- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaffafa
aktív tag
Senki sem akar meggyözni téged (bár nyilván vannak olyanok is akik TÈNYLEG csak azért vesznek almás cuccokat, hogy felvágjanak vele. Nekem is van a környezetemben egy, aki azt hiszi, hogy mindent Steve Jobs talált fel)
. Én inkább pont fordítva látom. A "PC"-s tábor akarja mindenáron meggyözni az Apple tábort, hogy az ö termékük egy szar, semmirevaló használhatatlan valami. Ezzel viszont abszolút nem tudok egyetérteni. Az Apple termékek (bár nyilván itt is van hibás. Hol nincs?) azért igencsak a minöségi kategóriába sorolhatóak. Nyilván vannak hátulütök is, mint pl a kevés gari és a magasabb ár (bár ez rendkívül relatív, hisz pl a Dell vagy a Sony is drágább a többinél), de ez legyen már az Apple-t vásárlók baja.
-
Ezt most mondd meg a húgom barátjának, akinek egy hétvégére kölcsönadtam, és már egy hónapja nem akarja visszaadni, annyira hozzánőtt. Ezt hordja magával megbeszélésekre, ebbe jegyzetel és ezzel nézi a leveleit, MSN-t, facebookot, mert kevesebb macera mint a laptop.
Pedig már jó lenne visszakapni, mert eBookot szeretnék olvasni én is
-
anulu
félisten
továbbra sem sikerült engem meggyőzni, h ez használható valamire... nem flame, csak értetlenkedek
-
Jaffafa
aktív tag
Azért csak kibökted a végén, hogy bizony bizony, az árral van a probléma. Nos ez relatív. Nyilván sokan "nem engedhetik meg maguknak", de erre meg ott van a spórolás nevü dolog. Egyébként a héten próbáltam egy tabletet win7-tel és nem rossz, de azért a kettö nem egy és ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Nyaralás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged