- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #318 üzenetére
Nem értem ez miért baj?Idézzem magam ismét?Leginkább én ugy látom,hogy ez nem a "csekély kisebbségnek" nem tetszik,hanem inkább neked...
Nekem nagyon jó lenne ha ismét nem kéne 3-4 évig vgat vennem..és szépen futnának a játékok,mert a grafikai áttörést a gaming evolved sem hozta meg viszont kell uj vga,hogy jól menjen a tressfx,a DOF,meg az SSAA... sok mai játék nem éri még mindig el a Crysis1 látványvilágát ami 2007ben volt... és egy GTX280-al olyan élményben volt részem,hogy államat kerestem,de szépen ment az elöbb emlitett GTS-en is ami egy többször átnevezett G92 volt... Hol lesz a 7970 három év mulva???És a GTX670?? -
TTomax
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #316 üzenetére
És ezt vajon miért nekem irod?
-
TTomax
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #309 üzenetére
A G92 átesett csikszélesség változáson ,és egy rakat ráncfelvarráson,azért egy kicsit barokkos tulzás egy kalap alá venni az összeset...
Az tény,hogy az nvidia elég sokáig huzta vele,na de egy rakat pénzt öltek játékokba vagy erre,vagy arra kellett költeni.. a végeredményt látva azért nem volt olyan rossz,hogy 2-3évig is el lehetett lenni vele ugye? -
TTomax
félisten
Akkor hol voltál megírni a frankót amikor 180K-ért debütált a 7970?Hát amikor a 7990 ezer dolcsiért?Az nem szúrta a szemed? Gondolom az sem gyanús neked,hogy nem jön a 8970... hiszen akkor ki venne Titant meg 780...ébresztő kisbarátom üdv a kapitalizmusban...
Jut eszembe,az én 670SLIm kerül kb annyiba mint a 780...el is keni rendesen.. mégsem verem itt a mellkasom,hogy mindenki ökör aki nem azt veszi amit én... [moderalva]
[ Módosította: 7 ]
-
TTomax
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Mennyi kell? [link] Az országhatárnál nincs vége a világnak...
(#18) TESCO-Zsömle
Nem értem amit írsz... asztaláról?Nem irt semmi ilyet...sőt... -
TTomax
félisten
Hát ennek kellett volna a 680nak lennie...a kötelezőt hozta,az ára nvidias,nekem ez se kell..ezért sem rohanunk,megvárjuk a 8970-et...köszönjük a tesztet!
(#13) IreN!CuS
200K... most írtad,ez a 780...Tényleg egyre keményebb hely ez a PH!...
-
TTomax
félisten
Micsoda cím...höh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest