- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Nem igazán... sok pont számtech analfabéta vígan használja ha felteszik a gépére, mert nem gyepesedett rá vindózra.
Tudod miért lett totális bukás a tömegek felé nyitás? Hát azért mert a gémes dolog full igaz..., gémerekből lesznek a szakemberek, akiknek 90% win központú, 9% képes tanulni, de alkalmazkodik mert nem tud mást, 1% azért is más os-t használni.Érdekes módon a normális szintű alkalmazás általában free vagy free opensource. Nekem a vindózon használt programjaim nagy része is free, pedig nem érdekel ha warezolnom kéne, dehát jobbak mint a többi(opera, foobar2k, mpc-hc, vlc, virtualbox, imgburn. Most is a 3ds max helyett a blender felé kacsintgatok, mivel jóval használhatóbbnak tűnik.
google milyen project is volt hol is tart most? apache? stb.
Azt hinni hogy egy fizetős csak jobb lehet az ingyenesnél, eléggé beszűkült tudatra vall. Tudod vannak emberek akik nem önzők, vannak akik maguknak csinálják, de megosztják másokkal is. Eleve egy open cuccon sokkal több ember dolgozik mint a fizetősökön.
Amúgy végül is a linux népszerűsítése nagyon is sikerül. A routerek nagy részén ilyen van, a telefonok nagy részén ilyen lesz (android ugyanis linux), netbookok egy részén is linux van, csak az asztali pc-n nem, a játékok miatt. -
Dotcom
aktív tag
a netbook lassú? ugyanmár, a Ipad részfeladatot hajt végre, ehhez képest.
egy számológépet elővenni, és megcsinálni rajta egy szorzást sokkal gyorsabban lehet, pl ipadon, vagy bármin...egérrel használni? én vettem hozzá BT egeret, az első hónapban használtam reflexből, mert azt hittem másképp nem megy, azóta rá se néztem.
ha valakit zavar a venti, van anélküli netbook is (pl Dell)
tényleg nehezebb egy netbook (nem sokkal), viszont bárhova letehető, mindig látod a képernyőt, az iPad hiába könnyebb, tartani kell magad felé, és ez már rövidtávon is nehezebb, ha írsz rajta, akkor még nehezebb...
Jaffafa:
ha nem akarod nincs értelme... -
peterk
senior tag
Hát, nagyvállalati szinten pont nem tipikus, hogy a gépeket OS-el együtt vegyék. A nagyvállalatok mennyiségi licenszelést használnak, beteszik a helyére az új gépet, majd hálóról a rendszergazda rányomja az előkonfigurált oprendszert, alkalmazásostól mindenestől.
Ez a gyakorlat, ami működhetne linux-al is. Más okai vannak annak, hogy nem sok helyen működik.
-
Jaffafa
aktív tag
3 hónapja raktam fel az Ubuntut (netbook edition) az asszony laptopjára és semmi baj nincs vele, megtalált minden hardvert és automatikusan feltette a driver-eket. Átlag júzernek böven jó. Sokan inkább azt nem fogják fel, hogy míg a Microsoft minden termékéhez x éven át supportot nyújt, addig pl a Linux/Unix nem, vagy csak pénzért. S addig te egy nagyvállalatot sohasem fogsz meggyözni arról, hogy igenis Linux/Unix desktopot használjanak Win helyett. Nem az otthoni juzerekböl él a Microsoft, hanem a többmillió vállalati felhasználókból. Ráadásul aki még mindig XP-vel pöcsöl és fikázza a Microsoftot, annak meg úgy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest