- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaffafa
aktív tag
Senki sem akar meggyözni téged (bár nyilván vannak olyanok is akik TÈNYLEG csak azért vesznek almás cuccokat, hogy felvágjanak vele. Nekem is van a környezetemben egy, aki azt hiszi, hogy mindent Steve Jobs talált fel) . Én inkább pont fordítva látom. A "PC"-s tábor akarja mindenáron meggyözni az Apple tábort, hogy az ö termékük egy szar, semmirevaló használhatatlan valami. Ezzel viszont abszolút nem tudok egyetérteni. Az Apple termékek (bár nyilván itt is van hibás. Hol nincs?) azért igencsak a minöségi kategóriába sorolhatóak. Nyilván vannak hátulütök is, mint pl a kevés gari és a magasabb ár (bár ez rendkívül relatív, hisz pl a Dell vagy a Sony is drágább a többinél), de ez legyen már az Apple-t vásárlók baja.
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö
-
Ezt most mondd meg a húgom barátjának, akinek egy hétvégére kölcsönadtam, és már egy hónapja nem akarja visszaadni, annyira hozzánőtt. Ezt hordja magával megbeszélésekre, ebbe jegyzetel és ezzel nézi a leveleit, MSN-t, facebookot, mert kevesebb macera mint a laptop.
Pedig már jó lenne visszakapni, mert eBookot szeretnék olvasni én is
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- ÚJ Apple iPhone és iPad alkatrészek számlával