Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Nincs megállás akkuméretben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Parallaxis #125 üzenetére
"Halkan megjegyzem, hogy mindkettőhöz kell technológia és vicces, mert mindkettőt a Samsung gyártja."
Ahhoz, hogy notch legyen ott a kis "fülekkel" vagy káva, ahhoz sokkal inkább kell dizájneri döntés, mint technológia. A kijelzővezérlőnek egy pár soros kóddal meg lehet mondani, hogy x-től y-ig ne próbáljon semmit megjeleníteni, aztán már lehet is körbevágni. (Tudom, a valóságban nem így gyártják
)
"Láttad már az S9-et??
Szerintem rossz céget kritizálsz most"
Láttam.
És te láttad már az S8-at? Megmondanád pontosan miben szenvedek csorbát a mindennapokban, ha megmaradok az S8-nál? A nagy semmiben. Az S9 ennek a finomított, helyenként fejlesztett változata. Akinek S8-a van az nincs rákényszerülve az S9 beszerzésére, mert nagyon nagy részben megegyezik a kettő.
Az említett példánál azért ez nem pont így van. A 3G (itt már mobilinternetes korszakról beszélünk, emlékszünk?) és a mozgóképfelvétel enyhén szólva komolyabb "visszatartott feature", mint pl egy sztereó hangszóró.
De hogy modernebb érából is említsek példát, mondd csak meddig kellett várni, amíg az iPhone-ok vízállók lettek? Azt ne mondd nekem, hogy technológiai korlátai voltak. Az Almások csak arra vártak, hogy mikor kerül felhasználásra a Szuperinnovációs Listájukon az a néhány tétel, ami megelőzte ezt a revolucionális technológiát. Aztán jött a nagy bejelentés. Ugyanez lesz a notch sorsa, csak fordítva, hiszen ez egy direkt generált baromság. Pár év múlva bejelentik, hogy végre sikerült leszámolni vele, juhúú!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest