- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaffafa
aktív tag
Senki sem akar meggyözni téged (bár nyilván vannak olyanok is akik TÈNYLEG csak azért vesznek almás cuccokat, hogy felvágjanak vele. Nekem is van a környezetemben egy, aki azt hiszi, hogy mindent Steve Jobs talált fel)
. Én inkább pont fordítva látom. A "PC"-s tábor akarja mindenáron meggyözni az Apple tábort, hogy az ö termékük egy szar, semmirevaló használhatatlan valami. Ezzel viszont abszolút nem tudok egyetérteni. Az Apple termékek (bár nyilván itt is van hibás. Hol nincs?) azért igencsak a minöségi kategóriába sorolhatóak. Nyilván vannak hátulütök is, mint pl a kevés gari és a magasabb ár (bár ez rendkívül relatív, hisz pl a Dell vagy a Sony is drágább a többinél), de ez legyen már az Apple-t vásárlók baja.
-
Ezt most mondd meg a húgom barátjának, akinek egy hétvégére kölcsönadtam, és már egy hónapja nem akarja visszaadni, annyira hozzánőtt. Ezt hordja magával megbeszélésekre, ebbe jegyzetel és ezzel nézi a leveleit, MSN-t, facebookot, mert kevesebb macera mint a laptop.
Pedig már jó lenne visszakapni, mert eBookot szeretnék olvasni én is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Júniusban már havi 1,2 milliósra növelte iPad rendeléseit az Apple, de az év végéig ez a szám akár meg is duplázódhat.
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest