Új hozzászólás Aktív témák
-
Dotcom
aktív tag
elég korlátolt a gondolkodásod, neked felesleges itt írni, vagy olvasni, minek vagy itt, ha senki más nem érdekel, és szted másnak nem lehet véleménye, ha különbözik a tiedtől. Egyébként meg nem is neked írtam, miért akarnálak én meggyőzni bármiről, te erőlködsz inkább...
-
ClioRS
őstag
Köszönöm a választ.
Bár a sebességgel még mindig nem értek egyet, szerintem semmivel se lassabb egy netbook, főleg arra amire a feleségednek kell majd
Én is a neutrális táborba tartozok, az árral van bajom egyedül az Apple-nél.Majom2: Az iPad-hez még venni kell egy billt is, szóval így még drágább. És ágyban használva is kényelmes egy netbook, megint csak tapasztalat
De akkor vegyük a T101 szériát az Asusnál, ugyanennyi, érintőképernyővel és billel, igaz ennél csak 6,5 órát írnak készenléti időre.Alex91: Ezt eddig is tudtam, csak szerettem volna hallani egy nem almás embertől, aki nem véresszájú Apple-fan
-
Dotcom
aktív tag
"Érdekes módon egy Audin nem kérik számon, hogy miért kerül többe egy VW-nál."
Nade az Audi tudja mindazt amit a VW.
De ha az audi pl nem tudna jobbra kanyarodni csak balra, csak mert az audivezér úgy képzeli el a világot, hogy az semmi más, csak egy nagy körforgalom, akkor már tuti számon kérnék egyesek...
Mások meg védenék,hogy tényleg igaza van, és nekik különben sem kell, hisz balra laknak, ha meg mégis kéne, inkább mennek egy kört... -
Igen, a nagyvállalati rendszerekhez az opensource nem passzol. Nem hiába ad mindent az MS: AD, tűzfal, levelezés, biztalk, stb... ezeket ők már teljesen integrálták és ennél jobbat jelenleg nem nagyon lehet találni. a Novell rendszerek egyszerűen eltűntek, más alternatíva meg nincs is igazán.
-
majom2
senior tag
szerintem nagyvállalati szinten nem elsősorban a win support adja el a terméket, hanem a brand pc-k árucsatolása. régebben nem is tudtál win nélkül ilyen gépet venni. most nem tudom mi ezzel a helyzet. ráadásul egy brand pc árának kb 10%-a az os, az meg nem nagy érvágás senkinek. ugyanakkor előre van telepítve, bekapcsolod és megy. bingó.
másrészről nem elsősorban magával az os-el van a gond (mert az általában elég jól karban van tartva), hanem a ráépülő programokkal/kiegészítőkkel. pl egy komoly cég nem fog elkezdeni használni egy opensource levelezőprogramot, mert semmi garancia nincs egy-egy később felbukkanó súlyos probléma kijavítására. persze a fizetősnél se sok, de ott át lehet tolni a gyártóra a felelősséget. opensource-nál meg kb azt vennék elő, aki meghozta a döntést az átállásról.
ettől függetlenül az eu-ban elég sok kormányzat átállt már linuxra, szóval van ilyen is.mindenesetre úgy tűnik a linux egyszerűen képtelen elterjedni akár a magánfelhasználók akár a céges felhasználók között. ez pedig elég szomorú a jövőre nézve.
-
ClioRS
őstag
Mivel te venni akarsz lapos helyett egy ilyet, azt szeretném megtudni, hogy mivel tud többet ez, mint mondjuk egy Asus Eee 1005HA vagy 1005Pe? Most minden kötekedés nélkül, tényleg szeretném megtudni, hogy mi késztet arra, hogy 1,5-szeresét fizesd, és azért valljuk be, kevesebbet kapj a pénzedért.
Nem kívánok részt venni az itteni harcban, csak szeretnék egy véleményt olvasni, így kérek mindenkit, hogy ne támadjanak.
-
Morden24
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest