot.....
-
orion1025
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #298 üzenetére
Szerintem meg pusztán annyi van a dolog hátterében, hogy egyre többen látják be, hogy nem érdemes sok-sok tízezret egy asztali gépbe beleölni.Sőt, sok háztartásban ha gép vásárlás előtt állnak, akkor inkább hordozható változatot néznek.Az sem utolsó szempont, hogy a jelenlegi konzol generáció grafikailag elfogadható teljesítményt nyújt, így biztos többen is pártolnak át.Az Intel uralom meg magától értetődő, amikor ilyen frankó gazdasági helyzet van elég sok országban, nem hinném olyan sokaknak van kedve ilyen árú hardvereket veszegetni.Persze vannak a megrögzött kockák akiknek ez az életük, de hát belőlük van a jócskán kevesebb....
-
orion1025
őstag
válasz
WayneGace #295 üzenetére
Ennek fényében viszont totálisan nem értem a nemrégiben közölt cikket, miszerint zuhan a PC-s piac.Mert amíg ennyi pénzért emberek bevásárolnak, addig számomra nincs ilyen téren válság.Azt pedig sajnálattal látom, hogy még mindig nem tudnak hűtőt készíteni egy ilyen kártyára sem, és ezen megy a spórolás.
-
orion1025
őstag
válasz
ForRedGlory #292 üzenetére
Akkor nevezzük csak nyilvános lehúzásnak, amit két hónap múlva újra megismételnek + közben kidobnak két középkategóriás kártyát
-
orion1025
őstag
válasz
ForRedGlory #289 üzenetére
Mert ugye nem az üzlet részét képezik az ilyen kártyák, hanem az évezred durranását tervezték vele?!A PC ipar hosszú évek óta erről szól, ezért sem költök rá feleslegesen.
-
orion1025
őstag
Na és mikor csinálnak már egy olyan kártyát, ami nem fűti szét magát 1 év után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest